• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

Çok tuhaf değil mi o zaman iki insan eş olmuyor bence birbirine geçmişe hala takıntınız var ve üzülüyorsunuz acaba eşinizi gerçekten seviyor musunuz? Etrafta geçmişindeki insanı unutamayıp evli olan çok insan var ben böyle bir ilişki içinde yaşamak istemiyorum benim de bir acım oldu ama anlattım açık yüreklilikle anlatamamak aslında hala içten içe o acıyı taşımak değil de ne ? Ben ilişkilerimi komplike değil düzgün temiz yalansız yaşamayı isterim

eşime deli gibi aşığım onsuz bir hayat düşünemiyorum. Daha akıllı uslu bir yaşta daha emin adımlarla verilmiş bir karar olup, çocuk yapmak istediğim beraber yaşlanmak istediğim adam bu demiştim.
diğeri lise aşkı öyle olur mu hiç. Salakça bir sevda işte :)
o insanla ilişkimiz devm edebilse ayrılırdık çoktan muhtemelen. Evliliğe gidebilecek bir ilişki değildi. O yaşta bunları düşünemiyorsun ki. Lisede olanlar çok tatlı değerli şeyler. Her insan tatmalı bence.
Ama vefat ettiği için şu an çok ağlıyorum hatırladıkça. vefat etmeseydi de onunla olan yaşanmışlıklar tatlı bir hatıra olarak geçmişimde kalırdı.
Benim 15-20 arasını kapsıyor rahmetli ile ilişkim :)
Eşimin de olmuştur o yaşlarda bilmiyorum seninki kadar anlatmaya değecek bir hikayem yok der 😂
Dipnot: geçmişimiz özelimizdir. O kutuyu istediğimiz zaman açarız. Eğer açtığımızda işler komplike hala geliyorsa veya taraflar kutuyu zorla açtırıyorsa problem vardır. İlişkilerinizi komplikeleştirmeyinden kastım bu. 18 yaşında insanın takılacağı şeylerle bu yaşta uğraşmanız garip geldi sadece. Bizim geçmişimizde çok daha büyük bir yara varken eş olabilmişiz ama siz ufak tefek sıyrıklar yüzünden sırt çeviriyorsunuz. Önemli olan bugün birbirinize olan sadakatiniz.

Saymış çünkü sürekli geçmişinde sen ne yaşadın da böylesin diyordu her tartışmada ben dedim asıl sen ne yaşadın da böylesin bir yarası var ki sürekli anlattı ayrıca beni bıraktı gitti beni kullandı derken bile öfkeliydi geçmişe bana yansıttı

peki tartışınca neden size ne yaşadığınızı soruyordu sürekli. Tartışmalarınızda nasıl davranıyorsunuz? Hayatını çok mu didikliyorsunuz ?

Demek istediğim tam da bu zaten kendisi her tartışmamızda sürekli sen geçmişinde ne yaşadın bana dedi bir gün bir iki şarkı açtı Orhan ölmezden ayrılık şarkısı terkedilme özellikle öyle söyledi ki uzaklara dalıp dedim nereye daldın bana bak güldüm geçiştirdim ama genel böyleydi bir yıl oldu en son Yine böyle davrandı dedim geçmişinde sen yaşadın o da anlattı bıraktı gitti beni dedi öfkeyle bağırdı bana ağır laflar da söyledi. Sanki içindeki 10 yıllık öfke bana sirayet etti.ilişkimiz boyunca hep bana kapalı bir kutu gibi temkinliydi.Bilmiyorum üzülüyorum gerçekten Siz olsanız ne çıkarırsınız bundan

o öfkeyi senin yanında çıkarabilmesi iyi bir şey değil mi ya. Sizinle paylaşabildiği için mutlu olmadınız mı?

eşime deli gibi aşığım onsuz bir hayat düşünemiyorum. Daha akıllı uslu bir yaşta daha emin adımlarla verilmiş bir karar olup, çocuk yapmak istediğim beraber yaşlanmak istediğim adam bu demiştim.
diğeri lise aşkı öyle olur mu hiç. Salakça bir sevda işte :)
o insanla ilişkimiz devm edebilse ayrılırdık çoktan muhtemelen. Evliliğe gidebilecek bir ilişki değildi. O yaşta bunları düşünemiyorsun ki. Lisede olanlar çok tatlı değerli şeyler. Her insan tatmalı bence.
Ama vefat ettiği için şu an çok ağlıyorum hatırladıkça. vefat etmeseydi de onunla olan yaşanmışlıklar tatlı bir hatıra olarak geçmişimde kalırdı.
Benim 15-20 arasını kapsıyor rahmetli ile ilişkim :)
Eşimin de olmuştur o yaşlarda bilmiyorum seninki kadar anlatmaya değecek bir hikayem yok der 😂
Dipnot: geçmişimiz özelimizdir. O kutuyu istediğimiz zaman açarız. Eğer açtığımızda işler komplike hala geliyorsa veya taraflar kutuyu zorla açtırıyorsa problem vardır. İlişkilerinizi komplikeleştirmeyinden kastım bu. 18 yaşında insanın takılacağı şeylerle bu yaşta uğraşmanız garip geldi sadece. Bizim geçmişimizde çok daha büyük bir yara varken eş olabilmişiz ama siz ufak tefek sıyrıklar yüzünden sırt çeviriyorsunuz. Önemli olan bugün birbirinize olan sadakatiniz.
Ben de sözlümü kaybettim şehit verdim bu yüzden süregelen bir davam vardı ona bir iki ay sonra söyledim benimle ayrıldı şu an ki nişanlım neden sakladın diyerek ama ben yine uğraştım ben de sözlendiğimde 23 yaşındaydım ama 7 senenin sonunda ancak birine gönlümü açabildim ben ona birazcık geç söyledim diye kıyametler koparmıştı ben gönlünü almıştım ki sormadan anlattım sadece bana yaptığı zoruma gidiyor o kadar eşelemek niyetim değildi kendi hep eşeledi umarım yoluna koyarız çünkü yeterince zorlandım

