Alkol aliyor ama hic bir seyi unutacak duruma gelmemistir hadi oyle oldu desem bile sabah konustugumuzda neden ne soyleyecegini sasirmis bi durumda bi soylemem gerek yok bi zaten soyledim vs gibi davransin kiAlkol alıyor mu?alkollüyken söylemeyi unuttuysa
Sizin sebepsiz yere kıskanıp sorun edeceğinizi bildigi için söylememiş adam ki zaten sorun etmişsiniz ben sizin yerinizde olsam iki elim kanda da olsa kocam eğlence mekanına gidecek beni çağıracak ben de gitmeyecm duyda inanSizin gorusunuze saygi duyuyorum ancak sizin benim yazdiklarimi tam anlamiyla anlamadiginizi dusunuyorum, olay 5.kisi kim 6.kim diyerek olmadigi gibi nerden geldiler neden geldiler gibi bi soru asla sormadim, abartma durumu da yok gizledigi bir seyi niye gizleme ihtiyaci duydugunu soruyorum sadece. Insan normal arkadasi olan birini saklamaz. Bana ay unutmusum sunlar da geldi cok da eglendik demedi tam tersine once ne var bunda sonra Sana her seyi soylemem mi lazim en son da Ben Sana telefonda soylemistim diyerek bitirdi guvenimi bu kadar Eli ayagina dolastiracak bir insan degilim baskici degilim boyle bir eglenceye bensiz gidemez demedim biraz olsun kisiligim hakkindq cikqrim yapmaniz lazim bundan her neyse sorun guven kirilmasi. Beni ne olursa olsun kandirmaya biseyin -artik o sey her neyse- ustunu oatmeal cabasi.
Bilmiyorum neden bazi uyeler bunun kiskanclikla ilgisi olmadigini anlamiyor. Bizim hayatimizda olmasi gereken sunlarla gittik hatta sonradan sunlar da geldi cok eglenceliydi keske sende gelseydin vs deyip gecmekti. Boyle ortamdaki sadece o kadinlarin birilerinin gizlenmesi beni suphelendiriyor arkadaslar, bana karsi iliskisini saklamak isteyecegi bireriyle neden eglenceye gitmistir sorum bu
Bu baya hata yapan insanın bunu kabul etmemek için haklı olduğuna dair gerekçe araması yalnız.Dogru dogru gidip gelen bir insana Ben bensiz gidemezsin demezdim sanirim demem gerekiyormus yazik.. Ben de yalana cok hassasim ayni seyi Ben yapsam ne tepki verirsin dogru bir sey ise diyorum Sen yapamazsin diyor madem bu benim yapamayacagim bir sey neden soylemedin diyorum her seyi soylemek zorunda miyim diyor birakin ozur dilemeyi beni kiskanclikla sucladi Ben ise onun beni haketmedigini dusunmeye basladim Ben asla saklayacagim bir ortamda bulunmam. Suan yaptiginin dogru oldugunu dusunuyor sanirim ki ise gitti hatta gitmeden bir de tehdit salladi bu zamana kadar bisey yapmamis bundan sonra gorurmusum Ben. Herkes karakterindekini yapar dedim ama inanin cok buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum...
Ozaman eşinizden şüpheleniyorsunuz,Bilmiyorum neden bazi uyeler bunun kiskanclikla ilgisi olmadigini anlamiyor. Bizim hayatimizda olmasi gereken sunlarla gittik hatta sonradan sunlar da geldi cok eglenceliydi keske sende gelseydin vs deyip gecmekti. Boyle ortamdaki sadece o kadinlarin birilerinin gizlenmesi beni suphelendiriyor arkadaslar, bana karsi iliskisini saklamak isteyecegi bireriyle neden eglenceye gitmistir sorum bu
Tamam aldatiliyorsunuz o zaman maalesef.Tesaduf olsa tesadufen geldiler derdi kaldi ki birlikte toplanip gitmelerinde de bi sikinti yok bana boyle soylemis olsaydi, ama tamamen gizleme cabasi vardi malesef
Ben size fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Herkesin evliliği, doğrusu bir olmayabilir. Bu konuda net bir doğru da yok. Herkesin hayatı, anlayışı, yaklaşımı farklı. Neden benim gibi düşünmüyorsun, yanlışsın saldırıları da saçma geliyor. Neticede eşinizi sıkan, mekana vs sizsiz gitmesine bir şey demeyen birisiniz. Buna izin verirken neden gelen insanları dürüstçe söylemediğine takılmışsınız. Kaldı ki kadınları da tanıyormuşsunuz, sorun etmeyecek biriyseniz neden söylemedi diye sorgulamanız çok doğal. Açık açık bu tür durumlarda gelecek insanları da söylemesini istediğinizi belirtin olsun bitsin.Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki..
Neye takıldıniz anlamadim ,olabilir yani son anda dahil olmuşlardır, sizle konuştuktan sonra dahil olmuşlardır. Kızlar da sizin kocanızı bekleyip oturmuyor herhalde.Adam sizi aramış gidelim diye ,siz gitmemissiniz. Bu kadar kıskançsaniz siz de gitseydiniz.Ne zaman gittiğini, gittiğini bilmiyorum diyorsunuz ben anlamadim adam durmadan rapor mu verecek.Kendinize dert aramayınArkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki..
Keşke sizde gitseydinizArkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Gayet normal tepkileriniz , herkesde sizin üzerinize gelmiş okudum çok gereksiz ve herkesin düşüncesi herkeslede bir olmayabiliyorGercekten beni anlayan biri olduguna o kadar sevindim ki. Yurtdisindayiz burdaki insanlarin ahlaki iliskileri zaten bana cok aykiri geliyor. Ama esim hayat arkadasim dedigim birinin bana bu sekilde guven kirici davranmasi canimi cok sikti. Kendimden eminim asla kiskanclik yqpmadim olcusuz tepki vermedim insan nasil soylemez anlamiyorum 11 gibi telefon gorusmeleri bile yapmis o kadinlarla yani belki de kendi davet etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?