peki hiç karşındaki insan duyar üzülür gizli iş çevîrdiğimi düşünür sevgîsi güveni kalmaz diye bir kaygın yok mu? ya da kaygın sadece yalancı olmak istememen mi?
iki taraftan birbirimizden izin aliriz oda benden izin almadan cikmaz. hyr desem gitmez yapmaz. ben yaptim iste.. yalanciyim iste. melek gibi gorunen seytanim sanki. kurtulmam lzm bu huyumdanogrense bidahada guvenmez..
yinede durust olmak istiyorum toparlamam lzm kendimi. soylimi sizce?
kocan olsa neyse de anan baban izin verdikten sonra elin oğlundan ne diye izin bekliyorsun? bu gidecek yerine başkası gelecek( zamane ilişkileri) herkese böyle hesap vereceksen ölme be bacım yaz gelecek
ooo bi de askere gidiyor. söyleyip söylememek sana kalmış.onada uzuluyorum zaten. bir kac gun sonra askere gidiyor birde. yalan soyledigmi bilse napar bilmem. uzulur baya zaten. cok guveniyor bana.
zaten kotu bsy yapmadim ki aslinda
dun sinemada eve geldikten sonra camera actik. anladi nerdeyse ztn. bir yere mi ciktin ddi.
dogruyu soylesemi simdi?
göndermez değil güvenmez diyor"Güvenmez" diyorsunuz da zaten size güvendiğini düşünmüyorum,kendine de güvenmiyor bu adam.
Eğer "güven" olmuş olsaydı izinlere dayalı bir ilişki olmazdı.
"Öğrense bidaha göndermez" ne demek Allah aşkına yapmayın.
Bencede biraz toparlayın kendinizi,bu kafayla giderseniz daha çokkkk köleleştirilmeye mahkum olursunuz.
Kız arkadaşınızla sinemayada gideceksiniz,yemeğede.
"Güvenmez" diyorsunuz da zaten size güvendiğini düşünmüyorum,kendine de güvenmiyor bu adam.
Eğer "güven" olmuş olsaydı izinlere dayalı bir ilişki olmazdı.
"Öğrense bidaha göndermez" ne demek Allah aşkına yapmayın.
Bencede biraz toparlayın kendinizi,bu kafayla giderseniz daha çokkkk köleleştirilmeye mahkum olursunuz.
Kız arkadaşınızla sinemayada gideceksiniz,yemeğede.
bende ona cok karisiyorum. bana karismasi birazda olsa hakki var. kotulugumu istemez geceleri kotu seyler oluo der. gunduzleri istedgm gbi gezerim karismio..
yalan soyledim diye guvenmez onu demek istiyorum. kimsenin kolesi dglm ztn. ilk herzm ben cok karisiyorm ona. bi geceleri fazla cikmama karisir sadece. baska bsye karismaz...
Bu geri kafalılıktan başka bişey değil bana göre.
Birde kız arkadaşınızla yemeğe,sinemaya gitmek için izin mi isteyecektiniz?
Haber verirsiniz ve gidersiniz,onun bunu engellemeye hakkı yok.
Erkeklerin kölesi olmaktan kurtulun artık lütfen.
Sizin de bir hayatınız var ve gayet normal yaptığınız,SUÇ değil.
dun aksam bir kiz arkadasimla yemege ciktim ondan sonrada sinemaya gittik gece 1 e kadar surdu flim. sevgilimde evde oldugumu biliodu misafirler geldi dedim gec yazabilirim dedim. haberi yok yani dun yaptiklarimdan. dogruyu soylesem zaten gece cikmami istemiyor.
Ne ekersen onu bicersin kardesim bunun baska yolu yok bu adam yalan soylemiyorsa sana bundan ayrilirsin yalan soyleyen birini bulursun..bu durumda evet yalanci oluyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?