• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan soyluyorum :/

peki hiç karşındaki insan duyar üzülür gizli iş çevîrdiğimi düşünür sevgîsi güveni kalmaz diye bir kaygın yok mu? ya da kaygın sadece yalancı olmak istememen mi?

onada uzuluyorum zaten. bir kac gun sonra askere gidiyor birde. yalan soyledigmi bilse napar bilmem. uzulur baya zaten. cok guveniyor bana.
zaten kotu bsy yapmadim ki aslinda :(
dun sinemada eve geldikten sonra camera actik. anladi nerdeyse ztn. bir yere mi ciktin ddi.
dogruyu soylesemi simdi?

iki taraftan birbirimizden izin aliriz oda benden izin almadan cikmaz. hyr desem gitmez yapmaz. ben yaptim iste.. yalanciyim iste. melek gibi gorunen seytanim sanki. kurtulmam lzm bu huyumdan :( ogrense bidahada guvenmez..
yinede durust olmak istiyorum toparlamam lzm kendimi. soylimi sizce?

"Güvenmez" diyorsunuz da zaten size güvendiğini düşünmüyorum,kendine de güvenmiyor bu adam.
Eğer "güven" olmuş olsaydı izinlere dayalı bir ilişki olmazdı.
"Öğrense bidaha göndermez" ne demek Allah aşkına yapmayın.
Bencede biraz toparlayın kendinizi,bu kafayla giderseniz daha çokkkk köleleştirilmeye mahkum olursunuz.
Kız arkadaşınızla sinemayada gideceksiniz,yemeğede.

kocan olsa neyse de anan baban izin verdikten sonra elin oğlundan ne diye izin bekliyorsun? bu gidecek yerine başkası gelecek( zamane ilişkileri) herkese böyle hesap vereceksen ölme be bacım yaz gelecek:ssz:

bende ona cok karisiyorum. bana karismasi birazda olsa hakki var. kotulugumu istemez geceleri kotu seyler oluo der. gunduzleri istedgm gbi gezerim karismio..

onada uzuluyorum zaten. bir kac gun sonra askere gidiyor birde. yalan soyledigmi bilse napar bilmem. uzulur baya zaten. cok guveniyor bana.
zaten kotu bsy yapmadim ki aslinda :(
dun sinemada eve geldikten sonra camera actik. anladi nerdeyse ztn. bir yere mi ciktin ddi.
dogruyu soylesemi simdi?
ooo bi de askere gidiyor. söyleyip söylememek sana kalmış. :31:

"Güvenmez" diyorsunuz da zaten size güvendiğini düşünmüyorum,kendine de güvenmiyor bu adam.
Bencede biraz toparlayın kendinizi,bu kafayla giderseniz daha çokkkk köleleştirilmeye mahkum olursunuz.
göndermez değil güvenmez diyor

yalan soyledim diye guvenmez onu demek istiyorum. kimsenin kolesi dglm ztn. ilk herzm ben cok karisiyorm ona. bi geceleri fazla cikmama karisir sadece. baska bsye karismaz...

Kendini bukadar ezme ilişkiniz de birbirinize saygı duymanız gerekir başta..
Her birey kendine ait zaman yaratmalı ister arkadaşıyla gezsin ister evde otursun hesap vermek zorunda değilsin kimseye..
Kimse kimsenin kölesi değil anası babası hiç değil canım bu ilişkiyi gözden geçirmelisiniz birlikte...:28:

bende ona cok karisiyorum. bana karismasi birazda olsa hakki var. kotulugumu istemez geceleri kotu seyler oluo der. gunduzleri istedgm gbi gezerim karismio..

sen ona soruyorsun, o sana soruyor, izin vermemezlik! yapmıyor, gezmek senin de hakkın diyor.. e madem ne diye yalan söylüyorsun?:31:

anamm feministler sardı burayı:52: abartıyorsunuz bence. sevgili bunlar yoldan geçen iki kişi değil ki. bakkala gidebilir miyim diye izin almıyor, gece dışarda olma konusunda yalan söylüyor. sevgiliniz gece arkadaşlarıyla dışarı çıkıp evdeyim dese bana hesap vermek mi zorunda der misiniz?

yalan soyledim diye guvenmez onu demek istiyorum. kimsenin kolesi dglm ztn. ilk herzm ben cok karisiyorm ona. bi geceleri fazla cikmama karisir sadece. baska bsye karismaz...

