Yakup Avşar'a ameliyat olmak isteyip pahalı bulanlar buraya

Benim ilk ameliyatı yapan doktor burnumu mahvetti.yakup bey' e revizyon olmayı düşünüyorum. Evet fiyat yüksek ama revizyonu iyi yapan çok az doktor var. Bir yıldır plastik cerrahlarla görüşüyorum,en iyilerinden olduğunu düşünüyorum

kesinkle sana katiliyorum cnm hocam revizyonda cok basarili sahra diye bir arkadasimiz vardi onun resimlerine bakabilirisin cok sahane bir burun yapti ona doktorum eyer ki kararini verirsen aldigin en dogru karar olacak opuyorumnanaktan

Merhaba doluanay, bende yakup avsara oldum ameliyatimi ve cok memnunum iykide ona yaptirmisim diye soylenip duruyorum:) Ben ameliyatimin ilk ve son olsun diye kendisini tercih ettim ve cok sukur simdilik hersey yolunda. Burda o kadar cok arkadas varki ne yazik revizyon olmayi dusunen cok uzuluyorum. Iyi bir doktor seciminin burda ne kadar onemli oldugunu gorsteriyor.
Fiyat konusuna gelince evet diger doktorlara ragmen pahali ama kesinlikle digerlerinlen karsilastirilcak bir doktor degil yakup avsar (onun kullandigi teknigi baska bir doktor kullanmiyor), banada pahali geldi ve imkanlarimi zorlayip ona olmaya karar verdim cunku bu saglik ve yuzunun ortasi yani hicbirseylen kiyaslanmaz. Verdigim ucret helali hos olsun son kurusuna kadar hak etti kendisi.

Fiyatini pahali bulupta kendisine farkli alakasiz yorumlar yapan arkadaslara katilmiyorum, yakup avsarin ben bugune kadar cirkin bir burun yaptigini gormedim ve gorduklerimde birbirlerine benzemeyen burunlardi. Hem burda gordum, klinikte canli ve yaptigi burunlari resimlerde de gordum. Yakup Avsar hastasina nasil davranicagini ve isini cok iyi bilen bir doktor ne mutlu bana kendislen tanistigima darisi olmak isteyen arkadaslara:)

Arkadasim bence sende arastirmani tamamla ve sence hangisi senin burnunu guzel yapicagina inaniyorsan o kisiye yaptir, insallah bu sefer hersey istedigin gibi olur bu cok onemli:)) Kolay gelsin

ya bana acil yardımda bulunurmusnz yakup avşara ameliyat olmak istiorm ancak fiyatını öğrenmk istiorm fiyatını net olarak söyleyebilirmisna

Yakup Bey cidden başarılı
yaptığı burunlar cidden çok güzel
fiyatı daha uygun olsa
daha çok güzel burunlu kıslar olsa ne güzel olur :)

xxGONOXX BURNUN MUHTESEM TEK KELIMEYLE BAYILDIM YAA TAM ISTEDGM GIBI AMA FATIH DAGDELEN AHHKINDA YAPILAN KOTU YORUMLAR VAR ELEMISTIM DOKTOR LISTEMDEN OFF SUREKLI AKLIM KARISIO YAAAA

yakup bey bana 9 milyar hesap yapti benim burnumda kemer yok bisey yok emre bey 5000 dedi bence okadar baratacak para vermeye gerek yok ben emre beye yada naci beye düsünüyorum gelecek yaza insallah.

bende yakup avşarla görüşmeyi düşünüyordum.eğerki fiyat uygun olsaydı gözü kapalı olmayı düşünüyordum.ama sizn yazılarınızdan sonra vazgeçtim.çünkü yağ aldırma 1.si okdar pahalı bi ameliyat değil.2.si kilo ve boy orantınız çok iyi.doğru bir doktor asla size bunu önermezdi.

Dilek hanım dediğiniz şahıs doktor mu? Ben Yakup Bey'in eşi olmasından başka vasfını çözemedim de?

sana kesinlikle katılıyorum free , bende yakup avsara amelyat olmak istiyorum ama fiyatlar gercekten cok pahalı, yorumları okuyorum 5000tlden assasina yapmiyomus randevuya bile gidemedim bu yuzden cunku ben ogrenciyim amelyat parami kendim biriktircem ve bu para beni fazlasiyla asiyor eger bu fiyat konusunda tasarladigin biseyler varsa herzaman yanindayim cunku bende fazlasiyla istekliyim..

