Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

merhaba arkadaşlar yakup avşara hiç karın germe olan yokmu aranızda sürekli burun dan bahsediliyor
yada bildiğiniz başka bir doktor varmı karın gerdirme ameliyatı için bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar ben de o kadar çok estetik olmak istiyorum ki burnumun ucu gayet iyi ama kemerli bi burnum var. kemeri törpülemek acaba diger burun ameliyatları kadar zorlu mu ki yakup avsara bi kemik törpületmek için o kadar para vermek istemiyorum ama acısından da cok korkuyorum. yakup avsar degisik bi yöntemle yaptıgı icin acı minimum oluyormus anladıgım kadarıyla. sanırım onda olucam. fikriniz nedir ? benm yerimde olsanız napardınız?

bende senin gibi düsünüyorum. Yakup Avsar cok iyi bir doktor olabilir ama bir cok kisi en az onun kadar basarlidir. Yakup Bey ne yazikki maillere bile kendisi cevap vermiyor - yani ilgilenmiyor özellikle fiyati sordugun zaman...

Sen kimi önerebilirsin??

Merhaba arkadaşlar,

minima'nın yazısı beni düşündürdü. Güzel bir buruna sahip olmuşum ama nefes almakta zorlanmam kabul edilmez bir durum. Buna benzer Yakup Avşar'da veya Emre İlhan'da ameliyat olupta sonuçtan (görüntü ve sağlık açısından) rahatsız olan varmı?

Canay

Aynen!!! burnum kırıktı ve 3 amelyat geçirdim. sonuncusunda kulağımdan kıkırdak aldılar. su an genel goruntuden kabaca memnunum ama sol taraf resmen asağıda saga gore, resimlerde hele cok belli oluyor. surekli poz vermek için binbir sekle giriyorum. birde sol tarafın içi hala şiş ( 5 sene oldu ameliyat olalı) ve nefes alamıyorum.. durumlarımız benziyor. uygun bir dr bulursan bana da haber ver lutfen...

tasarım yaptırmıstım harika bir iş cıkardı, eminim gerceginde de harikalar yaratır, ama yaratsın zaten bi zahmet aldıgı paraya bak, üniversite hastanesinde olucam, şükür ki ondan daha iyi bir doktor buldum

cumartesi görüşmeye gidicem ve randevu ücreti 400tl o kadar parayı vermişken ameliyatı olmak istiyorum olan varsa benimle iletişime geçebilirmi fotoğrafları burdan göremiyorum en azndan facebooktan arkadaş oluruz.. yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…