Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

arkdslarr ben tam bır ay öncee amelıyat oldummm bunun olmadan öncee tam bır seene arastırdımm benım için doktorunn nekdr güzel yerde ofısıı yadaa çok ıkna edıcıı veegüzel konusmasıda degıl benım için yaptıgııı iş önemlıı ee tabı bu da resımlerde olucak seylerde degıl resımde görüdügümm burunlarr nekdr güzel olsaada benı etkılemezz tabı bu arastırmamı yaptıgımda bı bayanla kofuade tanıstık ınanılmaz güzel bır burunn dogal vee ektılıcıdııı ona sordugummmda bana zübeyir örter kendısıı kocaeli izmit devlet hastasınıı plastık cehredıı tabı gıttımm muhannesıne ama bazı nedenlerden dolayı olamadımm o sıradaa bayan arkdslaa görüsmemm mukun olmadıı daha sonra gene ararsılaraa geçtımm ama bır süree sonraa genee zübeyirr beyın bı hastasıla denk geldım izmit bıraz küçük bırsey oldunda arkdslar ınanılmaz bı burunn bukdr güzel olmazz sonra gene bırıne denk geldımm hemsıre oda siddetlee önerdıı ee utnaa sıkılaa gıttımm çünkü olucagım tarıhte olamdıgdan bazı nedenlerden dolayı kendısıle görsmemm yaptımm ve söyledıgıı tek sey dogalıkk dedııı vee kendısıı devlet hastesınde doktoruu oldugunda orda yaptırmak iştedim neden kalıcagım bırgun sonuçta bosubosunaa fazla ücret vermk iştemedımm ama hastaneeye girdigimde berıı ınanılmazz iyi karsılandımm sonuçtaa önemlı olann doktorr vee zatennn oraya gıttgımdee gayettte hersey ıı geçtıı amelıyatttan sonra bir kaç ilgin sey olduu hiç şişkinlik olmadıı morarmadaa olmadıııı hemde hiççç tanpomlarıda cıkarladıgıı günddeee acı felanda olmadıı sadece çok hafıf bır sızı okdrr vee sonuçmuu ınanlımazz güzel bı burunn size tek tavsıyem ne resımlere bakın nedenn ünlü olmasınaa sade ve sadece ellınden gelıyorsaa yaptıgıı kişilerıı bakın yanı onlarlaa görüsünnn bakın ıncelıyınn karar verıın ve burdaa ınnamazz büyük paralarr geçıyorr ben bunun yarısıı kadr dan bılee az yaptrdımm bukdrr büyük paralarr çok vee doktorumaa okdr ıyımıkıı vee bugun tam bır ay olduu çok ta mutluyum suan burda yeıyım ama resımlerıı koymarı ögrendımdee sizler eşkisini ve yenısıı paylamakk işterimm

eyazgulsah çok doğru söylemişsin, maalesef estetik deyince aklımıza özel doktorlar geliyor. Benim eski iş yerinden iki arkadaş burunları Kartal Araştırma Hastanesi'nde yaptırmış. Hem gayet güzel, hemde yıllar geçmiş hala sağlam. Unutmamak lazım ki özellikle Araştırma hastanelerinde veya devlet hastanelerinde çok sağlam doktorlar var. Benim doktor peşinde koşacak ne gücüm nede vaktim var. Çok düşündüm gideyim Kartal Araştırma'ya bulayım bir doktor bedavaya yaptırayım dedim. Arkadaşlara sordum doktorun ismini bile hatırlamıyorlar. O kadar durumu aşmışlar yani. Sonuçta bu özel doktorlarda devletin hastanesinde çalışıp, tecrübesini aldıktan sonra özele dönüyorlar. Parası olmayan arkaaşlara benimde tavsiyem kesinlikle devlet hastanelerinde ki iyi doktorların peşine düşmeleri. Ancakkkkkk dikkat edilmesi gereken, tecrübesiz bir kulak burun boğazcı olmaması. Özenle seçilmesi lazım doktorun. Ben Aykup Avşar'dan vazgeçmek zorunda kaldım. 8.500 verip bir sene bu para için çalışamam. Emre ılhan'a 19 Şubatta oluyorum. Bakalım nasıl olacak. Allah sonumu hayır etsin

freee umarim burnun istedigin gibi olur, tabiki icine sinen doktoru seciceksin, eminimki pisman olmicaksun, ama allahim 19 subat mi bu kadar cabuk ha? cok sevindim adina, bende biliyorsun 24 subatta olucam ameliyatimi...ikimizede simdiden nefis burunlar dilerim

arkadaşlar bende yakup avşarı düşünüyordum ama bu kadar pahalı olması beni çok şaşırttı.daha önce hasan fındık beyle görüştüm fotolarımı yolladım bana 5000 tl fiyat çıkarmıştı bu fiyata fazla demiştim ama yakup avşarı duyunca olmadığını düşündüm.hasan fındıkla ilgili bilgisi ve görüşü olan varsa lütfen yazsın.kimsenin amacı insanları mutlu etmek değil tek dertleri insanları çarpmak

neden cogu kisi yakup avsara ameliyat olmak istiyor merak ettim yani yakup avsarin burunlarina baktigimda hepsi ayni ve bir özelligi yok öyle bir burun icin okadar parayi ödemek cok sacma geliyor bana
sadece micro bilmem ne teknigi ile yaptigi icin mi herkes yakup avsar diyor?
yada tvye ciktigi icinmi cok iyi bir doktor diye görülüyor elbet iyidir ama bir cok baska doktordanda pek farki yok hep merak etmisimdir su yakup avsar meragini