Arkadaşlar bende 2008 yılında yakup beye amelıyat oldum cok tesadüfen tanıstım kenısıyle yuzlerce dr bakmıstım aılemden 5 kışı burnunu yaptırdı ve hepsı problem yasadı ve sekıllerı hıc ıclerıne sınmedı bende onlardan bırıne olcaktım kı her zamanki gibi şansım döndü ve tanıstık cok surmedı 2 ay sonrada gun aldım o zman bıle cok yogundu bır kere fiyatın yuksek olmasını dert etmekte haklısınz cunku her birimiz aıle destegını belkı almadan bunun gerceklerstmek ıstyoruz valla bende annme gune yollamıstım ordan toplu bır para gelmıstı bıraz da pırımımı eklemıstım olmustum :)) ben levent cerahhı hast olmustum orasıda A plus hızmet veren bır hast sız ve yakınlarınzla cok ılgılıyıdı sımdı hastane değiştı ekıp buydu halıyle rakamlar buna göre yukseldı ama emın olun dr guvenmek cok onemlı ben amelıyattan 6. gun sonra işe dondum ve yuzumde ne morluk ne baska bırsey sızınle ozel olarak ılgılenyorlar sureklı ırtıbat halındesınz yakub bey cok baskadır bır cok kısyı onermısımdır arkadaslarımda onda amelıyat oldu eşi dilek hanımda çok insancıl cok candandır elınden gelenı hep yapmıştır yapacaktırda

Bir arkadaımız yorum yaparken ben marka canta almıyorum kı demıs cok yanlıs

Bunu soyle dusunun bır marka alırken ayakkabı ,canta , kıyafet marka aldgınızda onunla ılgılı gerı bıldırmde bulunursunz sıkayetınızı anlatacagınız bır yer vardır cozum onerısı sunar bırde ucuza alırsınz gıttıgı yere kadar ne olcak dersınz arada kı fark tam burda yuzuuznde yaptracagınz bır ıslemın maalesef donusu yok gızlyemezsınızkı kapatamazsınz ayyakabı canta kıyafet degıl dıkkat cekersınz bakıslardan rahatsız olursunz sonra basta cok dedıgınz bu paraya 2. kez amelıyat olup duzelttirmek ıcın emek ,para zman ayrırısınz bunu yasayan pısman olan cok kısı gordum yazık kolay kazanılmıyor ıster kızın ıster dınleyın anlattıklarımı ama bır daha dusunun mutsuz bır yuzle aynaya bakcagınıza bıraz daha bırıkım yapıp oyle ıstedıgınız emın oldugunuz kısıye yaptırın bunu adı Yakup Avsar olmak zorunda degıl Baskasıda olur oyle farklı degıl yaptıgı amelıyatlar aman demeyın bır acı cekerek yuzunuz gozunuz sııserek amelıyat olmak var bırde uykudan uyanıp eve gdırıp sonra dıasrı cıkabılme durumu var ben kuzenlerımden bılyorum kızın yuzunu bırakın kullağına kadar mordu sonra saradı yesıllendı oyle gectı o yuzden dr secerken bir daha dikkat edin ben yakup beye amelıyat oldugum ıcın yakınlarım oldugu ıcın cok memnunz inşallah sızlerde aynı mutlulugu yasarsınz.

selam,
aslında ben birini gayet yakından tanıyorum. ablam..yaptığı burun ameliyatından sonra nefes alıp vrmekte hiçbir sıkıntı yaşamayan ablamın sol tarafı tamamen tıkandı ve son 2 yıldır hiçbir şekilde nefes alıp veremiyor. bu arada ablam doğumdan sonra lipo ve meme dikleştirme ameliyatlarını da ona olmuştu yani eski hastası. galiba estetik işi, kimse için %100 en iyisidir diyemiyeceğimiz bir durum. her operasyon hertürlü riske de gebe aynı zamanda. ama mesela ücretler konusunda ki tüm serzenişlere katılmamak mümkün değil. üstelik eski hastası olmanız da hiçbir şekilde yakup avşar için fark yaratmıyor. şüphesiz her emeğin bir karşılığı var ama alacağınız ücret konusunda bunca köşeli olmanız toplamda bir hekim olarak sadece banka hesabınızı arttırır.

merhaba;bende yakup avşarda burun ameliyatı düşünüyorum yalnız sizin yazınız beni düşündürdü,ablanız burnun şeklindendemi memnun kalmadı peki nefes almama gibi bir problemi olunca yakup bey bunun için bir girişimde bulunmadı mı?cevaplarsanız sevinirim

devlet hastanelerindede böyle güzel örneklerin olması ne güzel,yeni burnunuz hayırlı olsun

merhaba;ameliyanız nasıl geçti neler yaşadınız paylaşırmısınız ve burnunuzdan memnunmusunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…