- Konu Sahibi BellaGasca
Kimi bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete der, kimi bindik bir alamete varıyoruz selamete der Bella ister kıyamet ister selamet olsun artık dinleyen ve şikayet eden değil bir karar üssü gibi hareket eden bir yapıya bürünme vaktin geldi bence. Günlere yeni günler eklendikçe ilmek ilmek çözülmesi gereken sorunlar birikiyor ve çözüme dair adımlar atmaya heveslenirken bir sebepten ötürü, ilişki bir anda yeniden arap saçına dönüveriyor. Hani şu Rus oyuncakları var ismi Matruşka; içiçe geçmiş figürlerden oluşuyor ve ortasından açtıkça içinden daha küçük bir figür çıkıyor, aynı öyle sizinki de, bir sorunun içinde bambaşka bir sürü sorun birikmiş. Kestiremiyorum bu daha ne kadar böyle gidecek, kestirmek de mümkün değil, ismi başka ama tavrının ismi "BELİRSİZLİK" olan biri var karşında, bu sürekli böyle gidemez ki, yazı tura mı atacaksın harekete geçmek için Bella!!! Hayır elbette ama sabrın da bir sınırı var!!!
Evet, belirsizlik cok hakim bize bu ara..hayatta da en nefret ettigim seydir belirsizlik biliyor musun:) Evet, artik cocuklar gibi telefon beklemeyi, ilgi beklemeyi, gunlerimi uzulerek ve endiselenerek gecirmeyi bir kenara koyuyorum..O da kendince zor gunler geciriyor ama yaninda olmama da izin vermiyor..O'nu artik anliyamiyorum..bir gun gelicem diyor Turkiye'ye donucem, ben hevesleniyorum, programlar yapiyorum..su an kazandigim para yetmez diye hemen sagi solu arayip acil bir is ariyorum..2 gun sonra ariyor, yok gelemem Turkiye ekonomisi cok fena..Kanada'nin ekonomisi daha guclu tamam da, orda senin ekonomin ne kadar guclu :) en azindan burda iki kisi savasabiliriz..orda herseyde tek basina..belki de tek basinaligi seviyor bilemiyorum artik..gercekten col yoruldum..Sapsal bu sefer de buzda kaymis dusmus kafa ustu, gozleri falan kuruyormus..elleri uyusuyormus, ben anlamiyorum ki ustuste gelen bu kadar seyi..bugun konustuk, nolur beni anla, hersey ustuste geldi, seni seviyorum, uzaklasmadim sadece cok ustuste geldi hersey sabirli ol diyor..ama ben bilemiyorum..akisina birakamiyorum da..kafam karisik ama sanirim artik hayatimi o yokmus gibi bir duzene sokacagim, uzun sure burada kalacagim belli olduguna gore, en azindan 38 yasinda bir yetiskin olarak anne-babamla yasamamam gerek diye dusunuyorum..hayirlisi..