Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

Baktım resimlerine bomba gibisin maşallah. Zaten güzelsin dahada güzel olmuşsun. Bence eski burnunda gayet karakterstik ve yüzünde hoş duruyormuş

canımm benım çok tesk ederım morel verıcıı güzel sözlerınn için çok saol insallah senınde burunn işteidign gıbı olurrr sende mutluguna mutluk katarsınn bende senınn resımlerını meraklaa beklıyorumm yenı halınııı görmek vee yorum yapmak içinde sabırsızlıklaa beklıyorum gönlünce olur herseyy hayattındaa muckkka.s.

Arkadaşlar,çok yüksek rakamlar konuşuluyor ve şaşıp kslıyorum sadece.Nasıl bir piyasası var bu işin anlamadım.Biri 10.000 tl diyor bir diğeri 5.500 tl hatta biraz daha araştırdım ve 2.000 tl'ye bir dr. buldum.3 ay sonra düğünüm olduğu için çok fazla para ayıramacağım ve 2.000 tl'lik doktoru düşüneceğim.Ama 5.500-6000 tl civarı para ayırım diyorsanız kesinlikle Naci Çelik derim.Kendisiyle bizzat görüştüm,biraz ukala ve burnu havada ama işini çok iyi yapıyor.Zaten önemli olan da bu değil mi?

bende gitmeyi düşünüyordum kendisine ne kadar fiyat istedi. banada çok pahalı oldunu ve ona gitmememi söylediler.

selam kizlar ben 24 marta ameliyat oluyorum uc aydan beri arastiriyorum bu ameliyati ise belki de 15 yil dusunuyorum ve inan in belki de hic kimse bu karada cok istememistir bunu benim istediyim kadar eskiden imakim yoktu simdi ise var sukurler olsun allahima ben cok burnu havada olan biri deil im cok tutumlu bir ev hanimiyim her seyin en uygununu arar bulurum ancak bu baska bu ameliyat bir kere olmali diye dusunuyorum en guzeli olsun istiyorum cunku cok istedim ve cok bekledim ben doktor yakup avsara oluyorum dieceksiniz pahali deil mi pahali nasil bir sey biliyomusunuz bu guzel heyecanimi ben en guzel sekilde yasamak istiyorum ve de burnumla omur boyu cok mutlu olmak istiyorum ve diyorum ki gereyi yok ben cok uyguna iyi doktor yine bulurum ama hep aklimda kalacak acaba en iyisi miydi yemeyin en lezetlisini cok guzel bi masada yer gibi benim dusuncelerim bunlar ne olursunuz bana kizmayin ama benim icime o kadar cok sindi ki doktorum inanin son gurusuna kadar annesinin ak sutu gibi helal olsunopuyorumnanaktan

cok güzel cok yakismis...insallah istedigin gibi ve dahada güzeli olur

cok tesekkur ederim canim ben bunu da gozlemledim ki her zaman tasarimdan gerceyi daha guzel oluyor doktor da dedi bundan guzel olacak dedi dedim hocam bundan guzel olabilir mi ki guldu vallahi boyle olsun yine cok mutlu olacam insallah cok guzel gecer ve darisi benim gibi cok isteyelerin basina ben gercekten cok istedimopuyorumnanaktan

geçmiş olsun bende düşünüyorum hangi dr ameliyat oldun

arkadaşım sana gönülden katılıyorum ameliyat olmam lazım fakat fiat çok fazzzlaa indirim yapsalar beklemeyeceğim...bende telefon açıp dilek hanımla görüşeceğim

Şuanda çok çok iyiyim yani bana göre burnum artık iyileşti 3 hafta bitti. Açık teknikle 2,5 saat süren bir ameliyat oldu. Burnum eğri ve kemerliydi. Deviasyon vardı yani. Resimlerime albümden bakabilirsin. Epey şiş ve morluk oldu ama 10.günde tamemen geçti. 5 günde alçı ve silikon alındı 7-8 günde bandajda kaldı. Ağım sızım olmadı o açıdan çok rahat geçirdim. Şişliklerde yüksek oranda geçti. Doktorun dediğine göre çok hızlı iyileşiyormuşum banada öyle geliyor. Sık sık kontrole giidyorum masaj falan yapıyorum benim burnumda hala eğrilik var maalesef şuan için fazla kafaya takmamaya çalışıyorum bir kaç ay bekleyip ne yapmam gerektiğine dair karar vereceğim. Dikiş izleri daha tam geçmiş değil. ama benden başkasıda fark edemiyor sormak istediğin başka birşey varsa cevaplarım canım

cok cok gecmis olsun dualarim sneinle umarim duzelir daha cok erken hic moralini bozma ben emin im cok guzel olacak benim de az kaldi tirsiyorum gizliden ama yine de cok cok mutlu yum en sonunda ben de cok istediyim bir seye kavusacam opuyorumnanaktan

slm kızlar estetik ameliyatında Yakup Avşarın burun estetiği için istediği para burun şekline göre mi değişiyor yoksa sabit bir fiyat mı söylüyor. Aşağı yukarı fiyat aralığı nedir. bilen varsa cevablandırırsa sorularımı sevinirim.

Canim Yakup Avsar'in verdigi fiyatlar burun cinsine gore degismekle beraber en az 8000 TL den basliyor. Sayet burunde deviasyon vs var ise 9500+ oldugunu duymustum.

8500 normal bir burun. 9500 deviasyon ve ikinci ameliyatı yaptıracak olanlar bu benim 2 ay önce aldığım fiyat değişmişte olabilir. Çok reklam yapan bir doktor olduğu için popülerliği artıyor ve tabiki ne kadar isim yaparsanız o kadar pahalısınız. Genelde burdan çok tepki alıyor fiyatları yüzünden ama bu parayı ödeyen çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…