Yalanlarım...

ben anlamadım ilk kocanızla tekrarmı evlendiniz ???

ilk koca diye birşey yok.
o ilk adamla nişanlanmış sadece ama cinselliği yaşamışlar.
sonra başka bi adamla çıkmış oda onu aldatmış
sonra eşiyle tanıştı evlendi

Sen ailenin bildiği bir adamla nişanlandın ve birlikte oldun. Zaten evlenmeden önce kocanla da birlikte olmuşsun. Keşke birlikte olmadan söyleseydin ama gerçi olduktan sonra da bir şey sormamış sana fakat bu onun kafasında bir soru işareti olarak duruyorduk.:44: senden duymak istemiştir her defasında... Kurt düşmüştür adamın kafasına... Bence bare ilk hayatına gireni söyle zorbalık yapıyordu o davranışından dolayı ayrılmak istediğini bu durumda sana kötü davrandığını söyleseydin keşke... zaten kocanla evlenmeden ilişki yaşadığın zaman o da anlamıştır bu kadın başka bir erkeğin olmuş diye. kim bilir kaç kişiyle nasıl die kurtlar kaynıyordur kafasında... her şeyi göze alarak söyle... Allah yardımcın olsun arkadaşım. bak burada bazı arkadaşlar ne güzel yazmış. en mantıklı olan fikri mantıklı bir şekilde uygula bence.. Şuanlık çocuk mocuk da düşünme... İtiraftan sonra ya ayrılırsa senden... :106:

Yalan söylemek neden hastalık olsun ki? Bile isteye söylemiş işte. Sıra sıra yalanları dizeyim, adı da ben hastayım :26: olsun...

Acımasız bir yorum olacak üzgünüm, çevrendeki herkese yalan söylemişsin nasıl açığa çıkmamış nasıl yutmuşlar orası da muamma ama bakirelik gibi bi olayda eşini nasıl kandırabileceğini düşündün? Anlamayacak mıydı? Bu kadar yalanı sen söyledin, ne bekliyordun ki herkes seni affetsin mi? Herkes sana bi daha mı güvensin? Bir yalan olur, anlarım... Bir yalanın telafisi olur. Ama bunca yalan, bu kadar yalan...

Neden güvensin eşin sana bir daha? Sevmekle aşık olmakla hatalar silinmiyor malesef... Hele uğrunda ölsen de güven gitti mi bir daha geri gelmiyor...

Bile isteye söylediğin bütün yalanların bedelini ödüyorsun şuanda. Kimse zorla söylettirmemiş ki? Şimdi neden sızlanıyorsun, neden kaybetmek istemiyorum diyorsun. Sen bu sonu kendin baştan seçmişsin, ne olmasını bekliyordun ki?

Ne polyanna var hayatta, ne de yaşanılanlar bir masal... Ne ekersen onu biçersin. Sana kolay gelsin.

basina gelenlerin benzerini yasadim fakat.. yalani söyleyen ben degildim.. oyuzden sunu söyleye bilirim
isin cok zor.. sevdigim adam bana ilk yalan söyledigini acikladiginda kücükdü yalani masum dedim affetdim!!!!

SONRASINDA bi barkimki herseyi yalanmis yasi annesi babasi ailesi ne diyeyim hersey o yikimi anlatamam KOCAMAN bir YIKIM hayalkirikligi o acinin tarifi yok..

bana herseyi anlat yalansiz dedim anlatti.. bundan sonra yalan olmasin artik dedim.. durum yasadigimiz ve tanisdigimiz ortama göre affedile bilinir diye düsündüm.. ama zaman ihtiyacim vardi hazmetmek düsünmek icin o zamani vermedi bana.. yada veremedi

kisa keseyim sonuc kendisi bana yalan söyledigi icin benim ona karsi dürüstlügümü algilayamadi hep birseyler sakladigimi yalan söyledigimi düyündü kendince süphelerinde hakli buldu hep kendini.. oysa ben onu affetmisdim birde suclanmisdim!!!!

artik iliski iliskiden cikdi piskopatliga dönüsmüsdü.. ben yiprandim huysuzlasdim sirf onu suclar olmusdum.. herseyin bir yalan arar olmusdum birde üyerine bana yasattigi seyleri kabul edemedim..

tabiyki ayrildik o ayrildi benden!!! yipranmisdi!!! yorulmusdu!!!

aciklamsdi benimle mutlu olamazmis.. ben gecimsiz biriymisim.. dilimi tutmasini bilmiyormusum. Traji komik degilmi!!!!
bu duruma nasil geldik neden geldik hic durunmedi!!!

kisacasi olan bana oldu hem güvendim.. sevdim.. affeettim.. suclandim.. ve terk edildim!!

sana tavsiyem otur acikca herseyi yalansiz anlat ona dürüstce ictenlikle!!! sonrasinda ona zaman tani yalanlarini hazmedebilsin sindirsin.. Sabirla bekle eger arada sevgi varsa toparlarsiniz ama bu senin elinde GÜVENINI geri kazanman lazim.

eger sana guvenemesseki yapcak bisey yok!

birbirinizi hasta etmekdense herkez kendi yolunu cizer..

Bir kere şu intiharın eşiğindeyim lafını bırak lütfen intihar ya da depresyon neyin çözümü ki ?

