- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.493
- 63
Çok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum
Çünkü sevgilim olmadığı için dalga geçiyorlardi bende o an ne düşündüm bilmiyorum ama yaptım daha kötüsü ayrılma sebebi şuan ne yapacağımı şaşırdım
İşte ben söylemeyin felan desem bile bir gün laf arasında ayrılma sebebi konusu geçerse diye aşırı korkuyorum
Üniversiteye yeni basladim
Haklısınız aslında ama üzerimde öyle bir korku var ki okulu bile bırakmayı düşündüm
Keşke yalan söylemeseydiniz. Etik kısmı bir yana, her yalan bir gün patlamaya adaydır. Arkadaşlarınız ayrılık sebebiniz hakkında konuşacaklarını sanmıyorum. Ortak arkadaşlarınız mı? Değilse bir düre onları bbir araya getirmeyin. Sonra çocukla aranız baktınız çok iyi, ilişki oturunca "ya ben o zamanlar senden çok hoşlanıyordum, bu arkadaşlarım da "niye kimse yok mu ya illa söyle" diye üstüme geldiklerinde ben de seni söylemiştim bir kezinde" falan diye gülerek anlatabilirsiniz belki. Ayrılık sebebini söylemeyin boşverin, arkadaşlarınızın da gündeme getireceğini sanmıyorum.İşte ben söylemeyin felan desem bile bir gün laf arasında ayrılma sebebi konusu geçerse diye aşırı korkuyorum
Bilmiyordum geri ekliyorumKonu silmek yasakMune
Merhaba Ayssky,Bilmiyordum geri ekliyorum
Peki bir şey sorabilir miyim ben bu açtığım konuyu silmek istiyorum böyle bir şey mümkün değil dimiMerhaba Ayssky,
kurallar gereği konularınızı ve mesajlarınızı silmeniz yasaktır, bilmediğiniz için silip yasak olduğunu öğrenince geri yüklediğiniz için içerik silme işlemi yapılmayacak
aynı şehirde bile değilmişsiniz boşveerİsmini biliyorlar zaten o bahsettiğim çocuk benim okuduğum şehirde değil ama eğer bir gün yüzyüze gelirlerse o olduğunu anlarlar
Benimki de çıkmaz umarımAyy ben bunu lise 1 de yapmıştım, daha önce hiç sevgilim olmadığı için bir tür hava atma derdindensonra da aynı bizim sınıftan onu tanıyan varmış, ona söylemeyin kimse bilmiyordu ilişkimizi falan demiştim sonrası rezil olacam diye baya kötü oldum ama ortaya çıkmadı sanırım hiç duymadım
Hayır mümkün değil ama yorumlara kapattırabiliyorsunuzPeki bir şey sorabilir miyim ben bu açtığım konuyu silmek istiyorum böyle bir şey mümkün değil dimi
Arkadaşlarınla kusÇok kötü bir yalan söyledim ve her şey sarpma saracak gibi arkadaşlarıma sevgilim olmayan birini sevgilim gibi anlattım nasıl olsa tanımıyorlar diye daha sonra da mecburen sanki çocuk beni rahatsız ediyormuş da ben ayrılmıştım gibi bir şey uydurdum ve şuan çocukla aramda cidden bir şey olacak gibi çocuk duyarsa diye aşırı korkuyorum
Umarım reyting almaz diyelim o zamanSaçma sapan yaz dizisi bölüm 1 gibi konu.
Reyting alırsa hikayeniz dallanıp budaklanır, cocuga asik seksi ve gıcık kız bunu ogrenip mutlaka sevgilinize soyler falan.
Yok tutmazsa da iki güne olaylar toplanir mutlu mesut devam edersiniz. Yani bunu biz bilemeyiz sizin reytinginiz belirleyecek
1 kişi hariç diğerlerinin yapacağını düşünmüyorum beni sadece bir kişi korkutuyorNe gerek var bu ufak oyunlara? Madem söylediniz, ortaya çıkarsa da kıvıracaksınız mecbur. Kim neyi kurcalayacak diyeceğim de ortamda seviye çok düşük anlaşılan, kulaktan kulağa dedikodu şeklinde yayılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?