- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
-
Sevgi insanı kör ediyor sanki..Ilk konunuzu hatırlıyorum annenizin bizi böyle insanlarla muhattap ettin gibi bir sözü vardı yanlış hatırlamıyorsam? Buna rağmen neden hala olmamaniz gereken yerdesiniz
Ailesi çok değişikSevgi insanı kör ediyor sanki..
Onun benim sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma kuzenini ayarlamaya çalışması ne kadar ahlaklı bir davranış?Siz ayıp etmişsiniz o kadını arayarak. Şahsen ben olsaydım aramazdım. Ki hadi aradanız diyelim üslubunuz çok saygısızca geldi bana
Bi o kadar yanlış tabi ki. Ama şu konuda muhattabım sizsiniz o yüzden sizin davranışınıza yorum yaptım.Onun benim sözümden bir gün önce erkek arkadaşıma kuzenini ayarlamaya çalışması ne kadar ahlaklı bir davranış?
Zaten sinir öfke kontrolu problemi yaşıyorum. Burda beni sinirlendiren şey bana aylarca mesaj attı. İşte erkek arkadaşını bırak sen daha iyisini bulursun gibisinden. Onlarıda aynı bu şekilde aylardır işlemeye çalışıyormuş. Pişman değilim. Yine olsa yine bu kadar ikiyüzlü ahlak yoksunu bir kadına aynı lafları söylerdim. İçimin yağları eridi valla.Bi o kadar yanlış tabi ki. Ama şu konuda muhattabım sizsiniz o yüzden sizin davranışınıza yorum yaptım.
Şey işte k.a.h.p....Küfürü anlamadım ben. Daha önce duymadığım bir kelime sanırım. Merak ettim ne diye.
Yazık ediyorsun kendine. Bunlar şimdiden böyleyse evlenince sinir hastası olursun. Uzak dur . Bile bile ateşe atma kendini.
Elinden gelse annesiyle evlenecek bizimkisi dünyanın en sakin en dürüst en melek en karıncayı bile incitmeyecek insanıymış anacığı..En aileden kopuk erkek bile evlenince bi aile delisi oluyor. Sizinkini düşünemiyorum bile
Bu olaydan sonra sustum bekliyorum kendi irademle ayrılığa gideceğim sanırım haklısınız..Sizin evlenmeniz hayirli degil demek ki araya hep biseyler giriyor.
Bundan sonra ne kendinizi ne ailenizi kücük düsürün ne de böyle insanlarla ugrasmayin. Zamaniniza yazik.
Benimkide bana barışmak için geldiğinde annemle aramıza mesafe koyucaz demişti. Koyamadı. Mesafeyi bana koydular..Benim kv yalan yere yemin bile etti ama allah bana yardim etti yalanlari ortaya çıktı ve eşimin gözünden düştü. Esim cok anneciydi ama 3 yılda düzeldi bu 3 yilda ben cok zor günler yaşadım çok şükür simdi bana bi sey diyemiyolar kv de mesafeli gorusuyoruz uzun bi sure de hic gorusmemistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?