YALANLAR ÜZERİNE... ACİL YARDIM

O hangi koniydu ay iyi hafiza var sizde de ya bn kacirmisim yine bulana kadar gozume uyku girmicek zannimca

Vayy abla ne olaylar dönmüş...
Hiç bahsetmiyosun şok oldum şu an...
Diyorum sen Allah'ın sevgili kulusun...
İyiliğin önüne çıkmış tövbe innasabirin

O hangi koniydu ay iyi hafiza var sizde de ya bn kacirmisim yine bulana kadar gozume uyku girmicek zannimca
:)) o konu kayınvalidemin bizde kalma isteği diye bi konuydu tam çıkaramadım şu an konu adını ama konu sahibi bi zaman sonra başka bi kullanıcı adıyla başka bi konu açmış.. eşi evlerine ne alıyosa annesine de alıyomuş.. kayınvalidesiyle evleri birbirine çok yakınmış.. kayınpederi öldükten sonra konu sahibinin eşi annesine iyice düşkünleşmiş falan içerikli bi konu daha açmış.. Kazen abim de ip adresinden bu ablamızı teşhis edip siz zeynepgüven1986 adıyla milleti kandırdınız.. hani kayın valideniz ölmüştü hortladı da ordan burayı mı karıştırıyo kadın gibilerinden ifşa etmişti yani bildiğin kandırmış kadın bizi konu yalanmış

Vayy abla ne olaylar dönmüş...
Hiç bahsetmiyosun şok oldum şu an...
Diyorum sen Allah'ın sevgili kulusun...
İyiliğin önüne çıkmış tövbe innasabirin
ah yavrum ah hayatım roman gibi.. ne olaylar var bende sen sor ben anlatırım..
Bugün akşam 6 7 gibi mutfakta yemek hazırlarken aklımdan sen geçtin nedense.. şu kıza bi mesaj atayım diyodum bak burda görüştük :))

Oha hani su once kv bizle kalmak istiyo sonra kv oldu sonra kocasi piskolojisi bozuldu cocuklarla baba evine döndü fln o mu ay devrelerim yandi gece gece bn

Ayy ne iyi oldu o zaman mutlu oldum şimdi.. Vallahi yorumlarına denk gelince sebepsiz mutlu oluyorum zaten dur mesajdan devam edelim

Oha hani su once kv bizle kalmak istiyo sonra kv oldu sonra kocasi piskolojisi bozuldu cocuklarla baba evine döndü fln o mu ay devrelerim yandi gece gece bn
Aynen o canım.. meğer kadın ölmemiş gayet de sağlıklı yaşıyomuş.. ay nasıl döndü o kadar yalan hala şaşıyorum.. ablada dizi senaryosu yazcak potansiyel varmış.. hani bizi o kadar kandırdı da noldu.. ben günlerce o kadını kafama takıp üzüldüğümü hatırlıyorum hatta eşime bile anlatmıştım.. adam da bu kadar üzülüyosan kabul ederlerse yardım edelim demişti... tteeeyyy tey ne saf salağım ben kandırılmalara doymuyorum

Yazik gönullüyüzz ay biz valla aradim taradim buldum konuları bn şok ustune şok yaşıyorum cidden

Yaa çok merak ettim şu konuyu bi türlü göremedim linkini atsanız olmaz mı lütfenn

Yaa çok merak ettim şu konuyu bi türlü göremedim linkini atsanız olmaz mı lütfenn
Ya kuzu link ekleyemiyorum daha yeni buldum konuyu evde gereksiz kv gerginligi galiba konu ismi arama yerine yaz bi du bi deneyim :))

Ya kuzu link ekleyemiyorum daha yeni buldum konuyu evde gereksiz kv gerginligi galiba konu ismi arama yerine yaz bi du bi deneyim :))

Tamam hemen bakıyorum çatladım sabah beridir arıyorum kim kimi ifsa etti diye

Kiz becerebildim attim linki nasil sevindim anlatamam beremiyodum bi turlu cocuk uyancak simdi

ayy Sağol ya nezamandır milletin dilinde bende ne konuymus dedim artık

Ee bide kazenin ip adresinden falan ifşa ettiği konu varmış dün açılmış heralde onuda bulamadım ben

Cok uzuldum yaa esiniz adinaa tabi sizin adinizada. Ama iyiki ayrilmamissiniz. Ustesinden gelirsiniz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…