Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

prova yapılsın üstümde çekicem cnm bende çok merak ediyorum bişeyler yaptıkça heyecanlanmaya başlıyorum zaman azalıyo diye

ya çok güzel esracım
oldu yaptım çileğim
vereliniortak

anlıyorum ben senin demek istediğini
kasılmaya gerek yok demşsin kıyafetle kasılmanın ne alakası var
ben bunları normal günde de giyiniyrm
bana bunlar çok ağır gelmiyo mesela

prova yapılsın üstümde çekicem cnm bende çok merak ediyorum bişeyler yaptıkça heyecanlanmaya başlıyorum zaman azalıyo diye

cnm valla hiç heycan yapma tadını çıkar bir daha geri gelmiyor.
nişanlandığım o güne geri dönmek istiyrm mesela arabadan indiğimde nişanlım eteğimi tutmuştu kuyruğumu arkadan o zaman geliyr hep gözlerimin önüne.
şimdi diyrm ki o güne dönsem ama bu kez heycan yapmadam tadını çıkarsam ama olmuyor maleseff sende tadını çıkar geçireceğin en gzl 3 4 saat

bu elbisenin pembesi olucak çileğim yakasında biraz değişiklik olucak koluna tülden askı yapıcaklar straplezle rahat edemem nasıl oynarım sonra düşecek diye korkmaktan

tercih meselesi çilekciğim büyütmeye gerek yok
normal günde kumaş pantolon ve bu tarz ceketle gezmiyrm ben o yüzden benim için özeldi senin için özel olmayabilir

evde olmuş olsa heyecan yapmayabilirdimde salonda olunca 300 kişinin içinde düşünemiyorum bide bizde şöyle bi sorun var dans etmesini bilmiyoruz ikimizde çok yakın düğünlerde dans harici yerime oturmam dansa geldimi bilmiyorum prova yapmamız lazım

normal günde kumaş pantolon ve bu tarz ceketle gezmiyrm ben o yüzden benim için özeldi senin için özel olmayabilir

:)
yanlış anladın
benim için kendi kıyafetlerim ağır ve kasıntı gelmiyo demek istedim :))

dans derken oynamak mı yoksa normal dansmı biz tango çalışmıştık.
sizde prova yapın komşum mutlaka

yada ben yanlış anladım :))
normal günde giyiniyorum derken ayakkabıyı giyindim yazın 3-4 kez
elbiseyide düğünde 1 kez giyinmiştim
o yüzden kasıntı olarak değerlendirmiyorum zeynepcim
büyütülecek bişey yok ortada ayrıca

işte klasik dediniz ağır dediniz bende o yüzden özel gün giyinin dedim
olay bu yani
ama tercih işte orası ayrı

benim için nasıl özel olmayabilir orası ayrı bi tartışma bence

esramm birde pembe ruj al yanına mutlaka kuaför sürücek ya sen kendi rujunu verki rengi tutsun sonra.
geçenlerde aklıma gelmişti hadi nişanda kırmızı ruj götürdümde gelinliğe ne uyar die ordn geldi aklıma :)

evde rujlarım var pembenin 1 tanesini götürürm çok ağır makyajı sevmem pek hafif yaptırıcam çok yapıyo bazı kuaförler
bugün kuaförden randevumuda aldım

benim kıyafetimin özelliğinden bahsetmiştim normal günde de giyiniyrm yazdın ya sen
anladım ok.
alışık olduğun bir tarz sen rahat etmişsindir fkt ben daha önce öyle giyinmedim ayaklarımın birbirine dolanmasından yürüyemezdim mesela ben.ama senin için ğroblem olmamıştır.
neyse önemli bir konu dğl boşver cnm

esram valla o iş zor işte prowa yapın mutlaka yoksa o heycanla yapamazsınız bişye

kuaförler veriyo zaten sürdüğü ruju
tazelersin yani sorun etme bence

evde rujlarım var pembenin 1 tanesini götürürm çok ağır makyajı sevmem pek hafif yaptırıcam çok yapıyo bazı kuaförler
bugün kuaförden randevumuda aldım

evet cnm o kendi kullanmasın rujunu.
makyaj malz.de bak bence temiz mi die.
değilse yine kendin götür.ben o hatayı yaptım çünkü çok kötüydü malzemeleri
bi tek rujumu götürmüşütm

esram valla o iş zor işte prowa yapın mutlaka yoksa o heycanla yapamazsınız bişye[/QUOTE]

evet komşum zor valla o kadar insan içinde ilk çıkışta dans ediyosun bide panik yaparr dans edemeyiz şaşırırız

kuaför herzaman gittiğim bi yer temiz malzemeleri falan far falan götürmemde kalem götürebilirim herkese sürdüleri için bazı gözler mikrop kapabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…