yalan söyledim...

annem her zaman söylemeyin der...aynı şey ablam içinde kardeşim içinde geçerli...zaten bunu yazmıştım...

büyütülecek bir şey yok o zaman. annem de bugün temizliğe gitti sıkıştık biraz üzülüyorum bırak diyorum bırakmıyor de laf arasında. durma üzerinde. büyütülecek bir şey değil bu kadar

vicdan azabından ölücem sanırım...hayatta çok az şey için pişman oldum ama bu başka bişey...geceleri uyuyamıyorum...salak salak carpıntılar tutuyor...ağlıyorum sürekli...rüyalarıma giriyor...aslında ona yalan söylediğim için utanıyorum...annemin durumundan utanmıyorum...ama size bunu ispat edemem...gerçekten çok acı çekiyorum...napıcamı bilemiyorum...

annemin çalışmadığını söyledim o kadar...yani öyle palavralarım yok...zenginiz falanız filanız diye...evimizi de gördü...başka hiç bişey yok yalan olan...

canim ben seni tessli etmek icin yazimi allayip pullamadim bunlar gercekler asla olmaz denirse o zaman süphe duyarim o insandan..Hassassin bu konuda sevgilinde Ailesinden bahsederken sen dahada eksikligini duymussundur. insanlar genelde elestiri ve önyargi ile geldigi icin sen böle biseye basvurmussundur ama hic asla söylemiceginden degil seni tanimana firsat verdin sen üzülmee a.s.[/QUOTE]

saol tekrardan...çok iyisin...

26 yaşındayım...napıcamı bilemiyorum...zaten aradıgında anlıyor...ne oldu sana falan diyor...neşelendirmeye çalışıyor beni...

canm benm benm körolasıca babamda öyle.anca gez toz hiç evle alakası yokalsanaalsanasmile bildiğin şerefsiz benm babam ay sinir oldm ne güzel işte anacın oktmuş sizi.yarn öbür gün evlenirsinz olur biter.bi anne daha ne ister di mi ama yerimseniben hem annen de iyi bi aileye gitmeni ister.sende dersn anne böye böyle her sorunumuzu anlatma koca adaym bilmesn başıma kakmasn falan de.anlatmaz anacnda bayanssulusmile öyle mail falanda atmaa sakın.öptm canm yarn sonucu yaz

bence de böyle söyle Şeniz yalan değil gerçek bu çünkü ama yok azcık naz yapcam diyosan masum bi ifadeyle ağla kaydirigubbakcemile3

işte ben babam için o şekilde konusulmasını istemiyorum...yıllarca zaten herkes söyledi...gerçi onun da hiç ruhu duymadı ama...
yüz yüze konusma imkanım yok askerde şuanda gelmesine 15 gün var...

Sana çok kızdım söylemek istediklerim de başka ama görüyorum ki çok canın yanıyor sevdiğin adamı kaybetmekten korkuyorsun.
Ben isterdim ki ben annemi neden söylemedim annem sanki namussuzluk mu yaptı ki diye düşünüp uykuların kaçsaydı,herneyse..

Çözüm yolu bence şu..
Olayı sıradan bir şekilde lanse edeceksin,bu kadar dramatik hale getirmeyeceksin.Senin için normalmiş gibi davrancaksın.Sen adama annem çalışmıyor dediysen,şimdi de ara ara çalışıyor temiziğe gidiyor biz okurken de çoğunlukla çalıştı ve şimdi de çalışmak istiyor diyeceksin..
Ayrıca ne iş yapıyor bu admaın ailesi..? Kim bunlar ıngiliz kraliyet ailesinden mi geliyorlar..
Rica ediyorum mantığını değiştir lütfen annen o adamın şu an taptığın adamın sana verdiklerinden veya verebileceklerindne çok daha fazlasını vermiş durumda.. lütfen aileni en kıymetli olarak gör ne iş yaparlarsa yapsınlar namusuyla yaptıkça ben hala senin annenden utandığını düşünüyorum..

Konuyu birden değil yavaş yavaş aç.. bak ben sana böyle böyle yaptım dersen etkisi daha ağır olabilir.
Baba konusu için ise hem anlatmayacağım hem de kaybetmek istemiyorum durumu pek mantıklı değil.Hangimizin ailesiyle ilişkisi mükemmel ee kiminle dertleşiyor eşimizle..? Bu böyledir düzgün adam sizi teselli eder destke lur karaktersiz adam da bunu kullanır burnunuzdan getirir. bu admaın karakterine kalmış..

Annen çok onurlu bir kadın sende onun zerresi kadar onurlu ol lütfen..!!

yapacağın en iyi şey sevgiliinle kenar mahallelerde takılırken...işte bende buralarda büyüdüm...hayatın kitabını yazdım..annemden mücadele etmeyi çalışmayıı namuslu olmayı öğrendim..hayattan korkmuyorum çünkü güçlü olmayı öğrendim mücadele etmeyi öğrendim annemden de...bi erkeğe dayanmadan da namusumla yaşamayı öğrendiim de...ama aynı zamandada babamın ilgisizliği yüzünden senin yüreinde ısındım...yıllardır dolmayan boşluğumu doldurdun de...bakalım ne cavap varacak..ha belkide önceden ailem zengin falan diye yalan attıysan...bişey demene gerek yok...hemen yzaklaş yanından...çünkü kimse yalancıları ve ailesinden utanan özgüveni düşük birini sevemez...

