yalan söyledim...

evet tam olarak böyle düşünüyorum...çünkü benim küçük ablamın aileside annemi çok incitti...neler söylediler neler...sonunda ablam ailesini bırakıp kaçtı...ne taşralılığımız kaldı ne fakirliğimiz ne çingeneliğimiz...erkek arkadasımda öyle yapar demiyorum ama korktum işte...korktum yanlış düşünecek diye...

kiz bu kadar insan helak oldu.. toparlamaya bak kendini az kalmis askerlik bittiyor burda onca insan sana bosuna dil dökmüyor evlisi var bekari sevgilisi olanlar ne kavgalarla ne yanlis anlamalarla ayrilmiyo ohooo bi bundanmi son bulcak güzel düsün hersey dahada güzel osuun..gelip gectimi dönüp baktinmi gülüp geciceksiniz halline he kaydirigubbakcemile3

anlıyorum canım sen annenden utanmıyorsun ama babanın birgün başına kakıç edilmesinden korkuyorsun...eşine ilerde biraz kapris yapsan babana bak demesinden korkuyorsun ki çok haklısın el oğlu yapr o yapmasa ailesi yapar ama ne çareki senin gerçeklerin bunlar..eşin anlayışla karşılayıp ailesine çaktırmayabilir...hatta yardımda edebilir..karakter meselesi....ama senin tarzın çok önemli..onun merhametinden faydalanacaksın başka yolu yok...sana sahip çıkmak isteyecek..ona sığınıp ihtiyacın olduğunu hissettir..egosunu şişirki sana sahip çıkmak istesin acıyıp aşağılamasın..annene saygı duyup elini uzatsın..doğru bi strateji belirlemelisin

Güzel kardeşim,senin kimden utandığın yada kim için ağladığın ortada.
Onu bırak çözüme bak şimdi..
Mail atmak saçma ve çocukça sanki adamı aldatmışsın da af mektubu gibi..
Askerdeyken konuşma ama askerden dönünce yavaş yavaş başla,birden anlatma..
Kendini ezdirme,sanki namussuzluk varmış gibi davranma ortada,baban konusunda ise açık ol. Madem akrabaların bile arkasından atıp tuttuğu bir adamın halini anlar zaten sevgilin..
Benim babam çok sinirli önyargılı saldırgan bir adamdır ben bu halini anlatmıştım ki eşim zorluk çekmesin diye..
ne sanıyorsun ki ,kim mükemmel..???
evlilik mevzusu ortaya gelince her ailenin herşeyi ortaya dökülür zaten.bakalım onlar mükemmel mi.?
kendine gel biraz sevdiğin adamı öve öve yere göğe koyamadın,sende 12 yaşında evlenen temizlik yaparak okutulan bir kadının çalışkan meslek sahibi namuslu kızısın.. biraz kendine güven..!!!

canım ya iiçim cız etti.kapıcılık ayıpmı..inanki birzamanlar aşağılanmış olanlar böyle aşağılıyorlar insanları...halan şimdi ne yapıyor ...

Kardeşim sana bu lafları edecek adamı kapının önüne koyacaksın..!!!
ben milletin eskilerini giyerek büyüyeceğim annem saçımı öremeyecek anneme hasret büyüyeceğim sonra elin adamı gelecek bana fakirsin diyecek..
Siieeeee derim ona..!!!

saol canım...

bana acımasını istemiyorum...güçlü biriyim.annem kimseye muhtaç etmedi...bende kimseye muhtaç olmak istemiyorum...yazık ya demesini bile istemiyorum...aman senin babanda ne biçim bir insan demesini istemiyorum...

büyük ablam bir üniversitede öğretim görevlisi eşide öyle...ablam eşine annemin çocuk baktıgını söylemiş...ama ben artık yalan söylemek istemiyorum...

msnde anlatsam peki olmaz mı?çarşı izninde internet cafeye gidiyor yazısıyoruz...yani o beni aradığında içten konuşamıyorum...gelmesine de az kaldı ama biran önce anlatmak istiyorum...beni bırakıp giderse yanındayken kaldıramam bunu...

eğer erkek arkadaşın bu sebeple yani annenin temizliğe gitme gerekçesiyle ayrılacaksa şimdi ayrılsın.böyle düşünen biriyle bence boşa zaman geçirmişsin arkadaşım .

