- Konu Sahibi freetalking2010
-
Baktım resimlerine bomba gibisin maşallah. Zaten güzelsin dahada güzel olmuşsun. Bence eski burnunda gayet karakterstik ve yüzünde hoş duruyormuş
Merhaba
Benim gibi Aykup Avşar'a ameliyat olmak isteyip fiyatı pahalı bulan arkadaş arıyorum.
Yakup Bey'in eşi Dilek Hnm'a fiyatı çok yüksek bulduğumu söyledim. Yakup Bey'in güzel iş çıkaracağından eminim fiyat konusu sorun olmazsa hiç düşünmem hemen yarın ameliyat olurum dedim. Gerçekten çok ilgilendi ve muayeneden sonra beni tekrar aradı. Kararını etkileyen tek şey fiyat mı, başka kafana takılan birşey var mı diye sordu. Kendisine bu fiyatlar çok yüksek, tamam hastane pahalı, o zaman sizde seçenecek sunun, daha uygun bir hastanede olsun seçeneğiniz de dedim.
Bu sitede benim gibi kişilerin yazılarını okudum. Ameliyat olmayı isteyen ama fiyat yüzünden vazgeçen. Bende Dilek Hnm'a Yakup Bey'e ameliyat olmaktan sırf fiyat yüzünden vazgeçen insanlar var, hatta bu fiyatlar insanlardan büyük tepki oluyor. İnsanlar kendini baştan yaratır diyor bu fiyatla dedim.
Beni dinledi ve tekrar görüşelim dedi. Tekrar görüşmeye gideceğim ve fiyat konusunda bütün derdimi dökeceğim. Şimdi benim gibi düşünen insanlar arıyorum. Belki bir kaç kişi bu şekilde bastırırsak, Yakup Bey'de bu durumdan haberdar olur ve bizde indirim alırız.
Muayeneye gittiğimde YAkup Bey' e ilk söylediğim fiyatınız çok yüksek, insanlar çok şikayetçi demiştim. Bunu eşine söylemiş. Eşide beni telefonla aradı ve Yakup Bey'e samimi açıklamarda bulunmuşsunuz dedi. Yani bir şekilde bunu dikkate aldılar. Lütfen benim gibi düşünenler bana ulaşsın. Muayeneye beraber bile gidebiliriz.
Lütfen kötü yorumlar yada tepki yazıları yazacak arkadaşlardan ricam topiğimde bu tarz tartışmalı şeyler yazılsın istemiyorum. Sadece benim gibi düşünen arkadaş arıyorum.
teşekkürler
cok güzel cok yakismis...insallah istedigin gibi ve dahada güzeli olur
valla 2 hafta once yazsaydın bu yazıyı bende varım dıyebılırdım aynı konu sebebıyle bende vazgectım yakup beyden çünkü! fıyatnı ogrenene kadar oyle kararlıydım kı resmen randevusuz muayenehanesıne gıdıp bıan once amelıyat olmalıyım dıye zorakı muayene ettırmıstım kendımı dusun...ama fıyatını ogrenınce hıcbırsey yapamadım fakat sonra onun neredeyse 4 te bırı fıtaytına amelıyat oldum ben ..... hala alcılı olmama ragmen burnum hos duruyor bence her zaman pahalı ıyı degıldır canım sende eger fıyatta bır cozum yapamazsan baska seceneklere bakmalısın benceee
Merhaba
Benim gibi Aykup Avşar'a ameliyat olmak isteyip fiyatı pahalı bulan arkadaş arıyorum.
Yakup Bey'in eşi Dilek Hnm'a fiyatı çok yüksek bulduğumu söyledim. Yakup Bey'in güzel iş çıkaracağından eminim fiyat konusu sorun olmazsa hiç düşünmem hemen yarın ameliyat olurum dedim. Gerçekten çok ilgilendi ve muayeneden sonra beni tekrar aradı. Kararını etkileyen tek şey fiyat mı, başka kafana takılan birşey var mı diye sordu. Kendisine bu fiyatlar çok yüksek, tamam hastane pahalı, o zaman sizde seçenecek sunun, daha uygun bir hastanede olsun seçeneğiniz de dedim.
Bu sitede benim gibi kişilerin yazılarını okudum. Ameliyat olmayı isteyen ama fiyat yüzünden vazgeçen. Bende Dilek Hnm'a Yakup Bey'e ameliyat olmaktan sırf fiyat yüzünden vazgeçen insanlar var, hatta bu fiyatlar insanlardan büyük tepki oluyor. İnsanlar kendini baştan yaratır diyor bu fiyatla dedim.
Beni dinledi ve tekrar görüşelim dedi. Tekrar görüşmeye gideceğim ve fiyat konusunda bütün derdimi dökeceğim. Şimdi benim gibi düşünen insanlar arıyorum. Belki bir kaç kişi bu şekilde bastırırsak, Yakup Bey'de bu durumdan haberdar olur ve bizde indirim alırız.
Muayeneye gittiğimde YAkup Bey' e ilk söylediğim fiyatınız çok yüksek, insanlar çok şikayetçi demiştim. Bunu eşine söylemiş. Eşide beni telefonla aradı ve Yakup Bey'e samimi açıklamarda bulunmuşsunuz dedi. Yani bir şekilde bunu dikkate aldılar. Lütfen benim gibi düşünenler bana ulaşsın. Muayeneye beraber bile gidebiliriz.
Lütfen kötü yorumlar yada tepki yazıları yazacak arkadaşlardan ricam topiğimde bu tarz tartışmalı şeyler yazılsın istemiyorum. Sadece benim gibi düşünen arkadaş arıyorum.
teşekkürler
hayirli olsun cok sevindim adina atlattin demek zamainin oluncaben ameliyatı oldum Emre İlhan'a arkadaşalar.
slm kızlar estetik ameliyatında Yakup Avşarın burun estetiği için istediği para burun şekline göre mi değişiyor yoksa sabit bir fiyat mı söylüyor. Aşağı yukarı fiyat aralığı nedir. bilen varsa cevablandırırsa sorularımı sevinirim.
8500 normal bir burun. 9500 deviasyon ve ikinci ameliyatı yaptıracak olanlar bu benim 2 ay önce aldığım fiyat değişmişte olabilir. Çok reklam yapan bir doktor olduğu için popülerliği artıyor ve tabiki ne kadar isim yaparsanız o kadar pahalısınız. Genelde burdan çok tepki alıyor fiyatları yüzünden ama bu parayı ödeyen çok kişi var.
Inanilmaz derecede hakli sin canim ya .Ben on gorusmeye gityimde bekleme odasinda oturacak yer yoktu ,inan ki gerci sen de gittin biliyon.Ve her kez de o kadar cok mutlu sekilde o paralari vermeye hazir di ki ,dusunmemek elde deil acaba bu insanlarin bildiyi bir sey mi var.Bir kac kisiyle konusma snsim oldu orda onu anlatacak bir kelime vari .Turkiyede deil dunyada tek dediler ,ben deil onlar dedi ben de dedim ki varsin olsun oluyorken de bir kez olsun en guzeli olsn.Gurur duymamak elde deilturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?