- Konu Sahibi freetalking2010
-
fiyatı nekadar düsürebilirki?
belki 500 yada 1000
Ya arkadaslar bu kadar pahaliya ameliyat eden doktorlari anlamiyorum. Bi ameliyat ne kadara mal oluyorki sanki. Bunlaar resemen isimlerine güvenip bu parayi aliyorlar, yoksa yakaup avsardan daha iyi ve uygun doktorlarda vardir. En basit örnek Emre ilhan. bence her kes bir olmali ve bu pahali doktorlara gitmemeliki, bu da onlarin aklini basina getirir belki. Kim 10000 frank veya 6500 euro bi cirpida ödeye bilirki heleki bu zamanda.arabami aliyosun evmi anlamadim. :-((((((
yazayim cnm 9500-11500tl'cikkbebekkkk .!.:arkadaşlar bende haftaya görüşmeye gidicem yakup avşarla.buzamana kadar bunumu yaptırmayı pek düşünmemiştim ama yakup avşar bu konuda kendine çok güveniyor.daha para konusunu konusmadık umarım çok pahalı deildir.tam fiyat bilen arkadslar bana yazabilirmi?
merhaba arkadaslar bende yakup beye gittim ama ben im durumum biraz farklıydı ben daha önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeydi burnum dr ismini bile anmak istemiyorum
Yakup bey burnum için yapılabilecek pek birseyin olmadıgını, yapabileceğinin birkaç dokunuşla düzeltmek bununda herdefasında 9000 lr mal olacagıydı
bunun hastaneyle kullanılan teknikle verilen hizmetle alakası olmadığını düsünüyorum.
Bende Barış Çakır'a gittim o da yapabileceklerini anlattı planladık ve ameliyat oldum ve inanın bu kadar iyi bişey çıkacagına inanmamıştım (yarı fiyatına iyi bir hastane ilgi alaka fazlasıyla vardı zaten)
en zoru karar vermek ve güvenmek ben doktorumu size tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?