Shara1978 evet haftaya Cuma günü bu saatlerde yatağımda yatıyor olacağım. Heyecanlı ve korkuluyum. Ancak ben Yakup Bey'e ameliyat olmuyoum. Fiyat yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım. İkimizinde çok az kalmış, umarım güzel resimlerimizi paylaşırız. Sakın ameliyattan sonra resim koyayı bizi bilgilendirmeyi ihmal etme..

zobucum ben 4.500 e yaptııyorum Emre İlhan'a ama fiyat yüksek diyorsan. Daha öncede yazdığım gibi devlet hastanelerindeki iyi cerrahların peşine düş. Maalesef özel muayehanesi olan doktorlar düşük fiyata yapmıyor. Aslına bakıldığı zaman aslında maliyeti çok az olan bir ameliyat ama estetik olması vs böyle fiyatları uçuruyor. Yakup Bey gibi doktorlar maalesef piyasay daha pahalı hale getiriyor.

freetalking sevindim senin adina :)) kararin kesinlesmis gibi gözüküyor . yaa sana zahmet sen birde burnunun önden simdiki halini koysana merak ettim nasil durdugunu yandan kemerli olarak görmüstüm

canım çok dogru söyluyorsunn kesılıklee katılıyorum sana fatıh dagdelenn görevınıı urfada yapmıss meselaa ama sadecee butun bu doktorlarını hepsııı devlet hastlerındee grvlerın yapmıs olmasıı ama tabıkıı burdan sonra özelle geçtıkten sonra bukdr buyuk paralarr yoo çok fazlaa ben doktoramaa 2 milyar verdımm tabıı kendısıı saglsunkı ındırımde yaptıı vee benım burum okdr güzel oldukıı bende sonra bır arkdsım daha yaptırmaya karar verdıı arkdslar sıze tavsıye eger saglık güvencesnız varsa özelde olmucasnız ıyıı bır pazarlık yapınnn hataa gercektten ıı pazarlık yapınn unutmammak lazım türkiyee sartlarındaa yasammk çok zorr güzell olmakk yada rahatsız oldugumuz bıryerı degiştirmek içinde zengın olmak sart degıll ve bu doktorlamızz kesınlıkle bırsey demıyorum ama gunahh vee çok ıı doktoarlmız varr ben öncelerr arastırma yaptıgımda bana büyük paralr dedıklerr ama özel hastanede yapıyoruzz olucak okdr dedılerr benım hata bırısıne verıdıgm cevp tamammda 1 gün kalıcamm uzayaa felan cıkarmıyorsun hos ogun kaldııgımdaa yadaa hastaneyıı kıralamıyorsun ben dedımm gunahh dırr
neysee ben doktorumda çok memnumm kendısı zaten kocaelınde işmi duyulann sevlınen ibı doktorr zübeyir örterr plastık cehresıı doktorr ben çok memnunn umarımm sızdee yaptıgın butun işlerdenn mutlu olarak cıkarsın arkdslarr ınsanllah hepsınızz işteidign gibii hayal etgını gıbı bı burunla cıkarsnzzz bunu gönülden diliyorumm okdr para gunah yanııı bılmıyorum yakup beyı bılmıyorum ama çok büyük paralardan bahsedıyorrlar galıba altın burun felan yapıor kendısııı :)))

Merhaba klavyenizde sorun mu var yazdıklarınızı anlayamadık ?

freetalking sevindim senin adina :)) kararin kesinlesmis gibi gözüküyor . yaa sana zahmet sen birde burnunun önden simdiki halini koysana merak ettim nasil durdugunu yandan kemerli olarak görmüstüm

bu topiğe nasıl resim yükleniyor bilmiyorum, beceremedim anlayacağın. Profilime girip.

YAkup Avşar'ın benim için tasaraladığı burun dişye topiğim var orda ilk sayfada resmimi koymuştum. Bakabilirsin ancak Emre Bey ile yeni bir tasarım yaptık. Yen burnum çok az minnacık daha kalkık ve sırtı minnacık daha oyuk olacak.

Canım bu resimler estetikli halin mi anlayamadım, çünkü 1 ay önce ameliyat oldum yazmışsın resimlerin tarihler geçen sene Ekim ayı.

canım ben resımlere baktımm nerde yazıyorr ekim ayı anlmadımm geçen sene dıyee neyse yok ben bu sene 14 ocakta 2010da ameliyat oldum ordaa eşki resımlerım varr ameliyat öncesıı sonrasııı 4 günü ve bir hafta sonrasıı 3 hafta sonra tam 1 ay sonrasıda varr baska yok bundan yenı çok taze bı burunnn bugun hata sızınle bır sey paylaşmak iştiyorum burdan işmini duydugum ünlü bir doktorun yaptıgı bı burunla denk geldım izmitte arkdsım arkdss hata burda çok üzerinee yorumlarr işmi geçmi bı doktor hata bazı arkdslar ona yaptrıcak arkdslar benım burum daha bır aylık olmasınaa ragmemm o arkdsında 2 aylık olmasına ragmenn ıkımızınde kırık olmasında ragmem benım burum dıye söylemıcemm çok güzel olmuss vee onun burunnun yanındaa kendıseede zatenn benım halımı görünce tabı sasırdııı bee ınamaddıı işimini söylemıcem burdan ama çok merak eden arkdslara özel msj cekersınız sızee söylerımm burdan hepnıze kolaylık gelsın dıyım hepnızıı gönlüne göre güzel seyler versınnn

Son düzenleme:

Baktım resimlerine bomba gibisin maşallah. Zaten güzelsin dahada güzel olmuşsun. Bence eski burnunda gayet karakterstik ve yüzünde hoş duruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…