Üzüldüm gerçekten, Allah rahmet eylesin ve sizlere sabır versinInsanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Gercekten sonmuyormusSeni en iyi ben anlarim.zaman sadece zaman ama o ates hic sonmuyor
Haklisin o da cok uzgun kiyamam.Senin de bir sevdiğin, evladın var.
Anneni her gün karşında acıdan kıvranıyor halde görmek de çok zordur, her ne kadar saklamaya çalışsanda gözlerine baktığı an anlıyordur
Eninde sonunda kavuşacaksın kardeşine fakat şuan çocuğun için toparlanma vakti
Ölüm olunca birde genç ölüm fazla söylenecek söz olmuyor. Allah sabır versin, cennetinde kavuştursunBir benim kardesim mi cok geldi dünyaya diyorum ama her gun yuzlerce kisu ölüyor. Asla aklima gelmezdi kuzum olecek diye. Kör oldu son bir ay nasil bir aci yarabbim. Herhalde bu acim bitmeyecek
Allah rahmet eylesin.Acılarınızı dindirsinInsanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizede Allahtan bol sabır diliyorum başınız sağolsun. daha 4 gün önce bir yakınımın 22 yasında ki kardeşini kaybetti onları gördüğüm için sizinde ne kadar çok canınızın yandığını biliyorum zamanla yine üzülüceksiniz ama daha çok toparlıcaksınız tevekkül edin.Insanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Insallah canimAllah, yandı ciğerim...
Kardeşinizin mekanı cennet olsun, onun ışıklı yolu sizi aydınlatsın, iç yangınınızı soğutsun inşallah.
Tesellisi falan yok ki, candan öte kardeş.
Zamanla acı tanıdık gelecek ve alışacaksınız, tek diyebileceğim bu.
Allah rahmet eylesin. Ailesine peygamber sabri versinAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizede Allahtan bol sabır diliyorum başınız sağolsun. daha 4 gün önce bir yakınımın 22 yasında ki kardeşini kaybetti onları gördüğüm için sizinde ne kadar çok canınızın yandığını biliyorum zamanla yine üzülüceksiniz ama daha çok toparlıcaksınız tevekkül edin.
Allah sabır versin. Düşüncesi bile çok kötü. Ama böyle yaparak hem kendinize hem de ona zarar veriyorsunuz. Lütfen kendinizi toplayın. Sonuçta o yok olmadı. Sadece hepimizin gideceği yere gittiInsanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Normal yas süresi 6 aydır.Insanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Kiyamam ya neden öldü kardesin?Allah rahmet etsin.Rabbim sabir versinn cok zor bir durumInsanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?