Yalan yakalamak...

Jupiter22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
30
5
1
35
Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki..

Son düzenleme:
Yalan söylemesi kötü ama ben eşimi yinede ne olursa olsun yanlız bırakmazdım.
Gerçi bensiz öyle bir yerede gidemez başka bir çiftle ben olmadan.. heleki birde işyerinden başka kadınlarrda varssa,
Bazı insanlara bunlar normal gelebilir bizim düşündüğümüze kıskançlık olarak adlandırabilirler ama evlilikde böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum ..
eşinde tartışmışsın zaten, söylemediği için özür dilemesi gerek En ufak güven kırıcı yalanlara bende gelemem

Gizli saklı yapılan birsey yok sonucta davet edilmissiniz. Karsilasmislardir ve ortamdan video isteyecek kadar kıskanç birine detay vermek istememistir.
Hayir Ben surekli kiskanclik yapan biri degilim ama yalan var sebepsiz yalan olmaz ortada gizlenecek bir sey yoksa soylenmeli yok gizlemeye gerek duyuyorsa demek ki qnormal bisey var o ortamda bile olmamali o zaman

Dogru dogru gidip gelen bir insana Ben bensiz gidemezsin demezdim sanirim demem gerekiyormus yazik.. Ben de yalana cok hassasim ayni seyi Ben yapsam ne tepki verirsin dogru bir sey ise diyorum Sen yapamazsin diyor madem bu benim yapamayacagim bir sey neden soylemedin diyorum her seyi soylemek zorunda miyim diyor birakin ozur dilemeyi beni kiskanclikla sucladi Ben ise onun beni haketmedigini dusunmeye basladim Ben asla saklayacagim bir ortamda bulunmam. Suan yaptiginin dogru oldugunu dusunuyor sanirim ki ise gitti hatta gitmeden bir de tehdit salladi bu zamana kadar bisey yapmamis bundan sonra gorurmusum Ben. Herkes karakterindekini yapar dedim ama inanin cok buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum...

Erkeklerin klasik bahanesi, nedemek herşey sana söylemek zorundamıyım yaaa eşi değilmisin
Sen erkeklerle eğlenceye gitsen ona söylemesen olay olurrr.. kimse niyw bu acıdan bakmıyor anlamıyorum, birde sen yapmassın diyomuş, o niye yapıyo ya onun ne özelliği var erkek olmasımı
Sonraki olayda, sen beni yalana ettiyosun oyuzden yalan söyledim derler Ahh ahh
Sakin olsen anca konuşurlar , havadan tehtit savurur anca bi kaççgüne sakinleşir gelir hemen

Gercekten beni anlayan biri olduguna o kadar sevindim ki. Yurtdisindayiz burdaki insanlarin ahlaki iliskileri zaten bana cok aykiri geliyor. Ama esim hayat arkadasim dedigim birinin bana bu sekilde guven kirici davranmasi canimi cok sikti. Kendimden eminim asla kiskanclik yqpmadim olcusuz tepki vermedim insan nasil soylemez anlamiyorum 11 gibi telefon gorusmeleri bile yapmis o kadinlarla yani belki de kendi davet etti

ben senin yerinde olsam giderdim eğlenmek herkesin hakkı evleniyorsunuz diye eğlenmeyi bırakacak değilsiniz eşiniz de kafa dağıtmak istemiş, başkalarının ortamda olması normal baştan gitme diyecektiniz o zaman. git dedikten sonra tatsızlık çıkarmak saçma geldi

ya en baştan gidecektiniz ya da hiç gitme diyecektiniz ben hatanın başını sizde buldum

Eglenmekte sorun yok ki Ben sadece gizlenen kisilere takildim dedigim gibi telefon gorusmesi bile yapmis o gece onlarla. Ee niye bana onlarin da o artamda olduguny soylemiyor oyleyse..

Eglenmekte sorun yok ki Ben sadece gizlenen kisilere takildim dedigim gibi telefon gorusmesi bile yapmis o gece onlarla. Ee niye bana onlarin da o artamda olduguny soylemiyor oyleyse..

her detayı vermemiş olabilir eğlenmeye gitmesini göze alıyorsanız diğer şeylere katlanacaksınız mecbur eşiniz sizin o adam, güvenmiyorsanız zaten boşayın gitsin. böyle sıkarak bir yere varılmaz inan.

erkek arkadaşım arkadaşının bekarlığa veda partisinde kız erkek karışık cluba gitmişti hiç sormadım kim vardı kim yoktu diye, biraz alan bırakılmalı. eğer eşiniz siz yokken davranışlarına dikkat edemiyorsa zaten hayat arkadaşınız olmasın.

