Yaklaşan Kurban Bayramı ve Duygularım

kurban bayramınız kutlu,yüreğiniz umutlu,umutlarınız atlı,sevdanız kanatlı,mutluluğunuz katlı,sofranız tatlı,mekanınız tahtlı,ömrünüz bahtlı olsunn,,ii bayramlarrra.s.a.s.a.s.

bende tüm Türkiyemin tüm KK nin güzel bayanlarinin kurban bayramini kutluyorum,ailelerimizle sevdiklerimizle nice saglikli huzurlu bayramlara insallah...hepinizi cok seviorummm

arkadaşlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun güzel bi bayram geçirmeniz dileğiyle İYİ BAYRAMLAR

yaşam bir masal gibidir ne kadar uzun olduğu değil ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.güzelliklerle dolu sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim.

Bağışlamadılar... Bekir abicim, yine bağışlamadılar...Şu anda ev hapsindeyim,dışarı çıkmaktan,kan görmekten korkuyorum.Az önce meeeeeee sesleri vardı,şimdi yok oldu.Herhalde kesdiler,öldürdüler,parçaladılar. Şimdi de o parçaları yemeye başlamışlardır...çünkü meeeeeeee seslerinin yerini insan sesleri aldı... nasıl yapıyorlar anlamıyorum , onlar da çocuklar gibi suçsuz,günahsız yani çocuklardan hiç farkları yok,sadece konuşamıyorlar...meeeee... meeee... diyorlar, herhalde yalvarıyorlar, ama anlamak istemiyorlar....

doğanın kanunu bu..
bende hoşlanmıyorum içim gidiyor sabah 6 da geldi bizim dana..daha balkona bile çıkmadım silmedim balkonu.
ağlıyorum çünkü.hemde krizlere girerek.
ama diyorum ya malesef doğanın kanunu..

Bende tüm arkadaslarin Kurban bayramini en icten dileklerimle kutlarim ...

Allah daha nice hayirli, mutlu dolu, huzur dolu bayramlara erdirsin insallah ...

Herkesi öpüyorum a.s.

okuyunca çok fena oldum. geçen gün satılmak için bekleyen koyunların oradan geçemedim. yan sokağa gittim. oradan çıktım gideceğim yere. bende çok kötü oluyorum.içim eriyor sanki....

Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum...
Yeşilime çok teşekkürler harika bir konu açmışsın canım, katılımda bir o kadar güzel fikirleri beklentileri çok beğendim.
Bende içimden geçeni burada paylaşmak istiyorum : Ne olur yaşlıları, büyükleri ziyareti unutmayalım... O tat çok güzel, akraba ziyaretleri el öpmeler muhabbetler hatır sormalar. Artık öyle hal aldıki herkes sadece çalışıp para kazanma derdin de fakat hayat akıp gidiyor günler geçiyor. Sonra duyuyoruzki, filanca vefat etti diye ve üzülüyoruz. Hiçbir şey için geç olmadan farkında olmak lazım...
Hepinizi öpüyorum hanımlar... Sevgiyle kalın...

bu konuda hic duygusal degilim malesef. hayvanlar Allahın bize beslenmemiz yararlanmamız icin verdigi nimetler.

binlerce fakirin yoksulun evine et giricek cocukları sevincek yicek icicek. ben bu gözle bakıyorum.. bir insanın haftada en az 200 gram et yemesi gerekirmiş. kaldıkı kücük gelişme cagındaki cocuklar icin dahada önemli..

Yazdıkların beni çok etkiledi içim parçalandı. Hani derler ya tüylerim diken diken oldu... İnşallah ona ulaşırsın... benneyaptımki

sana bir noktaya kadar katılıyorum arkadaşım kurban,tavuk ve balık beslenmek için gerekli ama vejetaryanlar et yemeden de yaşayabiliyor... çevreme bakarak söylüyorum insanlar artık et yiyemeyen insanlar için kurban kesmiyor allah için kurban küp için kavurma hesabı hep bana yapıyorlar kestikleri kurbanlarla buzdolaplarını dolduruyorlar nerde kaldı o zaman bu bayramın özelliği boşu boşuna katliam bayramına dönüşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…