Yalan dunya

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

ALLAH rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun INŞALLAH. Rabbim size de sanırlar versin tez zamanda.

Allah sabır versin benim canım abim gideli 6 yıl oldu öyle özlüyorum ki onu. Gencecikti kansere yenildi 3 sene çekti. Tek tesellim o şiddetli acılarının bitmiş olması. Şu ayrılık şu özlem geçmiyor hiç

Benim kardesim 3 ay icinde gitti. Rahim kanseri ki organlara yayilmadigi halde kemoterapi yan etkisiyle beynine pihti atti. Beline kadar uzun saclari vardi zaten saclarini kestigimuz gun ölümdu Allahim

Allahim gani gani rahmet eylesin o yattikca sizler yasayin olumlu dünya malesef Allah bu acidan beteriyle sinamasin

Bir evlat bir kardes acisi Allah düsmanima yasatmasin

Yillardir bu forumda kendimi anlattim baskalarina iyi kotu yorumlar yazdim. Aldatildim buraya yazdim bosandim yazdim kizim oldu yazdim esimle sorunlarim oldu yazdim. O zamanlar oyle dertli sanirdim lo kendimi ta ki kardesim ölene kadar. Artik hicbirsey umurumda degil. Buyuk acilar insani degistirirmus bendeki de o hesap. Hayatta bir tek kizim var Allahim onu benden almasin saglikli uzun omru olsun insallah. Takmauin kocayi isi onu bunu vallahi degmez.

Mekanı cennet olsun.Allah içinize ferahlık versin.Suan normal bir yas evresi yaşıyorsunuz.Sonra kabullenme evresi gelecek.Ozlem duyacaksınız ama acı ilk zamanlar ki gibi kalmayacak.Ne desek acınıza deva olmaz biliyorum.Ancak ölümü bir mola olarak düşünün.Bir gün bir yerde kavuşma ümidimiz var çok şükür.Hani diyor ya şarkıda "elbet bir gün, buluşacağız.Bu böyle yarım kalmayacak"..

Allah rahmet eylesin..Sizlere ,annenize,babanıza sabırlar diliyorum.

Biliyorum canim da 16 yasimda annemi babami erkek kardesimi kaybettim. Belki de tek tutunacagom dal kardesimdi. Hep guclu anne gibi olmustum kardesime de o gidince cok buyuk bosluga düştüm. Tek tesellim bir gun onlats kavusmak.tesekkur ederim sozlerinize

Ateş düstüğü yeri yakar. Ne desek hafif kalacak. Sonumuz orasi hep. Dua edeceğim kardesinize allah rahmet eylesin

ben de annemi kaybettim 4 sene önce ve .... 18 yaşındaydım o gittikten sonra çok kötü şeyler yaşadım ailem tarafından çevre tarafından.Ve 4 sene oldu.Yasayamam dedim onsuz nefes alamam dedim.Ama öldükten sonra baktım ki yapayalnızdım . Onu ölmüş olarak değil bi tatile gitti ama bi daha geri dönemeyecek olarak hayal ettim kendime inanırdım zorla.Kabullenmek istemedim istemiyorum da. Tek gözyaşı dökemedim öldüğü an.Gömdük ama bakıyorum sanki başka biri dedim çünkü yapamam deliririm düşüncesi bile delirticek gibi.Mezarina sadece 3 belki 4 kere gittim tek başıma. Aynı ilde değilim annemle.Ayni ruhtayim. ruhu benimle yaşıyor onun ne hayali varsa gerçekleştirmek için uğraşıyorum.O denizi sever denize gidip uzun uzun bakıyorum o da görsün diye.Sigara içerdik birlikte bir de onun için içiyorum şimdi.Bi film izlerken birlikte tek çift göz iki ruh izliyor biliyorum benimle.Ben onu o beni bırakmadi sadece göremiyorum ama olsun hissediyorum ya..

Benim kardesim 3 ay icinde gitti. Rahim kanseri ki organlara yayilmadigi halde kemoterapi yan etkisiyle beynine pihti atti. Beline kadar uzun saclari vardi zaten saclarini kestigimuz gun ölümdu Allahim
Allah rahmet eylesin. Rahim kanseri olduğu nasıl anlaşıldı?

Okuyan tum arkadaslar Allah razi olsun. Onun adina dua ederseniz cok minnettar olurum. Gülten di ismi. Allah razi olsun herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…