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum..
Sizi yalana teşvik eden beyefendinin kendisi değil mi?
Neden böyle masum bir aktiviteyi saklamak ihtiyacı duydunuz?
Cidden kendinizi suçlamayın artık.
Bu kadar da sıkmayın birbirinizi.

Bu geri kafalılıktan başka bişey değil bana göre.
Birde kız arkadaşınızla yemeğe,sinemaya gitmek için izin mi isteyecektiniz?
Haber verirsiniz ve gidersiniz,onun bunu engellemeye hakkı yok.
Erkeklerin kölesi olmaktan kurtulun artık lütfen.
Sizin de bir hayatınız var ve gayet normal yaptığınız,SUÇ değil.

dun aksam bir kiz arkadasimla yemege ciktim ondan sonrada sinemaya gittik gece 1 e kadar surdu flim. sevgilimde evde oldugumu biliodu misafirler geldi dedim gec yazabilirim dedim. haberi yok yani dun yaptiklarimdan. dogruyu soylesem zaten gece cikmami istemiyor.

Ne ekersen onu bicersin kardesim bunun baska yolu yok bu adam yalan soylemiyorsa sana bundan ayrilirsin yalan soyleyen birini bulursun..bu durumda evet yalanci oluyosun..

Feminist falan değilim.
Bana göre yanlış olanı yazıyorum.
Ben eğer bir yere gitmek için yalan söylemek "zorunda" kalıyorsam,eşim önce dönüp kendine bakmalı ve "ben ne yapmış olmalıyım ki karım bana yalan söylemek zorunda kaldı"diye sormalı.
Eşim iş çıkışı "ben arkadaşlarda bir duble bişeyler içicem" derse alacağı cevap bellidir "tamam canım dikkat et kendine".
Ben eğer filmin akşam seansına gitmek istiyorsam ve eşimin işi varsa "ben sinemaya gidiyorum canım" derim..
Eşimin vereceği cevap aynen şudur"dikkat et kendine güzelim,bir sorun olursa ararsın" olur.
İzin almayız birbirimizden,sadece haberdar ederiz..
Evlendik diye birbirimizin boynuna tasma takmadık sonuçta.
Konu sahibi yalan söylemiş evet ama neden söylemiş?
Mecbur kalmış.
Yani kendisini suçlamasına hiç gerek yok bence.

eğer karşılıklı olarak izin alıyosanız evet yaptığın yanlış sen de gece 1 seansına girmeseydin de ertesi gün erken seansa girseydin yeter ki yalan söylemek isteme ki daha öncede yapmışsın. ama söyleme bi de şimdi askere gidicek iyice güveni kırılır ayrıca sen şimdi böyle yalan söylüyosan askere gidince herşey daha zor olucak tamamen kısıtlama yapıcak ordaki sıkıntıdan sana sarıcak o zaman napıcaksın merak ettim gerçekten

Ne olursa olsun yalani tasvip etmiyorum.
Erkek yapinca bi haltlar karistiriyor ayril yalanla iliski olmaz deriz.Kadın icinde gecerli.
Cikmak mi istiyorsunuz izin falan istemeden "gidiyorum haberin olsun" demeniz yeterli.

sevgilinin hoşlanmayacağı seyleri yapmaktan vazgeçecek kadar önemsemiyorsun onu bence. kaybetme korkunda pek yok gibi, oğrense ne yaparım endişesi taşımamışsın. sadece vicdanen yalan söylemiş olman seni rahatsız ediyor. yalanı kime söylediğinin pek önemi yok yani.

Aynı şeyi o sana yapmış olsa.. ?

Sana evdeyim , misafirler var biraz geç yazabilirim dese, ama evde olmasa gece yarısında arkadaşlarıyla dışarıda olsa ve bunu sana daha sonra söylese sen ne tepki verirdin..

Hoş görüyle karşılar mıydın , yoksa senden habersiz böyle bir şey yaptığı için tavır mı alırdın.. Ona kızar ve güvensizlik yaşar mıydın..
Bu şıklardan hangisini yaşardın ..

Bunu söyledikten sonra aranızda güven problemi oluşacak bu kesin bence..

Hata da yapsam söylerim.

zaten yaptıgın şey ile vicdanın rahat ise yalan söylemene gerek kalmaz.
ilişki yalan üzerine kurulmaz.

yalan sölemenız hos degil bundan sonra yalan sölememeye calısın. durustce soleyın sevgılınıze sıze izin vercegını tahmın edıorum

Back
X