Yalan söyledim lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım
Kızım,evladım sen delirdin mi?Ne okulu bırakması?Çevrendeki o aptal arkadaşlarını bırak ve gerekirse doğruyu anlat.Bu yaşta yapacağın en mantıklı hareket ise derslerine odaklanmak.Hayatına kimler girip çıkacak kimbilir,ah bu ergenler..

O kadar haklısınız ki kimseye de anlatamıyorum içimde birike birike saçma sapan şeyler düşündüm çocukla hiç konuşmamak daha mantıklı veya kızlarla konusmamak

Arkadaşlarına doğruyu söylemek bir seçenek değil.

Herifle birlikte olmamak bir seçenek değil.

Ama okulu bırakmak bir seçenek.

Allah akıl fikir versin...
Dışardan nasıl gozuktugunun farkındayım ama sanki dünyanın en kotu seyi gibi geliyor olayın içinde olunca her şey ortaya çıkarsa kimsenin yüzüne bakamam

Doğrusunu söyleyin. Siz benle dalga geçmiştiniz, ben de böyle söylemiştim. Nasıl bir enerji göndermişsem gerçekleşti deyin, gülün geçin. Sevgilisi yok diye alay edenlere bu cevap bile fazla.

Bunlar hep rahatlıktan.

Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm
yok artık
bunun yerine birdaha yalan söylememeyi deneyebilirsiniz
ben olsam o arkadaşlarıma ya yanlış anlaşılmalar oldu benimde hatam var size biraz farklı anlattım mevzuları tamamen kendi penceremden derdim
ne diyecekler ona gidip ya sen bu kıza böyle böyle mi yaptın diyecekler 5 yaşında gibi
öyle yapacaklarsa zaten arkadaşlığınızı kesin derim.

Ne güzel derdin var ya, keşke benim de böyle dertlerim olsa

Ne demek istediğinizi anlamadm nasıl bir rahatlık yapmışım bazen insanlar zor durumda kalınca saçmalayabiliyorlar ve ne yapacagimi bilemedigim ve pişman olduğum için buraya yazdım
Farkında değilsiniz galiba öyle yalanları öyle anlamsız yerlerde sebepsiz söylemişsiniz ki kısacası sizde ki tilkilerin kuyrukları birbirine bile değmiyor.

Büyük ihtimal hep başkaları ne düşünür yada başkaları ne der diye yaşıyorsunuz ve sonuç yalan üstüne yalan..

Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm
Allah akıl fikir versin evladım sana.

Aramızda çok yaş yok ama kafa yapın 12 yaş ile örtüşüyor. Nasıl arkadaş ortamı, nasıl üniversite orası anlamadım.

Seni çok mu rahat büyüttüler? Hayata dair bir gram bir şey bile öğrenemedin mi de böyle salakça bir şey için okulu bırakmayı düşünüyorsun?

Peki bu durumda şuan ne yapmamı önerirsiniz

İsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlar
Çocuk aynı okulda, şehirde bile değil.

O arkadaşlarla görüşmeyi kes, okuluna git ve dersini çalış ama pek dinleyeceğini sanmıyorum.

Aslında doğru söylüyorsunuz ben o kişiyi seviyorum vs. Ben affettim bidaha açılmayacak konusu sizde açmayın felan dersem çözülebilir ama işte içim rahat etmiyor

Çocuk aynı okulda, şehirde bile değil.

O arkadaşlarla görüşmeyi kes, okuluna git ve dersini çalış ama pek dinleyeceğini sanmıyorum.
Aslında o kadar öyle hatalar yapan biri değilim yeni kişiler farklı şehir bir anda kafam çok karıştı

Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım
Bu arkadaşları nerden buldun? Üniversiteyi bırak lisede bile böyle bir şey yaşamadım. Hatta ortaokulda da yaşamadım. Birileri böyle bir sebepten dalga geçmeye kalksa da götümle gülerdim, dalga geçemezlerdi. Sen kendini gerizekalılarla dolu bir gruba dahil etmişsin ve bile bile kendinle dalga geçtiriyorsun resmen. Ailene üzüldüm, neler düşünerek seni üniversiteye yollamışlardır. Senin uğraştığın şeylere bak... 40 değil 400 fırın ekmek yemen gerek, dünyanın gerçeklerine, hayata çooook yabancısın.

sevgiliniz yok diye dalga geçen arkadaşları hayatınızdan çıkarın. Bir daha da böyle saçma sapan sebeplerden sizi asagilayabilecek insanları hayatınıza almayın. Kendini kötü hissettirecek insanlarla gezmektense kaliteli bir yalnızlık evladır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…