- Konu Sahibi freetalking2010
-
merhaba arkadaşlar herkes tutturmuş bir yakup avşar yakup avşar bu kadar abartmayın bende hemşireyim hemde ameliyathane ve onunda ameliyatlarını biliyorum.size aynı burnu hatta daha güzellerini yapacak kişiler önerebilirim.bu kadar para vermenize gerek yok hem dikkat edin sitede resim yükledim diyen insanlar var hangi hasta otururda ona başka hasta gitsin diye resim yükler bunlar sadece abartı .inanmayın böyle şeylere biraz düşünün ameliyat düşünenler yardımcı olurum ben sizlere merak etmeyin.ünlülerin doktorları bile o kadar fiyat vermiyor ama param çok vereceğim diyorsanız siz bilirsiniz :)
selam,
aslında ben birini gayet yakından tanıyorum. ablam..yaptığı burun ameliyatından sonra nefes alıp vrmekte hiçbir sıkıntı yaşamayan ablamın sol tarafı tamamen tıkandı ve son 2 yıldır hiçbir şekilde nefes alıp veremiyor. bu arada ablam doğumdan sonra lipo ve meme dikleştirme ameliyatlarını da ona olmuştu yani eski hastası. galiba estetik işi, kimse için %100 en iyisidir diyemiyeceğimiz bir durum. her operasyon hertürlü riske de gebe aynı zamanda. ama mesela ücretler konusunda ki tüm serzenişlere katılmamak mümkün değil. üstelik eski hastası olmanız da hiçbir şekilde yakup avşar için fark yaratmıyor. şüphesiz her emeğin bir karşılığı var ama alacağınız ücret konusunda bunca köşeli olmanız toplamda bir hekim olarak sadece banka hesabınızı arttırır.
ayy çok merak ettim ben de bir bakabilsem
valla ben ekim ayında görüşmüştüm kendisi ile bana indirimli 9.000,00 TL. demişti canım... benim ilk ameliyat olacaktı...
üzülme sana yardımcı xxxxxxxxxxxekle konuşalım.
benim durumum biraz komplike , o yüzden gerçekten en dogru doktoru bulmam lazim..burnumda kırık vardı , 2 ameliyat geçirmeme ve 2.ameliyatımda kulağımdan kıkırdak alınarak takviye edilmesine rağmen hala kırıktan kaynaklanan eğrilik duruyor , üstüne üstlük bir de burun deliklerim çok farklılaştı ve burnumun doğallığı bozuldu..eğri burun revizyon ameliyatı tecrübesi olan birilerinin bilgi desteğine , tavsiyesine çok ihtiyacım var..lütfen yardım..
lafiimi calmissin anaciiim aklinialirimsmile
yazayim cnm 9500-11500tl'cikk
tasarım yaptırmıstım harika bir iş cıkardı, eminim gerceginde de harikalar yaratır, ama yaratsın zaten bi zahmet aldıgı paraya bak, üniversite hastanesinde olucam, şükür ki ondan daha iyi bir doktor buldum
tasarım yaptırmıstım harika bir iş cıkardı, eminim gerceginde de harikalar yaratır, ama yaratsın zaten bi zahmet aldıgı paraya bak, üniversite hastanesinde olucam, şükür ki ondan daha iyi bir doktor buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?