Ayy ben de böyleydim. Öyle dümdüz. Formam da hep tam olurdu. Başka birşey giymezdim. Tek ve en büyük derdim o gün olan dersin, ödevi yapılmış defterini evde unutmakti.Ben galiba ergenlik dönemini atlamışım bu dediklerinizin hiçbirini yapmadım. Yapmak şöyle dursun aklima bile gelmezdi. Ben mi acayip bir tipim acaba.
Çok sade bir cocuktum. Dizimde etegim.siyah çorabım.arkadan toplanmiş saçlarim ve siyah okul çantamla liseyi bitirdim.
Sadelikten ölüyormuşum. Şu anda fark ettim.
Bunun bir nedeni olamaz tabi temizleyip verecek ben telefonumu kimsenin eline vermem bu eşim dahi olsa özelim bırak kç hesabıma izin vereceğim iyi temizliyor madem gizli yapayım demek normal değil baskıcı aile gibi görünüyorsunuz ayrıca sonraki gün yollardı diyorsunuz ya en baştan gitmek istiyor musun diye de sorardı bu da bir seçenek neden tercih etmediniz aranızda çok iyi bir bağ olsaydı bu denli yalan söyleyeceğine inanmıyorum söylese bile çocuğa ulaşmak nedenini öğrenmek kolaydır yakın olacaksınız büyük gibi değil onu anlayarak yaklaşacaksınız
Tahmin edebiliyorum ama ver bakayım bir kontrol edeyim dediği zaman tabi temizler verir bunu anlatmaya çalışıyorum ben de aile korumalı internet kullanabilir arkadaş olarak yaklaşıp yakın takipte olabilir ama kızın söylediği yalanlar abartılacak şeyler değil her ergenlik çağında insanın yaptığı şeyler ve aile bana baskıcı geldi bu yüzden çocuk normal geliyor ilk okuyuncaSonra cocuklarin basina bisey gelince aileler telefonlari, bilgisayari cocuklarin onune veriyor ilgilenmiyor diyorsunuz, diyorlar.
9 yasinda cocukla kendinizi kiyasliyorsunuz. Gizli de olsa cocuk bu takip edilecek elbette. Yanlis, tehlikeli birsey olmadigi surece de mudahale edilmez zaten .
Ben cocugumla konusuyorum ona ulastim, asla yalan soylemez yapmaz benim cocugum kafasi cok yanlis.
Kucuk kuzenim bebek giydirme oyunu oynuyordu max 8-9 yaslarinda cocuklarin oynacagi turden bir online bir oyundu ben onu bile kontrol ediyordum. Orada bile gelen mesajlara akliniz şaşardi. Kapattirmistim.
Siz yapmadiysaniz da odada yapayalnız büyümediyseniz azıcık gözlem yapmışsınızdır etrafinizdaki ergenlerden ya, yok muydu hayali sevgilisini anlatan arkadasiniz?Ben galiba ergenlik dönemini atlamışım bu dediklerinizin hiçbirini yapmadım. Yapmak şöyle dursun aklima bile gelmezdi. Ben mi acayip bir tipim acaba.
Çok sade bir cocuktum. Dizimde etegim.siyah çorabım.arkadan toplanmiş saçlarim ve siyah okul çantamla liseyi bitirdim.
Sadelikten ölüyormuşum. Şu anda fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?