- Konu Sahibi freetalking2010
-
bu topiğe nasıl resim yükleniyor bilmiyorum, beceremedim anlayacağın. Profilime girip.
YAkup Avşar'ın benim için tasaraladığı burun dişye topiğim var orda ilk sayfada resmimi koymuştum. Bakabilirsin ancak Emre Bey ile yeni bir tasarım yaptık. Yen burnum çok az minnacık daha kalkık ve sırtı minnacık daha oyuk olacak.
ayy çok merak ettim ben de bir bakabilsemBaktım resimlerine bomba gibisin maşallah. Zaten güzelsin dahada güzel olmuşsun. Bence eski burnunda gayet karakterstik ve yüzünde hoş duruyormuş
tasarımlarınıza bakabilirmiyiz , birde ameliyat olabildinizmi?yakup bey bana 9 milyar hesap yapti benim burnumda kemer yok bisey yok emre bey 5000 dedi bence okadar baratacak para vermeye gerek yok ben emre beye yada naci beye düsünüyorum gelecek yaza insallah.
Merhaba doluanay, bende yakup avsara oldum ameliyatimi ve cok memnunum iykide ona yaptirmisim diye soylenip duruyorum:) Ben ameliyatimin ilk ve son olsun diye kendisini tercih ettim ve cok sukur simdilik hersey yolunda. Burda o kadar cok arkadas varki ne yazik revizyon olmayi dusunen cok uzuluyorum. Iyi bir doktor seciminin burda ne kadar onemli oldugunu gorsteriyor.
Fiyat konusuna gelince evet diger doktorlara ragmen pahali ama kesinlikle digerlerinlen karsilastirilcak bir doktor degil yakup avsar (onun kullandigi teknigi baska bir doktor kullanmiyor), banada pahali geldi ve imkanlarimi zorlayip ona olmaya karar verdim cunku bu saglik ve yuzunun ortasi yani hicbirseylen kiyaslanmaz. Verdigim ucret helali hos olsun son kurusuna kadar hak etti kendisi.
Fiyatini pahali bulupta kendisine farkli alakasiz yorumlar yapan arkadaslara katilmiyorum, yakup avsarin ben bugune kadar cirkin bir burun yaptigini gormedim ve gorduklerimde birbirlerine benzemeyen burunlardi. Hem burda gordum, klinikte canli ve yaptigi burunlari resimlerde de gordum. Yakup Avsar hastasina nasil davranicagini ve isini cok iyi bilen bir doktor ne mutlu bana kendislen tanistigima darisi olmak isteyen arkadaslara:)
Arkadasim bence sende arastirmani tamamla ve sence hangisi senin burnunu guzel yapicagina inaniyorsan o kisiye yaptir, insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur bu cok onemli:)) Kolay gelsin
canım bende senin gibi düşünüyorum eğer hala gıdıp konuşmak ıstıyorsan ben varım. bende kasım gıbı gıdıp goruşmuştum ama hıç ındırımyapmadı 8500 fiyat vermişti. bilmiyorumtoplu gıdılırse bışayler yaparlarmı çunku ben ona yaptırmazsam başkasına da yaptırmayı duşunmuyorum açıkcası... keşke bırazcık bışeyler yapabilseler
arkadaslar fiyat düşürmeye çalışıyorsunuz ama ben sizin yerinizde olsam o fiyatı düşürdükten sonra cesaret edip ameliyat olamazdım o doktora.eger bu denli kar amacı güdüyorsa o ameliyattan ne kadar performans beklenir ne kadar istediginiz gibi sonuç alırsınız bilemiyorum.tabi aklınızı karıştırmak istemem tamamen şahsi fikrim bu benim .bende salı günü ameliyat olacagım sonuç ne olur nasıl olur bilemiyorum ama bu ismi geçen ve medyatik olan doktorların haricinde de okadar iyi doktorlar varki onlar sadece isim yaptıkları ve göz önünde oldukları için bu kadar pahalıya gidiyorlar okadar .yakup avşar ın yaptıgı burunlarında diğer yapılan burunlardan pek bir farkı oldugunu düşünmüyorum kaldıki ben barış çakırın yaptıgı ameliyatları dahada iyi buluyorum .ama maalesef istanbulda olmadıgım için ona ameliyat olamıyorum o ayrı bir konu :)
Canım biz burda Emre ılhan hakkında olumsuz birşey söylemiyoruz ki kendisi benim dokturum ben bu topiği Emre Bey ile tanısmadan önce açmıştım ve hala yazılar yazılıyor bende takip ediyorum Buraya yazanalar YAkup bey ameliyat olmak isteyipte fiyatı pahalı bulanlar Ben amliyat oldum resimler albümümde gir bak yorum sana ait Emre bey'in onlarca hastası var tek tek konuş git kendiylede görüş burdan ilk duydugun bir olumsuz veya bir olumlu sözle karar verme
Biraz komik bir konu olmamış mı?. Doktoru pahalı bulduysanız ne yapacaksınız. Toplaşıp indirim mi isteyeceksiniz
Her doktorum bir fiyat politikası vardır sonuçta. Kimi size uyar kimi de uymaz..
Yakup bey in ameliyat ücretleri ne kadar ki hanımlar?
merhaba;bende yakup avşarda burun ameliyatı düşünüyorum yalnız sizin yazınız beni düşündürdü,ablanız burnun şeklindendemi memnun kalmadı peki nefes almama gibi bir problemi olunca yakup bey bunun için bir girişimde bulunmadı mı?cevaplarsanız sevinirim
benim durumum biraz komplike , o yüzden gerçekten en dogru doktoru bulmam lazim..burnumda kırık vardı , 2 ameliyat geçirmeme ve 2.ameliyatımda kulağımdan kıkırdak alınarak takviye edilmesine rağmen hala kırıktan kaynaklanan eğrilik duruyor , üstüne üstlük bir de burun deliklerim çok farklılaştı ve burnumun doğallığı bozuldu..eğri burun revizyon ameliyatı tecrübesi olan birilerinin bilgi desteğine , tavsiyesine çok ihtiyacım var..lütfen yardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?