Demek istediğim tam da bu zaten kendisi her tartışmamızda sürekli sen geçmişinde ne yaşadın bana dedi bir gün bir iki şarkı açtı Orhan ölmezden ayrılık şarkısı terkedilme özellikle öyle söyledi ki uzaklara dalıp dedim nereye daldın bana bak güldüm geçiştirdim ama genel böyleydi bir yıl oldu en son Yine böyle davrandı dedim geçmişinde sen yaşadın o da anlattı bıraktı gitti beni dedi öfkeyle bağırdı bana ağır laflar da söyledi. Sanki içindeki 10 yıllık öfke bana sirayet etti.ilişkimiz boyunca hep bana kapalı bir kutu gibi temkinliydi.Bilmiyorum üzülüyorum gerçekten Siz olsanız ne çıkarırsınız bundan
Size niye bagirip agir laflar soyledi? Yani sizi uzmek olmasin ama eski sevgilisini anlatirken, ofkeli sekilde birakti gitti beni diyorsa ben de suphe ederim. SiZe karsi nasil ama sevgisini hissediyor musunuz?

Ben de sözlümü kaybettim şehit verdim bu yüzden süregelen bir davam vardı ona bir iki ay sonra söyledim benimle ayrıldı şu an ki nişanlım neden sakladın diyerek ama ben yine uğraştım ben de sözlendiğimde 23 yaşındaydım ama 7 senenin sonunda ancak birine gönlümü açabildim ben ona birazcık geç söyledim diye kıyametler koparmıştı ben gönlünü almıştım ki sormadan anlattım sadece bana yaptığı zoruma gidiyor o kadar eşelemek niyetim değildi kendi hep eşeledi umarım yoluna koyarız çünkü yeterince zorlandım

başın sağolsun senin de. Bence karşılıklı birbirinizi zorluyorsunuz o bunu yaptıysa sana haklısın ne diyim. Ben olsam yerinde takmasam bile lise aşkını takıyormuş gibi yaparım şu tavırdan sonra.

peki tartışınca neden size ne yaşadığınızı soruyordu sürekli. Tartışmalarınızda nasıl davranıyorsunuz? Hayatını çok mu didikliyorsunuz ?
Hayır aksine ben sormadım ama son raddeye gelince sordum

Size niye bagirip agir laflar soyledi? Yani sizi uzmek olmasin ama eski sevgilisini anlatirken, ofkeli sekilde birakti gitti beni diyorsa ben de suphe ederim. SiZe karsi nasil ama sevgisini hissediyor musunuz?
Zaman zaman çok hissediyorum ama zaman zaman öyle şeyler yapıyor ki diyorum sevmiyor... ben daha çok seviyorum gibi geliyor

31 yaşındayım bana da komik geliyor ama asıl mesele saklaması ben açıktım ona her türlü...
31 yasindasiniz ve nişanlınız 16 17 yaşlarındaki ergenlik lise aşkını anlatmadı diyemi bu üzüntü?

başın sağolsun senin de. Bence karşılıklı birbirinizi zorluyorsunuz o bunu yaptıysa sana haklısın ne diyim. Ben olsam yerinde takmasam bile lise aşkını takıyormuş gibi yaparım şu tavırdan sonra.

Sağolun sizin de başınız sağolsun evet zorluyoruz o zor bir insan ben sevdiğimi bir kere kaybettim tekrar birini sevmek zor oldu şimdi bütün mücadelemi veriyorum ama o inanın daha gereksiz şeylere takılıyor artık ben de onun gibi olmaya başladım yoksa çok seviyorum değer veriyorum ama böyle giderse psikolojim ne kadar dayanıyor bilmiyorum biz de çok şeyler atlattık geldik buralara umarım düzelir size mutluluklar dilerim öyle kolay bulunmuyor mutluluk...

o öfkeyi senin yanında çıkarabilmesi iyi bir şey değil mi ya. Sizinle paylaşabildiği için mutlu olmadınız mı?
Ona mutlu olamadım maalesef çünkü insan hala sevdiği ya da ciddiye aldığı insana kızgın olur