işte ben babam için o şekilde konusulmasını istemiyorum...yıllarca zaten herkes söyledi...gerçi onun da hiç ruhu duymadı ama...
yüz yüze konusma imkanım yok askerde şuanda gelmesine 15 gün var...

anam sende ne onu istiyosn,ne bunu neyse başım döndü akannehirdallas gibi sempatiksalakcinnigelsn öyle söyle adama sende

sizin düzgün aile görüşünüz maddi durumu iyi olan ailemi acaba.erkek arkjadaşın küçümseyip ayrılacaksa zaten o insanla bir ömür geçmez canım boşuna kürek sallarsın.insan ailesinden neden utanır hayır utanmıyorum diye yazmısınız bunun başka açıklaması olamaz asla.nekadar fedakar bir anneki siz okuyun diye çalışmış o anneden utanılmaz hatta ayağının altı öpülür.

beni tanısaydın şuanda yazılanları nasıl okudugumu görseydin ve nasıl hıçkıra hıçkıra agladımı bilseydin belkide hem anneme hemde erkek arkadaşıma haksızlık ettiğim için acı cektiğimi anlardın...günlerdir yemek yemiyorum uyku uyuyamıyorum ben...çok yanlış yaptım...
onun ailesi mükemmel falanda deil normal bir ailesi var...zaten burnu havalarda biri deildir...

kısa ve öz..kesinlikle çok doğru bir çözüm yolu..uygula derim

ben maddi durumuz kötü biz kötü bir aileyiz demedim ki zaten...annemden utanmıyorum babamdan utanıyorum...yıllarca yaşadıklarımızdan utanıyorum...annem için hiç bişey yapamadığım için utanıyorum...kimse anneme yeter artık çalışma gitme demediği için utanıyorum...annem bize güzel bir hayat vermiş biz onun hayatını mahvetmişiz bu yüzden utanıyorum...lütfen ama!!

canım seni çok iyi anlıyorum..zaten senin bu durumun bir iki yıllık bişey değil..ömür boyu yaşamışsın bunun ezikliğini...okulda mahallede akrabaların arasında hep ezilip horlanmışsın..ve sevgilininde bu durumu öğrenince seni diğerleri gibi horlamasından korkmuşsun doğal olarak...ama sen durumunu yavaş yavaş anlat ama sakın utandığını ezikliğini belli etme..erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır....aileni önce sen hor görürsen herkes horlar..önce sen sahip çık..bak belki yanlış bi örnek ama...erkek genelevden kadın çıkarıyo ama sahip çıkıyo..kimse tık diyemiyo..neden çünkü kocası sahip çıkıyo utanmıyo..sende anana sahip çık..kardeşlerim eğitimli diyerek övün..hadi ağlama artık...

arkadaşlar dediklerinizin çocğunda haklısınız ancak ne yzık ki hayatta böyle bir durumda konu sahibi arkadaşın korktuğu gibi tepki verecek birçok adam müsvettesi var. benim halam bundan yaklaşık 30 yıl önce eğitimli, meslek sahibiyken bir adamla tanışmış, bir zaman flört etmişler. iş cddileşip evlilik aşamasına geldiğinde halam sevgilisine babasının "kapıcı" olduğunu söylemiş. bir kapıcı maaşıyla 5 çocuğunu ünv mezunu yapmış, ancak kendisi zar zor okuyabilen bir adamdır benim dedem. Fakat sevgili damat adayı duruma dudak büküp, olayı ailesine anlatmış ancak halamıda " sen aileme layıksın ancak ailen değil" diyerek terk etmiş. bu olayı gurur meselesi yapan halam şu an 55 yaş civarında maddi durumu çok iyi ancak bekar... Bunca yıl değil biriyle evlenmek, bu kelimeyi bile duymaktan nefret etti. dedemin ve babannemim yaşadığı hayalkırıklığını düşünın. dedem halama " keşke babam öldü deseydin, abinlerden isterlerdi seni" bile demiş. bu olay ailemizde o kadar tabuydu ki, ben bile çok geç öğrendim dedemin mesleğini. ben evlenirken( halamdan sonra gelen kız benim) tüm aile bu konudan hiç bahsetmediler ve banada özellikle tembih ettiler nişanlıma söylememem konusunda. ben kzıınca halam ağlayarak yemin ettirdi aynı şey başıma gelmesin diye. " aileden bir mutsuz yeter" dedi. bende eşime söylemedim. bu doğru değilbiliyorum . dedemden asla utanmadım ancak karşı taraf ne der, nasıl insanlar bilinmez.
tabi herkes halamın karşına çıkan kadar insan müsveddesi olmaz ama siz yine temkinli olun. ben halamın yaşadıklarına,acılarına birebir şahit oldum. kimsede yaşasın istemem.

Son düzenleme:

saol canım beni anladığın için...dışarıdan bakıldıgında evet sizin düşündüğünüz gibi görünüyor,haklısınız ama bende çok acı çektim...çok yıprandım...annemsiz büyüdüm...bu kadar!!! evet insanların eskilerini giydim ama hiç demedim anneme ben yenisini isterim diye...okula giderken saclarımı ören olmadı,beslenme çantamı kendim hazırladım ama hiç bunlar bana zor gelmedi...çünkü annemin kıymetini gerçekten biliyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…