Yalancı Kaynanam.

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
İlk konumda anlatmıştım. Sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma başka birini yapmaya çalışmıştı kaynanamın en yakın arkadaşının gelini. Bende bunu öğrenip kadını arayıp "eğer araya yapmaya çok meraklıysan kendi kocana yap" demiştim. Büyük kavgalar çıkmıştı. O gün ben kadınla telefonda konuşurken kaynanamı çağırdılar. Üzerine yürüdüler bağırdılar. Ona yaptıkları umrumda değil. Ama benim için çok afedersiniz ama "senin gelinin k...e" dediler. Bende kaynanamı arayıp sen neden o insanlara düzgün konuşun gelinimiz hakkınde demiyorsun dedim. Oda sende onlara neler demişsin haklılar dedi. Bu olaylardan sonra biz erkek arkadaşımla barıştık. Dün bu konu açıldı. Bende sizde bana her şeyi söyletiyorsunuz dedim. Olayı anlattım. Annesi olacak kişiye sormuş. Oda öyle bir şey olmadı ben duymadım demiş. Ya ben yalancı mıyım Allah aşkına? Babası öyle dememişlerdir deselerdi annen bana söylerdi diyor. Oğlu annem ben duymadım dedi diyor. Benim olanlar umrumda değil olan oldu ama beni bu şekilde yalancı yerine koymaları çok sinirimi bozuyor. Sanki kadın bir melekmiş gibi hala annesini savunuyor. Artık kafayı yicem.. Eşi böyle olup sonradan düzelen var mı? Bu kadar anneci olması beni çok yordu. İnsanlara onu üzecek bir şey yapmayın demesini isterken ben beni böyle yalancı yapmaları.. İçinden çıkamıyorum artık.

Eklemek istediğim bir şey var. Bana barışmak için geldiğinde annem aramızda sorunlara neden oluyor aramıza annemle mesafe koyacağız demişti. Bu durumda mesafe bana koyuldu..

Son düzenleme:
Siz ayıp etmişsiniz o kadını arayarak. Şahsen ben olsaydım aramazdım. Ki hadi aradanız diyelim üslubunuz çok saygısızca geldi bana
Onun benim sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma kuzenini ayarlamaya çalışması ne kadar ahlaklı bir davranış?

Küfürü anlamadım ben. Daha önce duymadığım bir kelime sanırım. Merak ettim ne diye.
Yazık ediyorsun kendine. Bunlar şimdiden böyleyse evlenince sinir hastası olursun. Uzak dur . Bile bile ateşe atma kendini.

Bi o kadar yanlış tabi ki. Ama şu konuda muhattabım sizsiniz o yüzden sizin davranışınıza yorum yaptım.
Zaten sinir öfke kontrolu problemi yaşıyorum. Burda beni sinirlendiren şey bana aylarca mesaj attı. İşte erkek arkadaşını bırak sen daha iyisini bulursun gibisinden. Onlarıda aynı bu şekilde aylardır işlemeye çalışıyormuş. Pişman değilim. Yine olsa yine bu kadar ikiyüzlü ahlak yoksunu bir kadına aynı lafları söylerdim. İçimin yağları eridi valla.

Sizin evlenmeniz hayirli degil demek ki araya hep biseyler giriyor.
Bundan sonra ne kendinizi ne ailenizi kücük düsürün ne de böyle insanlarla ugrasmayin. Zamaniniza yazik.

Küfürü anlamadım ben. Daha önce duymadığım bir kelime sanırım. Merak ettim ne diye.
Yazık ediyorsun kendine. Bunlar şimdiden böyleyse evlenince sinir hastası olursun. Uzak dur . Bile bile ateşe atma kendini.
Şey işte k.a.h.p....:skandal: Düzelir diye umuyorum ama düzelmeyecek sanırım..

En aileden kopuk erkek bile evlenince bi aile delisi oluyor. Sizinkini düşünemiyorum bile
Elinden gelse annesiyle evlenecek bizimkisi dünyanın en sakin en dürüst en melek en karıncayı bile incitmeyecek insanıymış anacığı..

Benim kv yalan yere yemin bile etti ama allah bana yardim etti yalanlari ortaya çıktı ve eşimin gözünden düştü. Esim cok anneciydi ama 3 yılda düzeldi bu 3 yilda ben cok zor günler yaşadım çok şükür simdi bana bi sey diyemiyolar kv de mesafeli gorusuyoruz uzun bi sure de hic gorusmemistik

Sizin evlenmeniz hayirli degil demek ki araya hep biseyler giriyor.
Bundan sonra ne kendinizi ne ailenizi kücük düsürün ne de böyle insanlarla ugrasmayin. Zamaniniza yazik.
Bu olaydan sonra sustum bekliyorum kendi irademle ayrılığa gideceğim sanırım haklısınız..

Benim kv yalan yere yemin bile etti ama allah bana yardim etti yalanlari ortaya çıktı ve eşimin gözünden düştü. Esim cok anneciydi ama 3 yılda düzeldi bu 3 yilda ben cok zor günler yaşadım çok şükür simdi bana bi sey diyemiyolar kv de mesafeli gorusuyoruz uzun bi sure de hic gorusmemistik
Benimkide bana barışmak için geldiğinde annemle aramıza mesafe koyucaz demişti. Koyamadı. Mesafeyi bana koydular..

Seni bu durumlada dusurmeyecek bir adamla karsilasirsin canim.
Ali cengiz oyunlarina donmus bu olaylar.

Kendini yipratmana degmez.
Sonunda kötü sen olursun ben demis olayim. Hepinizin cani cehenneme diyip topyekun salla hepsini. Sevgilin dahil.

Back
X