Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdımBu yalanı söyleme sebebiniz neydi
İşte ben söylemeyin felan desem bile bir gün laf arasında ayrılma sebebi konusu geçerse diye aşırı korkuyorumDuymaz. Yeter ki çocuğu arkadaşlarınızla hemen tanıştırmayın konu unutulsun
Yaşlar kaç 17 falan mı? Sevgilin olmadığı için dalga geçmek nedir? Bu çevreden acil uzaklaş. Bu hayatı kendin için yaşaÇünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım
Keşke 14 olsaydimbi insan neden bunu yapar ki
yaş 14 mü
Üniversiteye yeni basladimYaşlar kaç 17 falan mı? Sevgilin olmadığı için dalga geçmek nedir? Bu çevreden acil uzaklaş. Bu hayatı kendin için yaşa
Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündümYav geç şunları. Takma bende takıyordum . Ayrıca o zamanlar çok arkadaş ortamı değişir. Yakında uzaklaşırsın
İsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlarÇevren iyi değil , değiştirebilirsen iyi olur. Sevgilim dediğin kişiyi birebir tanıyorlarmı, fotoğraflar isim soyisim falan söyledin mi. Söylemediysen sanki başka birisinden bahsediyor gibi bu çocuğu anlat aaa o değilmi derseler konuyu çevir yeni samimi oluyoruz yanlış kişiyi düşünmüşsünüz falan de diğer kişiyi de uydur
Normalde bende yapmam ama başka şehir başka insanlar kafam o kadar karıştı kiSevgilisi yok diye dalga geçmek orta okulda kalmadı mı yahu. Kişinin özel hayatı başkasını ne ilgilendirir ki dalga geçmek ne haddine. Yalana başvurmak yerine yok ben istediğim zaman olur benim kararım ve hayatım deseydiniz bunların stresine girmeye gerek duymazdınız. Çok entersan şeyler oluyor bu gençlikte amanın amanın
Sakın öyle birşey yapma okulu bırakmak ne böyle gereksiz bir durum için. Ayy insanların özel hayatının üzerine düşmek ne arkadaşlarında çok işsiz vessalamHaklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm
Bildikleri sadece isimse hiç bişey olmaz o isimden tek insan mı var aynı şehirde de değilsiniz imkansız siz söylemezseniz anlamazlar fotoğraf falan da görmemişler korkacak bişey yok bunda . Hatta de ki çok ters konuştum bidaha ararsan rezillik çıkarırım dedim falan aramıyo bi süredir tabi zamana yayarak söylersin bi süre sonra da ya eskiden (nereden tanıyrosan işte) şöyle şöyle birisi var diye hafif anlatırsın hatta espride yaparsın adı x diyelim beni de hep x ler buluyor inşaallah bu manyak değildir diye de espri yaparsın. Ama genel olrak yalan söyleme bi yerde patlar bide söylediğin yalanı hiç kimseye söyleme birisi birisine söyler ortaya çıkarİsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlar
Çocuğun okuduğu okulu biliyorlar maalesef o yüzden söyledim tanırlar diyeBildikleri sadece isimse hiç bişey olmaz o isimden tek insan mı var aynı şehirde de değilsiniz imkansız siz söylemezseniz anlamazlar fotoğraf falan da görmemişler korkacak bişey yok bunda . Hatta de ki çok ters konuştum bidaha ararsan rezillik çıkarırım dedim falan aramıyo bi süredir tabi zamana yayarak söylersin bi süre sonra da ya eskiden (nereden tanıyrosan işte) şöyle şöyle birisi var diye hafif anlatırsın hatta espride yaparsın adı x diyelim beni de hep c ler buluyor inşaallah bu manyak değildir diye de espri yaparsın. Aöa genel olrak yalan söyleme bi yerde patlar bide söylediğin yalanı hiç kimseye söyleme birisi birisine söyler ortaya çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?