Yalan söyledim lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayssky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
30
30
3
Çok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum

Son düzenleme:
Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım
Yaşlar kaç 17 falan mı? Sevgilin olmadığı için dalga geçmek nedir? Bu çevreden acil uzaklaş. Bu hayatı kendin için yaşa

Çevren iyi değil , değiştirebilirsen iyi olur. Sevgilim dediğin kişiyi birebir tanıyorlarmı, fotoğraflar isim soyisim falan söyledin mi. Söylemediysen sanki başka birisinden bahsediyor gibi bu çocuğu anlat aaa o değilmi derseler konuyu çevir yeni samimi oluyoruz yanlış kişiyi düşünmüşsünüz falan de diğer kişiyi de uydur

Sevgilisi yok diye dalga geçmek orta okulda kalmadı mı yahu. Kişinin özel hayatı başkasını ne ilgilendirir ki dalga geçmek ne haddine. Yalana başvurmak yerine yok ben istediğim zaman olur benim kararım ve hayatım deseydiniz bunların stresine girmeye gerek duymazdınız. Çok entersan şeyler oluyor bu gençlikte amanın amanın

İsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlar

Normalde bende yapmam ama başka şehir başka insanlar kafam o kadar karıştı ki

Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm
Sakın öyle birşey yapma okulu bırakmak ne böyle gereksiz bir durum için. Ayy insanların özel hayatının üzerine düşmek ne arkadaşlarında çok işsiz vessalam

İsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlar
Bildikleri sadece isimse hiç bişey olmaz o isimden tek insan mı var aynı şehirde de değilsiniz imkansız siz söylemezseniz anlamazlar fotoğraf falan da görmemişler korkacak bişey yok bunda . Hatta de ki çok ters konuştum bidaha ararsan rezillik çıkarırım dedim falan aramıyo bi süredir tabi zamana yayarak söylersin bi süre sonra da ya eskiden (nereden tanıyrosan işte) şöyle şöyle birisi var diye hafif anlatırsın hatta espride yaparsın adı x diyelim beni de hep x ler buluyor inşaallah bu manyak değildir diye de espri yaparsın. Ama genel olrak yalan söyleme bi yerde patlar bide söylediğin yalanı hiç kimseye söyleme birisi birisine söyler ortaya çıkar

Çocuğun okuduğu okulu biliyorlar maalesef o yüzden söyledim tanırlar diye bidaha asla böyle bir şey için yalan söylemem zaten ama günlerdir gözüme uyku girmiyor bir de o kızlar çok patavatsiz ondan korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…