Yalancı Kaynanam.

Ben konuyu cok iyi anladım.
Kaynananin haberi kesin vardir ya da yoktur diyemem
Konu sahibi görüşmesin istemiyor aslinda,kendisine yapilan bir terbiyesizlige kayinvalide adayinin tepkisiz kalisina kızgın.
E haksız da sayılmaz
Demek ki kaynana da istemiyor bu arkadaşımızı
Ne kadar kinlense yeridir bence
Yani zaten kaynanin arkadaşının gelini böyleyse
Kendisi de arkadasi da farksız tiplerdir

Evlenin lütfen.
Aşk sevgi gördüğünüz gibi her engeli aşıyor.
Çok mutlu olacağınızı bu konuyla pekiştirmiş oldunuz.

Mutluluklar.

Elinden gelse annesiyle evlenecek bizimkisi dünyanın en sakin en dürüst en melek en karıncayı bile incitmeyecek insanıymış anacığı..

Onlar bana göre kendi çaplarında normal... Da senin kendinle zorun ne? Asıl mesele bu. Ne oldukları gayet belli ama buna rağmen ilişki devam etsin diye çırpınıyorsun resmen. Bi evlen 1 sene bile dolmadan annenin dizinde ağlayacaksın sen haklıymışsın diyeceksin.

Senin durumun nasıl biliyor musun? Uçuruma doğru koşuyorsun, sesleniyorlar sana "uçuruma koşuyorsun" diye. Sen de "evet biliyorum" diyorsun. Kendini mi öldürmek istiyorsun diyorlar "hayır" diyorsun. Ama düşeceksin? Evet biliyorum...

inatla bu aileye girme çabanı anlamıyorum. ama kan çekiyor sanırım.

Evlenirsin ilerde senin anneci sözlün her olayda anasını tutar sonra sen sinir hastası olur ayrılırsin o kaynanan ve arkadaşları oğluna senden daha iyi gelin bulacağını söylerler sonuç=sen o kadar şey yaşayıp üzüldüğünle kalırsın onlar hayatına kaldığı yerden devam ederler...

Evlenme.
Ben evlenmeden önce bu kadar anneci olduğunu bilseydim evlenmezdim gezer tozarken annem annem demiyordu huyuma suyuma göre gidiyordu sonradan pat anneci oldu çıktı. Ne cektigimi ben bilirim. Konularımı oku.

Melek gibi gorunen bazi kvler bile evlenince zebaniye donusuyor. Seninki sinyali onceden vermis. Bu boyle surup gidecek haberin olsun da ona gore kararini ver.

Ayrica sakin evlenirsek duzelir dusuncesinde olma. Bir sorun varsa kat kat artarak devam ediyor. Sen istedigin mesafeyi koy huzur bozacak olan sinsice sızıp oyle bir bozuyorki yaninda yakininda olmasina bile gerek yok kendimden biliyorum. Aklini kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…