- Konu Sahibi BenJademin
-
canim almanyada ha bire cikiyo avrsa genelde tv lerde konuk olarak dora ise reklamlarda bi suru varrr yoksa ben kendiligimden uydurmuyorum...elbetteki icime sinen bi doktoru blmak icinde zorlu bi asamdan gecmem gerekiyor bunuda biliyorum...o yuzden kafamdaki soru isaretinin gitmesi icinde mail attim...fiyatii cooook hastanesi super temizz herseye okey,ama demem o ki ben bu forumda baska iyi doktorlarada rastladim...yani temiz calisan titiz calisan baska doktorlarimizda vardir mutlaka .guclubacismilekafamdakileri sirayla eliyorum hepsi bu...elbetteki mesleginde iyi bi doktordur bu tartisamayiz, sadece dikkatimi ceken sey bu foruma genelde yurt disindaki üyelerin genelde yakup bey yada fatih bey hakkinda israr etmeleri ....sonucda isteyen istedigi kiseye yaptirir zevk meselesi:) hürrmetlerr
canim oncelikle ameliyat sonrasi komplikasyonlar kişiden kişiye değişiyor mesela ben mide bulantısından 2 gün ayaga kalkamadım kimileri ameliyattan 5 6 saat sonra evine gitmiş. O nedenle hastaneden bir gecede cıkarım yada morluk olur mu olmaz mı tamamen bünye meselesi bazıları hiç morarmıyor kimisinin gözüne bile kan oturuyor. Sivilcede aynen oyle burunda ister istemez siyah noktalar olusuyor ama bende ekstra hiç sivilce cıkmadı, ancak ameliyat oncesi bir cilt bakımı yaptirman senin yararına olacaktır,hemen toparlansan bile en az 1 haftayı bu işe ayırmalısın, rahat bir dönem geçirmek için zaten alçilarını maximum 1 haftada alırlar:) good luck!:1hug:
O eve giden şanslılardn biri bendim midemde bulanmadı kusmadımm allaha şükür yerimseniben
bu gun 15 ci gunum ameliyatolali resimlerim profilimde bakabilirsin ben cok memnunum aldigim en dogru karar oldu boshayallersmile
yakup avsara kimler burun yaptirdi gorebilirmiyim ben burda yeniyim lutfen yardimci olun
kusuruma bakmayın bana kızmayın ama neden ben yakup avşar ın yaptıgı burunlarda diger doktorlardan bi fark göremiyorum .hatta bazı doktorların yaptıgı burunlar yakup beyin burunlarına 1000 basar diye düşünüyoum .çok sıradan ve çok aynı burunlar yapıyor .tabi bu zevk meselesi yaptıranlarda yaptırmayanlarda kendisine göre mutlaka haklıdır ..
cnmmmm öncelikle çok çok geçmiş olsunnnn... burnun süper maşallah maşalllah maşallah nazar değmesin:)
tatlım burun yapılarımız çok benzio ben de estetik olmak istiyorum ama kime ameliyat olacağımı bilmiorum araştırma aşamasındayım henüz...
burnun o kadar güzel olmuş ki maşallah bana kime ameliyat olacağım konusunda ışık tuttun saol cnm:):)
ayrıca resimler süperrrrrrr
cnm sana bişi sorcam saçma olabilir ama mazur gör artık... burun küçülüo ya ameliyattan sonra nefes alma problemi oluyor mu?? çok merak ediyorum..
ayrıca yeni burnu eski burun gibi rahat rahat dokunabilmemiz için ne kadar zaman geçmesi gerekio çünkü ben korkarım yüzümü bile yıkayamam??
bilgilendirirsen sevinirim cnmmmm görüşürüz...opuyorumnanaktan
oncelikle guzel dileklerin icin cok tsk ederim cnm ilk b ir sey soyleyecem sana cnm benim ben 3 aya yakin bi arastirma yaptim ne kadar dogru yalnis bilmem ama sadece okudum kk da olan yazilari doktorlar hakkinda bi de doktorlarin yaptigi isi izledim vidoelarini konusmalarini felan en cok aklima sorularimin cevabina yakup avsarin isi uygun geldi sonradan baska doktorularla da irtibat kurdum yaptiklari burunlara baktim istediyim burnu yakup avsar yapiyodu ben kalkik burunla kendimi dusunemiyorum cunku ve karar verdim on gorusmeye gittim orda zaten hocalma konusunca tasarimimi da benim istediyim gibi gorunce dedim bu dur icime cok sinde evt pahali belki de tek eksisi bu ama ben defalarca amelyat olmaktan da cok korkmustum bu yuzden dusundumm ve kararimi verdim bir kere olsun en iyisi olsun ve de soyluyorum aldigim en dogru karar di benim paylasimlarimi okuyailirsin yakup avsar hakkinda biligi paylasalim topiyinde burnum 2 bucuk aylik olmak uzere ve hala sis ama cok icime sindi iniyo her gun gorebiliyorum artik dokunuyorum ona siliyorum oksuyorum seviyorum gonlumce hatta bazi kizlar bana diyo ki aman sen niye bu kadar mutlu sun olsun kiz hepimiz olalim ahkkimiz dir merak ettiyin ne varsa sor ben cevap veririm seve seve
cnm saol:) yeni sorularımla karşında olacağım bekle beniiiiolumunekankayizsmile
melideeeeeeeeeeeee yeni resmmm nezaman yüklicennnnnnnnn
Pinkcim, bugun cekip koycak cnm:) Sen nasilsin? Nasil oldun?
sonunda nefes alıyorummm :))))))))))) nefes alamayınca hemen başım ağrıo beni çok zorlandım bu ameliyattan sonra şükür nefesm düzeldi solmdaki şişlik hafif duruooo oda inerse hayatta elletmem işkence çektm (=
selam kizalr cok guzel bir gun gecridim bu persembe tr de masumasalla gorustuk klinkte harika ydi konusuk bir az yemek yedik resim cektik guzel meleyin son halini merak edenlere profilimde resimimiz var bakabilirsinizopuyorumnanaktan
Pinkcim, bugun cekip koycak cnm:) Sen nasilsin? Nasil oldun?
fistik yeni resimlerin olacakmi profilinde?
seytan diyor yarin ara ameliyat tarihi kararlasdir...sonra yine tirsiyorum...üf ya Allah'im ne zor is...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?