Zaman zaman çok hissediyorum ama zaman zaman öyle şeyler yapıyor ki diyorum sevmiyor... ben daha çok seviyorum gibi geliyor
Bu yasima kadar ben de sunu ogrendim, eger sevgiden suphe duyuyorsaniz orada bir sey vardir. Eski esim icin ben de beni seviyor mu sevmiyor mu karar veremiyordum ki sevmiyordu. Suan erkek arkadasim var, birbirmizi o kadar cok seviyoruz ki, zerre suphem yok sevdiginden eminim. Sevgi suphe getirecek bir sey degildir cunku olunca. Ben sizi sevmiyor diyemem nisanliniz ama eskiye dair supheleriniz dogru olabilir

Siz bence konunuzu acarken yanlis sormussunuz sorunuzu. Ben gecmisimi soylemedim diye nisanlim bana kizdi benden ayrildi zamanninda ama simdi onun da sakladigini ogrendim. Ve bana anlatirken, ofkeli sekilde beni birakti gitti gibi cumlelerle anlatti deseydiniz burda herkesin yorumu daha farkli olurdu. Buna neden takiliyorsun demezlerdi. Bu arada, gecmisindeki kizi hala seviyor diyemem ama bir kuyruk acisi kalmis o belli

Olmadı olsaydı söylerdim ben netlikten yanayım aklı gönlü başkasında olup evlilik yapan tonlarca insan var.Demek ki çoğu kişi sizin gibi düşündüğünden ki verilen çoğu cevap da öyle belki de bir yalanı yaşıyor kim bilir.Liseye çocukluk diyenlerin çoğu ilk aşklarını o zaman yaşıyor,ilk hata ve ilk sorunlar bu tüm ömrüne sirayet edebiliyor.
Ha siz zannediyorsunuz ki siz sorunca adam hayatının aşkını anlatacak hemen. Valla öyle bir dünya yok anlamıyorlar. Siz tüm bunlardan sonra araya onca başka insan soktuktan sonra doğru bir ilişki yaşayacağınızı sanıyorsanız buyurun yaşayın tabi.

Siz bence konunuzu acarken yanlis sormussunuz sorunuzu. Ben gecmisimi soylemedim diye nisanlim bana kizdi benden ayrildi zamanninda ama simdi onun da sakladigini ogrendim. Ve bana anlatirken, ofkeli sekilde beni birakti gitti gibi cumlelerle anlatti deseydiniz burda herkesin yorumu daha farkli olurdu. Buna neden takiliyorsun demezlerdi. Bu arada, gecmisindeki kizi hala seviyor diyemem ama bir kuyruk acisi kalmis o belli
Evet sanırım detaylı anlatmadım uzun olmasın diye ... bir acısı var bence de

Aslinda en guzeli gecmisi gecmiste birakmak.Cunku insani yaraliyor.Ozellikle seviyor sevmiyor dusuncesi cok acitiyor.Ben de oyle oldu cunku..Normalde huzurlu guden bir iliski varsa bunlari kurcalalmamk en iyisi unutun gitsin.O da unutsun...zaman gerekiyor sadce.Cunku sevmiyor diye dusundukce insan her sesyi gonulsuz yapiyor.Ben seviyorum o hiic sevmedi diye dusunuyorsun.Dipsiz bir kuyu gibi.Hemen atlayin bu dusunceleri ve hayatin butununengelenine odaklanin.Ben oyle yaptim cunku.Hayatta tek insan esimiz degil.Cevremizde sevgi bekleyen bizleri seven bir suruinsan var diye dusunuyorum.Bana yaptigi seylere de artik umrumda degilsin diye cevap veriyorum.

ısrarla sormanız da garip
Anlatmak istememesi de
Geçmişi bırak geleceğe bak diyorum.

Konuyu bastan sona kadar okudum.
Sozlunuzu sehit vermissiniz cok uzuldum, basiniz sag olsun.
O iliski, tamamlanmamislik icinizde bir yerlerde kaldi ve bu hisle de nisanliniza takiyorsunuz bence, ya onun da icinde kaldiysa diye.

Evvela rahmetli arkadasinizin sizde bir iz birakmamasi anormal olurdu.
Nisanliniz icin de bu boyle.
Fakat nisanli hic hatirlamiyor ve onune bakiyor olabilir.
Neden illa da manyaklar gibi ilk ask takintisi olmasini bekliyorsunuz ki
Bu konuda bir falsosunu yakaladiniz mi
Atiyorum icip icip onu mu sayikliyor, ruyalarinda mi goruyor, sosyal medyada stalk mi yapiyor
Bunlarin hicbiri yoksa kurcalamayin, buna hakkiniz yok

Bircok insan bircok seyler yasayabilir ve gecer, unutulur ya da hatirlanirsa bile cocukluk anisi gibi sevimli bir sekilde hatirlanir.
Ki zaten boyle bir seye takintili kalip arabeskce davraniyorsa salin ipini gitsin.

Back
X