- 5 Ekim 2020
- 13.970
- 37.830
- 548
- 36
Çok tuhaf değil mi o zaman iki insan eş olmuyor bence birbirine geçmişe hala takıntınız var ve üzülüyorsunuz acaba eşinizi gerçekten seviyor musunuz? Etrafta geçmişindeki insanı unutamayıp evli olan çok insan var ben böyle bir ilişki içinde yaşamak istemiyorum benim de bir acım oldu ama anlattım açık yüreklilikle anlatamamak aslında hala içten içe o acıyı taşımak değil de ne ? Ben ilişkilerimi komplike değil düzgün temiz yalansız yaşamayı isterim
eşime deli gibi aşığım onsuz bir hayat düşünemiyorum. Daha akıllı uslu bir yaşta daha emin adımlarla verilmiş bir karar olup, çocuk yapmak istediğim beraber yaşlanmak istediğim adam bu demiştim.
diğeri lise aşkı öyle olur mu hiç. Salakça bir sevda işte :)
o insanla ilişkimiz devm edebilse ayrılırdık çoktan muhtemelen. Evliliğe gidebilecek bir ilişki değildi. O yaşta bunları düşünemiyorsun ki. Lisede olanlar çok tatlı değerli şeyler. Her insan tatmalı bence.
Ama vefat ettiği için şu an çok ağlıyorum hatırladıkça. vefat etmeseydi de onunla olan yaşanmışlıklar tatlı bir hatıra olarak geçmişimde kalırdı.
Benim 15-20 arasını kapsıyor rahmetli ile ilişkim :)
Eşimin de olmuştur o yaşlarda bilmiyorum seninki kadar anlatmaya değecek bir hikayem yok der

Dipnot: geçmişimiz özelimizdir. O kutuyu istediğimiz zaman açarız. Eğer açtığımızda işler komplike hala geliyorsa veya taraflar kutuyu zorla açtırıyorsa problem vardır. İlişkilerinizi komplikeleştirmeyinden kastım bu. 18 yaşında insanın takılacağı şeylerle bu yaşta uğraşmanız garip geldi sadece. Bizim geçmişimizde çok daha büyük bir yara varken eş olabilmişiz ama siz ufak tefek sıyrıklar yüzünden sırt çeviriyorsunuz. Önemli olan bugün birbirinize olan sadakatiniz.