Merbur, ben artik savasmayi biraktim..Her savasmak icin ayaga kalktigimda yikiliyorum cunku..bundan sonra hayalkirikligi istemiyorum, cok severek, cok benimseyerek, sevgisine cok guvenerek basladigim ikinci evliligimin de bitmesi, "artik bu konularla ugrasma" diyor bana..bundan sonra sadece kendi hayatimi toparlamak icin ugrasacagim..Ilki bu kadar yakmamisti canimi ama cok sevdigim, ugruna dunyanin obur ucuna herseyimi birakip gittim, ve giderken maddi durumunu bile sormadigim bir adam..O kadar zor zamanlar yasadik ki bazen onunla..evet, maddi anlamda cok guzel gunlerimiz de oldu ama ertesi sabah kahvaltida yumurta yiyecegim icin sevindigim geceler de oldu..ki ben hayatimda hic zorluk cekmemis bir insanim..yine de sesimi cikarmadim, kimselere anlatmadim..gecer dedim, ugrasiyordu cunku..ama ugrastigi tek sey para kazanmak oldu cikti iste..ne beni kaybederken umursadi, ne de geri kazanmaya calisti..ben onu kirdim evet, ama o da beni cok kirdi..ben ozur dilemesini de bildim, beklemeyi de, mertce cikip konusmayi da..ama o kacmayi secti..ortadan kaybolmayi, maillerimi bile acmamayi secti..ben sadece icimdeki ofkeyi nerden cikaracagimi bilmiyorum..yoksa bugunler gececek biliyorum..tek ihtiyacim biraz zaman, biraz akil..kendimi toplayacagim elbet. Vazgecmek icin cok erken..