önemli olan eşler yokken davranışlara dikkat edebilmek, yanında sevgilisi varken herkes melektir

bence bu konuyu uzatmayın bundan sonra da eğlence mekanlarına onunla katılmaya çalışın aklınızın kalması yerine

Ben bunu boyle dusunmuyordum. Eglenmek degil sorun bana yalan soylemesi baskalari da varken sadece bildigim insanlarlaymis gibi ustunu kapatmaya calismasi sorunca soylemek zorunda miyim her seyi diye tepki vermesi beni kiskanclikla suclamasi en sonunda da dun soylemistim telefonda Sana diye iyice yalan atmasi sorun bu. Bu kiskqnclik degil bastan bana su ve su da geldi ya da gelecek deseydi Ben bunu problem etmezdim. Demek ki problem etmem gereken bir durum var diye dusunuyorum yoksa insan saklamaz gizlemez

kıskanıp sorun çıkartacağınızı düşünerek söylemek istememiştir sonuçta karşı cins, eşinizin yalan söylemesini desteklemiyorum kesinlikle yanlış anlamayın.

bazen karşı cinsin bize vereceği tepkiyi bildiğimiz için ve yanlış bir şey yapmadığımızı da bildiğimiz için o anın büyüsünü kaçırmak istemediğimizden kaynaklı saklayabiliriz atıyorum o kızlar gelmiştir ama eşiniz seviyesini korumuştur arkadaşlarıdır ama sizin kıskanacağınızı düşünmüştür söylememiştir ya da söyleyecek kadar önemli görmemiştir bu detayı

yani bence biraz daha ılımlı düşünün, zamanı biraz akışına bırakın. emin olun aldatan adam gözünüzün içine bakarak çatır çatır aldatıyor ( aldatılan biri olarak konuşuyorum daha önceki ilişkimde )

biraz daha rahat olun ve eşinize güvenmeyi tercih edin, yanlış yapıyorsa ortaya er ya da geç çıkacaktır

Boyle bir sey olsa zaten cagirmazdi..
Bir yere arkadas grubu olarak giderseniz,ayni is yerinizden bir arkadasiniz neredesiniz seklinde mesaj attiginda yerininizi soylersiniz,Cikip gel haydi bekliyoruz dediginiz zaman o da ister gelir ister gelmez.
Yani bana 4 kisi saydilar bu 5. ve 6. kim seklinde sorulmaz.Belki ayni mekanda denk geldiler.Yani o neden var,bunlar nereden geldi seklinde sorular benim de canimi sikar.
Cagirmayacak adam illaki bir bahane uretir,kendi basina gider,yapacagini yapar ve donerdi.
Aradiginda nereden bilebilirdiki basinizin agridigini..
Muhtemelen siz biraz fazla soruyorsunuz,bu ilk de degil gibi.Rahatsiz oluyor esiniz.
Bence abartmissiniz,sahsen bu sekilde davranmazdim.

Son düzenleme:
Siz de basım ağrıyor rahatsızım eve gel eğlenceye gitme deseydiniz...

Tesadüf olamaz mı?iş arkadaşlarının orda bulunması?
Bir karışıklık var ama yalan yok sanki.
Sizi davet ettiğinde gitseydiniz iş arkadaşları orda göreceksiniz eşiniz bunu düşünmedi mi?dediğim gb birşeyler farklı

Sizin gorusunuze saygi duyuyorum ancak sizin benim yazdiklarimi tam anlamiyla anlamadiginizi dusunuyorum, olay 5.kisi kim 6.kim diyerek olmadigi gibi nerden geldiler neden geldiler gibi bi soru asla sormadim, abartma durumu da yok gizledigi bir seyi niye gizleme ihtiyaci duydugunu soruyorum sadece. Insan normal arkadasi olan birini saklamaz. Bana ay unutmusum sunlar da geldi cok da eglendik demedi tam tersine once ne var bunda sonra Sana her seyi soylemem mi lazim en son da Ben Sana telefonda soylemistim diyerek bitirdi guvenimi bu kadar Eli ayagina dolastiracak bir insan degilim baskici degilim boyle bir eglenceye bensiz gidemez demedim biraz olsun kisiligim hakkindq cikqrim yapmaniz lazim bundan her neyse sorun guven kirilmasi. Beni ne olursa olsun kandirmaya biseyin -artik o sey her neyse- ustunu oatmeal cabasi.

Tesaduf olsa tesadufen geldiler derdi kaldi ki birlikte toplanip gitmelerinde de bi sikinti yok bana boyle soylemis olsaydi, ama tamamen gizleme cabasi vardi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…