- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Haklisiniz iyi abla olamadim .Kız kardeşiniz anne babadan habersiz işler çeviriyor siz hala onu kırmama pesindesiniz. Böyle mi iyi abla olunuyor yani ? Alın karsiniza bu durumu tasvip etmediginizi,artık göz yummak istemediginizi söyleyin. Siz olsanız sizden böyle bir şeyin saklanmasını ister miydiniz ? Eşiniz çok doğru düşünüyor. Tebrik ediyorum kendisini.
Ben artik sizi gibi düşünüyorum .Ilk başta bende bayaği zorlanmiştim .Sonra kardeşim öğretmen olmuş insan artik kendi kararlarini kendi verebilir.Esiniz kardesinizin secimlerini yargilayamaz. Buna hakki yok bir kere. Ayrica yalan konusuna da katilmiyorum,kardesiniz yetiskin bir bireyse,belli bir yastaysa (en azindan 15-16 degilse) erkek arkadasiyla beraber yasayabilir ve bunu ailesine kendisi aciklar zaten ne size ne esinize duser bu is. Yani anneniz mesela kardesin nasil diye size sordugunda iyi valla adamin biriyle beraber yasiyor mu denir? İyi der gecer normal bir insan.
Ilk başta banada biraz ters geliyordu .Amma büyütmüş eşin olayı. Yalan söylemesine ne gerek var konu dışında dursa yeterli olur bana göre. Kardeşine de eşinin düşüncelerini söyle. Savunamıyor musun peki eşine karşı kardeşini? Ne var bunda kendi hayatı kendi tercihi bize laf söylemek düşmez demelisin!
Ay bir de 25in ustu ve meslek sahibiymis, esinize assssla laf dusmez. Bunu kendisine acik acik soylemelisiniz. Kocaman kadin o,istedigi gibi yasar yahu bize ne? Annemlere de istedigi zaman kendisi aciklar,sen gorusmek zorunda degilsin ama yargilayamazsin da deyin. Bir de aynen sunu soyleyin:Ben artik sizi gibi düşünüyorum .Ilk başta bende bayaği zorlanmiştim .Sonra kardeşim öğretmen olmuş insan artik kendi kararlarini kendi verebilir.
Ama eşim görüşmek istemiyor beni zor durumda birakiyor .
Onu nasil ikna edebilirim
Doğrudur,onlarda zaten yakinda evlenmek istiyorlar .bunu aileme söyledi onun için bize canlari sikildiği zama soruyorlar "kizim onlarin durumu ne ne yapiyorlar ne düşünüyorlar ." Diye.Eşin kim ki içten içede olsa kardeşini yargılayacak ? Yalan söylemek zorunda değilsin,sadece bu konunun dışında dur yeter de. Hiçbirşeye karışmazsa yalanda söylemek zorunda kalmaz. Sizin kardeşinizden eşinize ne zaten.. Arada kalacak bi durum yok,sadece tavrınız ne olsun. Kardeşinizede yalan söylemeyin,eşinizin düşüncelerini aktarın ve biz başbaşa görüşürüz seninle diyin. Çift olarak bişeyler yapmazsanız ne olacak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?