Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Çilakk bende bende bennnde gördümmm. Kıs ne güzel arada boy farkı:d Ahhh ah bende öyle olmasını isterdim benimki çok uzun diil. Ayrıca surat görükmesede çok yakışıyonuss. Neysem nasılsınız hatunlar nisan acayip mutludur şimdi.

çilekk bende gördüm.
tatlım yüzünüz gözükmese bile çok yakışıyorsunuz.
ztn daha önce görmüştüm ordan da biliyrm.
tatlım ilgi alanı mı şuanda:)
nişanlandığımızdan beri pek ilgi alanı kalmadı sanırım.
ne alabilirim bilmiyrm bjk ile ilgili bişey almak istemiyrm çünkü geçen sefer nisanın yastığından yapmıştım.
offf çok paramda yok öyle eşorf.alayım.
bütün para çeyize gidiyor valla.
off off

Sonbaharcım al beni vur sana bitti bütün param bu ay tanışma yıl dönümümüz için sürpriz patlatmamda lazım. Ben hediye kutusu yapicamm hani mudolarda bi ayna var görmüşünüzdür sapı uzuyor aşkitom o aynayı seviyodu böyle geçen gezerken gene gözüne takıldı alsana bunu bana dedi bende karnımdan başlatma şimdi aynandan ben sana onu tanışma günü alacağım diyorum ama duyan kim:) neyse iştek duymadı ve bende şey kadar aynaya bayağı baymak zorunda kaldım, onu ne güzel bu ay alıp sürpriz kutusuna koyacaktımm fazla hediye göz çıkarmaz diye. Kitap işi yalan oldu dandik bi kitap tarzı bişey için 300 gözden çıkarmam lazım hatta fotocular daha ilk yapacakları için tutturabildiklerini söylüyorlar bende kapağı çerçeveli ahşap albüm bide ahşap masa saati alicam, sevdiği güzel çikolatalardan, parfüm, mektup bide tabii o albümede fotolarımızı çıkartıcam bide müzik cdsi olsa süper olcek ama o yok. Bu sürpriz beni bi kaç sene kurtarır o muhtemelen ayaküstü geçireceği için ben bi kaç sıfır galip olacağım ve sürekli başına kakacağım Yaşasınnnn dırdır yapmakkkkkkk yaşasın AŞKKK:lepi:

mereba kızlar
evlendim ve döndüm aranıza.. hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama bir rüya gibiydi geldi ve geçti :)
evde netim olmadığı için artık sizlerle yazışamıyorum çok özledim kk yı
kızlar evlilik çok güzel :)lşuan memleketime ailemi ziyarete geldim kocişimi özledim bile hemen :)

ben albümde yaptım ereğli yaa.
hatta annem hediye etmişti nişanlıma yapraklardan otantik bir albümdü kimseye elletmiyor şimdi de albümü:)
evlenince dekor yaparız diyrm olmaz benim o saklıcam dio:):):):):
valla slayt hazırladım bir sürü parfüm aldım ( parfüm artık hayatta almam benim aldığım bütün parfümleri abisi kullanıp bitiriyormuş alma demişti )
saat yaptırdım,foto çerçeve aldım, gravat tak. aldım hatta nişanda taktı:)
yastık yaptım, offf ne bilim ya daha bunun sevgililer günü var napcam bennn.
acaba dediğin süpriz kutularından alıp içine çikolatalar mı koysam çok sever çikolatayı :)
daha da aklıma hiç birşey gelmiyoooorrr mafoldumben
kızlar fikir istiyrm yardımlarınızı bekliyorummm.

elisaam çok sevindim mutlu olmana daısı bizim başımıza

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
ya canım sevgililer gününü boşver ya soyguncular günü o zaman
herşeyde hediye alıoz cnm sevgililer gününüde geçin :)
bende acayip mali krizdeyim
yemeğe çıkarsan? güzel bi yerde
elisam hg canikom bnm
nsl gidiyo anlat bakalım gelince

şuanda nisanı görmeyi çok isterdim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim işte
saat 2buçukta geldi aşkım.manisaya almaya gittik onu.
nsl sarıldık sımsıkı anlatamam çok özlemişimya.
bütün gün dibinden ayırmadı beni.az önce eve bıraktı beni.
malum erken kalkıyo ve erken yatıyo.
bu bi hafta yavaş geçsin neolur yaopuyorumnanaktan
ayaklarım yere basmıyo sanırımkaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler.fırsat bulursam girer anlatırım dahaopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok sevindim cnm kendinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile5

elisa cım mutluluklar sağlıkla bir ömür boyu

nisan çok sevindim valla kız. ne güzel. manisa da işiniz ne bu arada

kızlar ayakkabım ve çantam elbisemi de kendi albüme eklicem daha sonra herkes burdayken.
bu arada kk öldürcek beni bu aralar zor girilio

