- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun..Insanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Amin, inşallahAllah rahmet eylesin. Ailesine peygamber sabri versin
Allah sabır versin benim canım abim gideli 6 yıl oldu öyle özlüyorum ki onu. Gencecikti kansere yenildi 3 sene çekti. Tek tesellim o şiddetli acılarının bitmiş olması. Şu ayrılık şu özlem geçmiyor hiçInsanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Sen nicki goruncs dagikiyorsun bir de bana sor bu hayati yasiyorumSen ne zaman konu acsan ya da nickini okusam dagiliyorum. Allah sabrını artırsın,güç versin.
Mükafatı büyük olacak inşallah,sabret. Ahirette yine berabersiniz.Sen nicki goruncs dagikiyorsun bir de bana sor bu hayati yasiyorum
Benim kardesim 3 ay icinde gitti. Rahim kanseri ki organlara yayilmadigi halde kemoterapi yan etkisiyle beynine pihti atti. Beline kadar uzun saclari vardi zaten saclarini kestigimuz gun ölümdu AllahimAllah sabır versin benim canım abim gideli 6 yıl oldu öyle özlüyorum ki onu. Gencecikti kansere yenildi 3 sene çekti. Tek tesellim o şiddetli acılarının bitmiş olması. Şu ayrılık şu özlem geçmiyor hiç
Cok aminnnAllahim gani gani rahmet eylesin o yattikca sizler yasayin olumlu dünya malesef Allah bu acidan beteriyle sinamasin
Bir evlat bir kardes acisi Allah düsmanima yasatmasin
Biliyorum canim da 16 yasimda annemi babami erkek kardesimi kaybettim. Belki de tek tutunacagom dal kardesimdi. Hep guclu anne gibi olmustum kardesime de o gidince cok buyuk bosluga düştüm. Tek tesellim bir gun onlats kavusmak.tesekkur ederim sozlerinizeMekanı cennet olsun.Allah içinize ferahlık versin.Suan normal bir yas evresi yaşıyorsunuz.Sonra kabullenme evresi gelecek.Ozlem duyacaksınız ama acı ilk zamanlar ki gibi kalmayacak.Ne desek acınıza deva olmaz biliyorum.Ancak ölümü bir mola olarak düşünün.Bir gün bir yerde kavuşma ümidimiz var çok şükür.Hani diyor ya şarkıda "elbet bir gün, buluşacağız.Bu böyle yarım kalmayacak"..
Cok tesekkurlerAteş düstüğü yeri yakar. Ne desek hafif kalacak. Sonumuz orasi hep. Dua edeceğim kardesinize allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Rahim kanseri olduğu nasıl anlaşıldı?Benim kardesim 3 ay icinde gitti. Rahim kanseri ki organlara yayilmadigi halde kemoterapi yan etkisiyle beynine pihti atti. Beline kadar uzun saclari vardi zaten saclarini kestigimuz gun ölümdu Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?