- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bence başından beri kafasında tombişcik kızcağız vardı, o yüzden
2 yıl geçti, sonra gelip köpeek olmadı mı diye sorarsanız oldu ama ben üzüldükten sonra ne önemi var? Senin yüzünden ben üzüldüm, o zman nerdeydin diyip s....ri çektim
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
aklı başında, biraz mantıklı olan erkek, dış güzellikten ziyade iç güzelliği arar ama çoğu görselliğin peşinde. bırakın yakışıklı erkeğin güzel kız arayışını, yakışıklı olmayan, tipsiz erkekler de angelina jolie gibi hatun bekliyor. şekilci bir toplum olmaya başladık sanırım.
Tüm cevaplari okuyorum kizlar.. Yazilanlardan sansim oldugunu düsünüyorum
çocuk cidden çok mu yakışıklı yoksa sen beğendiğin için yakışıklı mı görüyosun
kime benziyo mesela merak ettim yani tipini tarif etsene biraz
Yok cidden yakisikli.. Cikiyoruz su an zaten ama seviyomu sevmiyomu ondan tam emin olamiyorum.. Uzun boylu kumral güzel havali saclari var burnu rabbim özenip yaratmis sanki ne bileyim masum gözlü cok hos biri canim
çıkıyosanız niye öyle söylemedin
ben de sen hoşlanıyosun dikkat çekmek için napabilirsin diye soruyosun sandım
çıkıyosanız beğeniyodur seni işte
aşık olup olmaması da süsle püsle olacak birşey değil çekimle ilgili
huzur ve saygı cok onemli güzelimelbette huy karakter bunda cok etkili.. sen o adamın yakısıklılıgını bılıyorsun peki karakteri nasıl ? bence bunu sorgulaman lazım sordugun sorudan cok..
Biz önce görmeden birbirimizi sevdin karakter olarak sonradan yuz yuze geldik.. Tanidigim kadariyla karakteri iyi ve cok farkli.. Ama tabi dort dortluk bilemem elbette
Bu da 4. şık o zaman ama yine de sanmiyorum. Kimbilir kafasinda seninle ilgili neye takilmistir dongoz.
aman okadarını kımse bılemez seneler sonra ınsanların turlu turlu huyları cıkıyor :) .. mutluluklar canım, ınternetten mı tanıstınız
edit: birde cok eksik yazıyorsonuz ben sevgılı oldugunuzu bılmıyordum, konuyu detaylandırıp anlatmadan net yorumlar yapamayız sıze..
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
Dışını beğenmediğinin içini merak etmez insan çoğu zaman..
Herşeyden nasibini almış bir erkek olgun bir erkek önce anlaşmayı ve karakteri ön planda tutar güzellikte önemlidir erkekler için bence genel olarak.
internetten biriyle tanışıp sevgili olmak ne kadar mantıklı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?