Eklentiler

• $3 001.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 20
günaydın kızlar.heyecandan uyku tuttmadı yaff:kedi:
cnm çıktığı birlik belli noktalara bırakıyo askerleri.
bizede en yakın manisa geldi. ve nişanlım orayı seçti.
ondan oraya gidip aldık.
neysem ben gidem kahvaltı edem hazırlanem dimmiii:kedi:

Nisan günaydın yaw ey aşşk işte uyutmuyor bile adamıkaydirigubbakcemile2 Kıslar sizlerede günaydınnn.

Güzcümkaydirigubbakcemile3 hayatım sükseli bir kutu yap mesela ayakkabı kutusu ama güzel kumaşlarla kamufle edilmiş yani artık o bir ayakkabı kutusu değil:) neysem içine sevdiği çikolatalar ama onlarda tülden kurdelalı falan paketli böyle, film cdsi (ne tür hoşlanıyorsa) termus içinde çay olan, bardak-şeker-çay kaşığı falancokacimcoook. Bide örtü at ki akşam dışarıda laptopdan film izlerken üzerinize atın grip olmayın sakın şapkada tabii. Bitmediiiii bide küçük mektup gibi bişey yazz eve gidincede okusun ve utansın ve sende level10da olmanın mutluluğunu yaşayadur:lepi: Aa bunlardan önce avcunun içine bişey yaz onu hangisi diye sor eğer doğru tahmin ederse yap bunlarıalkisalkisalkis

günaydın kızlarr,
nisan hayırlı olsun canım ya ne güzel gelmiş nişanlın.
bizimki de gidip gelse off off:sinifsinif:
çilek inek önü fotonuz süper ama siz daha süpersiniz:))

em canım çantan ve ayakkabın çok güzel güzel günlerde giy inşallah.
ya kızlar ben süpriz özürlüyüm 6 yıl olacak ilişkimizde ve ben daha hiç süpriz yapmadım he:))
o çok yaptı saolsun ama benden gööremedi bu sene onu şaşırtiyim diyorum ama nasıl napsam bilmiyorum

Lepi günaydın hayatım naptı kız seninki bahseder misin bizede fikir olsun hem. Sırf destekli dırdır yapabilmek için bir an önce 24kasım olsun istiyorummmmkaydirigubbakcemile3

benmki bana kitap yazmıştı gecelerle oturup yazmış işte:))
okumuştum ben de güzelce.
bi de tatilya varken oraya götürmüştü:))
fotolarımızdan oluşan bir takvim yaptırmıştı yıl boyu kullanmıştım ben de.
ama sonra baktı ki bu kız hödük o da yavaştan yavaştan elini süprizlerden kest sanırım:))
bu sene bişiler yapmalıyım ama ne benimkinin doğum günü aralıkta benimki de de kasımın sonunda aramızda üç hafta var.
o bana güneş gözlüğü almak istiyor esasında eyvallah derim valla daha nolsun ama ben napmalıyım bilmiyorum şaşaırmalı ama nee

Kız lepi seninkinin dişi versiyonu benim sanırsam bende kitap yazdım benimkine ama çuçuka yazdığım kitabı basan bir yer yok diğer şeylerde benzer şeyler. Seninkine sor bakalım nerde bastırmış kitabıkaydirigubbakcemile3 E aga yap sende bişiler yaw hayal gücünü zorla birazcıkkkkk. Prim verme çoçuğa sonra dırdırı yersin

o dırdırı yemiom da süprüz bitio anacım yapmıo o da:))
yetiştirmeye çalışırken garibim bastıramamıştı kuzum ya çıktısını almış canım benim.
ama sana pahalı demişler kitabı.
bence fotolardan bi kapak yap önlü arkalı.
sert ciltli kitaplar var ya.
iç kısmını zaten herzamanki gibi bassınlar sen bütün ayarlamalırını yap.
dışını karton kapak yaptır.
en son kuşe kağıda basılı fotoları bassınlar kapak kısımlarının içine doğru sarılır onlar ve oldu sana kitap:lepi:
ilerde ben böle bastırırım kitabı herhalde.
ben de düşünüyoum bulamıyorum sizlerden otalncam artıkın bişeyler.
valla erkek gbiyim bu konuda tam odunum yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…