Durumun şu an umutsuz gibi görünüyor sana ama hayata en baştan da başlayabilirsin öyle değil mi ?

Her şey senin elinde.

Öncelikle kocana gerçeği söyle.

Al karşına ağlamadan her şeyi gerçek yüzüyle anlat.

Hemen affetmese bile zamanla seni anlayabilir belki.

Eğer anlamazsa da bu dünyanın sonu değil.

Yeni bir başlangıç yaparsın.

Ailene de üzülme.

Sonuçta senin ailen hem kötü gününde hem iyi gününde yanındalar.

Yaptığın hataları affetmeyi bilirler.

seven insan ucunda ne olursa olsun yalan söylemez
kendin söylemişsin ne yaptıysam kendim yaptım diye, baştan olacaktı doğrular.. sen şimdi söylesen bile çok kötü sonuçlar doğar
intihar etmeyi de aklının ucundan geçirme, ne olursa olsun her şeyi göze alarak hayatında herkese doğruları anlat, emin ol dürüst olmanın hafifliği kalbini ferahlatıcak

Evet selin arkadaşım bende onu diyorum hem askeriyede hem polislikte evlilik için araştırma ve onay gerekir her iki kurumda karşı tarafın bütün seceresini bilirler bende bu kısmı anlıyamadım.

Evet selin arkadaşım bende onu diyorum hem askeriyede hem polislikte evlilik için araştırma ve onay gerekir her iki kurumda karşı tarafın bütün seceresini bilirler bende bu kısmı anlıyamadım.

konu yani simdi fake mi?
yada esi biliyorda onun dogruyu anlatmasini mi bekliyor?
konu sahibide birsey yazmamis daha...

ama ne olursa olsun bir insan hic bir zaman dogrudan sasmamasi lazim bir yalan diger yalanlarida pesinden sürükler bu kesin...!

Herşey bir tarafa,ad ve soyadınızdan veya eşinizle sizin adınızdan(aytendursun) tutun yaşadıklarınızla ilgili öyle çok detay vermişsiniz ki;şu zamana kadar bilmiyorsa bundan
sonra burada yazdıklarınızı bulması zor olmasa gerek..
Ve bu kadar çok yalan söyleyebilen birisinin bu hataya düşebileceğine inanamadım açıkcası!!!

Son düzenleme:

Ailemde asker ve polis çok oldugu için biliyorum evlenen kişiler araştırılıyor her iki kurumda da evlenmeleri için onay gerekiyor,eger evliliklerini bildirmezlerse ceza ödüyorlar.

Ailemde asker ve polis çok oldugu için biliyorum evlenen kişiler araştırılıyor her iki kurumda da evlenmeleri için onay gerekiyor,eger evliliklerini bildirmezlerse ceza ödüyorlar.

iyi ki burda varsiniz, yoksa benim gibi bilmeyenler yemi yutuyor :)
anlam veremiyorum burda fake konu acipda elinize ne geciyorki? fake olduna da inanmaya basladim ki, ilk bu tür yorumlardan sonra oyuncu bacimiz ortadan kayboldu bisicik yazmadi :))

Şuan ki subaya çocukken aşık oldunuz, yollarınız ayrıldı..
Sonra nişanlandınız cinsellikten soğudunuz..
Sonra başkası oldu onu aldattınız..
Sonra ailenize yalan söylediniz..
Sonra eşinizle yine kader birleştirdi evlendiniz, adama bir şey anlatmadığınız halde sormamış

İyi cesaret gerçekten.
Bundan sonra yaptıklarınızı kabullenip yolunuza bakın bence
Eşinizin sizin memur olmadığını bilmesine imkan dahi yokmuş sadece söylememiş..

Son düzenleme:
genelde böyle hikayelerin baş kahramanı erkektir. yalandan hayat kuran, yalan üstüne yalan söyleyen. ilk kez bir kadına şahit oluyorum. ilginç..

bunun adı resmen kul hakkıdır.eşiniz sizle evlenmeden önce hayatınıza dair tüm gerçekleri bilme hakkına sahipti ve siz yalanlarınızla onu kandırıp bu hakkı onun elinden aldınız.o sizin bu yalanlarınızı affettiğini söyleyip hakkını helal etmedikçe ahirette Allah'ın karşısına kul hakkıyla çıkacaksınız.

O adamı sevdiğiniz de yalan.Sevseniz kandırmazdınız çünkü.Allah affetsin.

Ne kadar yanlış bir yola başvurmuşsunuz.Sizde farkındasınız ama durumu düzeltemiyorsunuz.Kpss sınavına hazırlansanız olmaz mı ? Hem kafanız dağılmış olur hem de belki başarırsınız .

mitomani hastası olabilirmisiniz acaba?

kesinlikle aynı kanıdayım normal değil 1 ay işe gider gibi sokaklarda gezmek falan her şeye her koşula rağmen sürdürmek ...baya meşakatli üzüldüm adınıza psikolojinizi baya etkilemiştir bu olay tedavi görmenizi öneriyorum burda çözülecek bi sorun değil bu..

Yalnız işin garibi, diğer topiklerdeki mesajlarında yazdığı üzere arkadaşın eşi subay da değil uzman çavuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…