yalan soyluyorum :/

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
dun aksam bir kiz arkadasimla yemege ciktim ondan sonrada sinemaya gittik gece 1 e kadar surdu flim. sevgilimde evde oldugumu biliodu misafirler geldi dedim gec yazabilirim dedim. haberi yok yani dun yaptiklarimdan. dogruyu soylesem zaten gece cikmami istemiyor.

facebookumuda kapatmak zorunda kaldim yalanim cikmasin ortaya diye...
kizlar ben yalanciyim ya kendimi kotu hisettim. neyapsam dogruyu soylimi??

Söylediğin sey evet yalan sebep ne olursa olsun. Ama gercegi söylemekten once sevgiline insan olduğunu, gecede yerinde olmak kaydiyla disari cikabilecegini, buna onun deil senn karar vermen gerektiğini, sana hayati böle yapmak yerine destek olmasini sole. Sevgilin senin sahibin deil, ona karai bazi sorumlulukların var sadece ama arkadaslarinla cikmamak bunlarin icinde deil...

14 aydır hayatında olan biri...
ve yalan söylüyorsun hemde küçücük sebepler için...
ilk yalanın değil sanırım ama umarım son olur...

Bu geri kafalılıktan başka bişey değil bana göre.
Birde kız arkadaşınızla yemeğe,sinemaya gitmek için izin mi isteyecektiniz?
Haber verirsiniz ve gidersiniz,onun bunu engellemeye hakkı yok.
Erkeklerin kölesi olmaktan kurtulun artık lütfen.
Sizin de bir hayatınız var ve gayet normal yaptığınız,SUÇ değil.

Bundan rahatsizlik duyuyorsaniz neden gece 1e kadar olan seansa gidiyorsunuz ki...

Aynisini sevgilin sana yapsa çok kirilirsin ki böyle yalanlar bir gün bir yerden cikar.. O zaman da aciklama yapmaya calistignda sozlerine guvenmeyebilir...

Sevgilinin tavrini en iyi sen bilirsin çok sorun yapmazsa söyle derim...

Yalan söylemeniz hoş değil ancak bu yalana sizi o itmiş besbelli. Aileniz karışmadıktan sonra, onun karışma hakkı yok zaten. Kötü bişey yapmıyorsunuz ama sizi suçluluk duygusuna itmiş tabi ortada yalan olduğu için

Senin gezmene tozmana karisan adamla niye birliktesin?
Gece cikmana izin vermez ama bil ki kendi istedigini yapar.

Sorun yalan soylemek degil ,sorun basli basina sevgilin...

iki taraftan birbirimizden izin aliriz oda benden izin almadan cikmaz. hyr desem gitmez yapmaz. ben yaptim iste.. yalanciyim iste. melek gibi gorunen seytanim sanki. kurtulmam lzm bu huyumdan ogrense bidahada guvenmez..
yinede durust olmak istiyorum toparlamam lzm kendimi. soylimi sizce?

aslinda gezicem deseydim bisey demezdi. cunku calisiyorm gun boyunca. gezmek seninde hakkin der hep sadece gece fazla takilma der. ben anlatmadim iste yinede cikicagimi

kocan olsa neyse de anan baban izin verdikten sonra elin oğlundan ne diye izin bekliyorsun? bu gidecek yerine başkası gelecek( zamane ilişkileri) herkese böyle hesap vereceksen ölme be bacım yaz gelecek

kocan olsa neyse de anan baban izin verdikten sonra elin oğlundan ne diye izin bekliyorsun? bu gidecek yerine başkası gelecek( zamane ilişkileri) herkese böyle hesap vereceksen ölme be bacım yaz gelecek
ben mi yanlış anlıyorum acaba :26: konu sahibi evdeyim misafir var diyor ve 1 de sinemadan çıkıyor.

ben mi yanlış anlıyorum acaba :26: konu sahibi evdeyim misafir var diyor ve 1 de sinemadan çıkıyor.

yalan söylemesi ayrı mesele de ben kendini yalan söylemeye mecbur hissetmesiyle ilgili yorum yaptım. yalan kötü şey vesselam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…