Yazdıklarımızı okumuyorsun değil mi..?
Böyle konular bu şekilde konuşulmaz .Ciddi cidid konuşup bak ben sana yalan söyledim diyeceksen bu yol kesinlikle yanlış.Msn'de anlatılır mı Allah aşkına,kaç yaşındasınız siz..?
Sana birden anlatma yavaş yavaş giriş yap diyoruz,kendini ezdirme durumu lehine çevir gurur duyarak anlat diyoruz..Sen inatla dramatik hale getiriyorsun..???

eğer erkek arkadaşın bu sebeple yani annenin temizliğe gitme gerekçesiyle ayrılacaksa şimdi ayrılsın.böyle düşünen biriyle bence boşa zaman geçirmişsin arkadaşım .

yok canım tam olarak bu deil...ben annemle ilgili herşeyi anlatıcam ona...annemin durumundan dolayı deil...ona yalan söylediğim için benden ayrılacak...bende ona nasıl anlatmalıyım bu konuda yardım istiyorum...

evet okuyorum dikkatlice hemde...savunmasızım...ne yapacagımı bilmiyorum...dramatik hale getirmemek için anlatmadım ya bu kadar zaman...ama ne bileyim işte...bir insanın yüzüne bakıp nasıl denirki sana yalan söyledim diye...bu bana çok ağır geliyor...

Tek yalan "annem çalışmıyor" ifadesi mi..?
Diğer yalanlar ne ..?

Tek yalan "annem çalışmıyor" ifadesi mi..?
Diğer yalanlar ne ..?

evet sadece bu...başka bişey yok...babam marangoz benim bunu biliyor dükkan açtıklarını amcamlarla ama yürütemediklerini...babamın yurtdışına gittigini...çalıştıgını biliyor...babam şaunda emekli...babamın prim eksiklerini annem ödedi ve emekli oladu babam...babamın çalışmadıgını biliyor...zor gunler gecırdıgımızı...annemın 12 yaşında evlendiğini çok fedakar biri oldugunu bizim için herşeyi yapabileceğini biliyor...
hatta gecen gün dediki anneni tanımadan seviyorum...çok fedakar biri bence falan dedi...sende öyle olursun çocukların ıcın herşeyi yaparsın dedi...

sonuçta beyefendi saraylarda yaşamıyo
dünyanın en zenğin adamı da değil
sende kendini zengin tanıtmamışsın
bence gereksiz bi tedirginlik içindesin.

öfffff içim kıyıldı yani. ilk önce konu sahibine sataşanlara anlam veremedim, çünkü kız anasından deil babasından utanıyo. sanki "annem temizlik yapıyo ondan utanıyorum" demiş gibi çullanılmış kızın üstüne. ama babanın mayası bozuk, o ondan korkuyo diye düşündüm. sonra baktım konu sahibi ablasını örnek verdi, bu sefer anne girdi devreye.

konu sahibi arkadaşım, allasen senin derdin ne ben anlamadım? ayrıca annene laf söyletip, sonra bunu söyleyen adamın koynuna giren ablana da YAZIKLAR OLSUN tamam mı. bi canlarına ot tıkamayı bilemedi mi ablan olacak kadın? ha?

ilk önce seni anladığımı sandım ama sen de ablan gibi olmaktan korktuğunu sölüyosun. ablan belki evlendikten sonra yaşamıştır bunları, çoluk çocuk vardır bi yere kadar anlaşılabilir. ama sen, daha nişan yok düğün yok, anamları beğenmezse naparım diye mi düşünüyosun? velev ki beğenmedi çocuk, dudak büktü ailene, napmayı düşünüyosun? aslına bakarsan senin yaptığın kadar da dramatize edilecek bi olay değil. derinin dediği gibi, benim ailem bu bu budur, ne olursa olsun ben de onların kızıyım diyebilmen gerek. çaren yok. dünyaya gelirken anasını babasını seçemiyo kimse. çaren yok yani, ailene arkanı dönüp bi erkeğin peşinden gitsen de o erkek seni çöpsüz üzüm gibi göreceğinden kapı önü paspası kadar kıymet vermez sana. ayılıp bayılacağına biran önce çocuğa söle dumu da ne olacaksa olsun artık aaa bana fenalıklar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…