Yalnış yolda ilerleyen yeğen !!!

Kuzum acaba ornek alacagi bir kiz modeli bulsan da onunla arkadas olmasini saglasan? uzum uzume baka baka..bilirsin ve tabiki konus sakince yumusak yaklas sertlik ters teper
Evde yanında kalan kızlardan bir tane var ama aksi gibi onunla da anlaşamıyor

Zaten sizin yegeniniz mukemmeldi ama erkek arkadasi ile tanisdiktan sonra mukemmel olmamaya basladi demi??? Birakin bu ayaklari. Evet herkesin evladi kendine ozeldir ama sizin yegeninizde az degil yani. Burda suc erkekde degil kizda. Sucu tamamiyla erkege atmak olmuyor. Haaaa bu arada o kizi anca eli sopali bi erkek yola getirir. Sizin sozunuzu dinlemez o.

Bu yorumu üşenmeyip yazdınızmı cidden ! Okumak bile gelmiyor içimden .

Neler almadık ki son modelinden cep telefonuna giyisilere ama yok belki de bunlara alıştı

Yine olay farklı yere gidecek yorumlara bakılırsa.ben sizi çok iyi anladım ne demek istediğinizi herkesin bi aile yapısı var benzer olaylar bizim başımızdan da geçti ve maalesef çok sıkıntı çektik işin kötü tarafı bazı huylar kalıcı oldu.size tavsiyem bi şekilde aile bulunduğu yere aldırsın geçil yapsın yani.çünkü kötü arkadaş çöplüğe götürür.aman kendine biley yapar aman genç kız geçer zamanla demesinler çünkü bu yaşlar özenti yaşı ve üni ortamı maalesef hata yapmaya gebe bi ortam

İşte ben de diyorum ki beğenmeyen bakmaz.
Ben hiç mini etek giymedim sizin aksinize, taytı da dışarıda giymem. Buna rağmen sizin gibi düşünemiyorum, banane isteyen istediği gibi giyinir diyip kafamı çeviriyorum.
Medeniyet açık giyinmek demek değil her fikre saygılı olmak, açık fikirli olmak, sizin gibi olmayanları da(etrafa bir zararı yoksa) kabullenmektir.

Reşit bir birey kendi hayatını eline almış. Sizin hata gördükleriniz de onun kararları sonucunda kötü bir şey olacaksa kendi çeker

Bende çok endişelenmiyorum bilmediğimiz görmediğimiz bir yerde ne yapsakta olmuyor

bizimde böyle bir komsu kizi vardi. Erkek arkdasi buldu cinsel iliski cocuk aldirmalar vs vs. Sonra ne oldu o okul bitmedi geri döndü

Reşit bir birey kendi hayatını eline almış. Sizin hata gördükleriniz de onun kararları sonucunda kötü bir şey olacaksa kendi çeker
Rabbim kimsenin evladını kötü bir durumla karşılaştırmasın kötü hayat tecrübesi edinip bir ömür boyu vicdan azabı çekmesini istemem

bakmak değil kastım , görmek...
bakmak ikinciye olur , ben görüyorum ve birdaha bakmıyorum

evet banane de diyemiyorum malesef.

Hayır değil herkes giyebilir ama hanginizin eşi yada sevgilisi benim yanımda dışarı çıkınca mini giy der
Ben şort giyerim
Elbise giyerim
Askılı giyerim
Eşiminde geniş olduğunu düşünmüyorum buna bakarak .

Ama erkek egemenliğine o kadar alışmışsınız ki
Evden çıkarken kalem çektiniz diye gözünüze yumruk yapıştıran adamlarla geçiyor ömrünüz .

En azından yeğenibizi rahat bırakın
Sigara ona buna katışmıyorum
Lakin etek giyiyor diye burada yeğeninize kötü kadın sıfatıyla baktırdığınız için o vebali ödeyemezsiniz.

çok güzel yazmışsınız ama gel gör şimdi burda kıyamet kopar bala bala bala aksini savunacak insanlar..
bende severim mini etek giyinmeyi ...yıllarca da giyindim,beyaz pantolon bayılırım ama ortan öyle bir ortam değilki rahat rahat giyesin
yıllar önce ..bir kadın mini etek giyinmiş otobüse bindi..adamın biri kadını gözleri ile otobüse binerken takip etmeye başladı..bende adama izliyorum...resmen adam kadını gözleri ile soydu o ne bakıştı...

ama tatile gittiğimde ...istediğim herşeyi rahat rahat giyerim..nasılsa ortam musait

Saygılı bireyler yetiştirmeliyiz ne olursa olsun herkese karşı saygılı komşulara bile böyle bireyler yetiştirmek lazım

Sevgilinizle nikahsız aynı evde yaşamanız normal
Ama o kızın mini etek giymesi anormal mi ?

Edepsizliğin sözlük anlamını birdaha okuyun derim .

Zira devlet niye mini etek giydin demiyor
Ama nikahsız birliktelik kuran ve aileyiz diyen insanlarada aile gözüyle bakmıyor.

Ben toplu tasıma kullancaksam asla mini etek giymem
eşimle özel gunlerde giyerim
kendi aracımızla gideriz zaten

bazen eğitimlere sunumlara giderken giyerim kendi aracımla
o zaman da inip binmeme dikkat ederim.
kırmızı ısıkta dururken yanıma tur otobus falan geldıyse adamlar resmen camdan dikizliyorlar, sırf bunun için aracıma cam filmi yaptırdım.

benim demek istediğim herseyi yeri zamanı olmalı, ve de asırı olmamalı
mini etek giyiyorsam yani kimse benim klodumu göremez.

dekolte bluz giysem mememi göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…