Bağışlamadılar... Bekir abicim, yine bağışlamadılar...Şu anda ev hapsindeyim,dışarı çıkmaktan,kan görmekten korkuyorum.Az önce meeeeeee sesleri vardı,şimdi yok oldu.Herhalde kesdiler,öldürdüler,parçaladılar. Şimdi de o parçaları yemeye başlamışlardır...çünkü meeeeeeee seslerinin yerini insan sesleri aldı... nasıl yapıyorlar anlamıyorum , onlar da çocuklar gibi suçsuz,günahsız yani çocuklardan hiç farkları yok,sadece konuşamıyorlar...meeeee... meeee... diyorlar, herhalde yalvarıyorlar, ama anlamak istemiyorlar....
Hanımlar sizinle bir şey anlatmak istiyorum.
Geçen gün markete gittim haftalık alışveriş için içeriye girdim bir çoçuk annesinin eteğini çekmiş ağlıyordu klasik çoçukların yakarması gibi dedim çikolata istiyordur annesi ona bir şey anlatıyordu ilgilenmedim alış veriş yaptım daha sonra baktım kadın yine kasada etrafına bakıyor ben ona bakınca yaklaştı bakarmısınız dedi baktım kadına kadının gözleri yaşarmış az kalsın ağlıyacak ben markete ekmek için geldim 2 ekmek aldım ama çoçuğum üzüm istedi çok ağladı bir salkım aldım yanımda 1 ytl var param eksik çıkıyor dedi kadının yüzü kırmızı gözleri yaşlı ama benden gözlerini kaçırıyor tabi dedim bozuğum vardı ama ben bozuğum yok dedim 10 ytl verdim kadın kasaya gitti ben diğer kasada tam çıkışta hakkını helal et al bu 10 ytl üstü dedi paranın üstünü vedi cebindende 1 ytl çıkardı oda kendi parası hepsi bir ytl de 10 kuruştan oluşuyordu içim parçalandı patigin üzerine giydiği terlikler ve onuru gururu beni çok etkiledi takip edecektim ama o kadar onurlu gözleri vardıki incitmekten korktum ama aynı markete hep geliyormuş sordum bende artık aynı marketten alışveriş yapacağım ve bulacağım..... gözleri hala aklımda:çok üzgünüm:
bu konuda hic duygusal degilim malesef. hayvanlar Allahın bize beslenmemiz yararlanmamız icin verdigi nimetler.
binlerce fakirin yoksulun evine et giricek cocukları sevincek yicek icicek. ben bu gözle bakıyorum.. bir insanın haftada en az 200 gram et yemesi gerekirmiş. kaldıkı kücük gelişme cagındaki cocuklar icin dahada önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?