- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
İlk konumda anlatmıştım. Sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma başka birini yapmaya çalışmıştı kaynanamın en yakın arkadaşının gelini. Bende bunu öğrenip kadını arayıp "eğer araya yapmaya çok meraklıysan kendi kocana yap" demiştim. Büyük kavgalar çıkmıştı. O gün ben kadınla telefonda konuşurken kaynanamı çağırdılar. Üzerine yürüdüler bağırdılar. Ona yaptıkları umrumda değil. Ama benim için çok afedersiniz ama "senin gelinin k...e" dediler. Bende kaynanamı arayıp sen neden o insanlara düzgün konuşun gelinimiz hakkınde demiyorsun dedim. Oda sende onlara neler demişsin haklılar dedi. Bu olaylardan sonra biz erkek arkadaşımla barıştık. Dün bu konu açıldı. Bende sizde bana her şeyi söyletiyorsunuz dedim. Olayı anlattım. Annesi olacak kişiye sormuş. Oda öyle bir şey olmadı ben duymadım demiş. Ya ben yalancı mıyım Allah aşkına? Babası öyle dememişlerdir deselerdi annen bana söylerdi diyor. Oğlu annem ben duymadım dedi diyor. Benim olanlar umrumda değil olan oldu ama beni bu şekilde yalancı yerine koymaları çok sinirimi bozuyor. Sanki kadın bir melekmiş gibi hala annesini savunuyor. Artık kafayı yicem.. Eşi böyle olup sonradan düzelen var mı? Bu kadar anneci olması beni çok yordu. İnsanlara onu üzecek bir şey yapmayın demesini isterken ben beni böyle yalancı yapmaları.. İçinden çıkamıyorum artık.
Eklemek istediğim bir şey var. Bana barışmak için geldiğinde annem aramızda sorunlara neden oluyor aramıza annemle mesafe koyacağız demişti. Bu durumda mesafe bana koyuldu..
Eklemek istediğim bir şey var. Bana barışmak için geldiğinde annem aramızda sorunlara neden oluyor aramıza annemle mesafe koyacağız demişti. Bu durumda mesafe bana koyuldu..
Son düzenleme: