Evde yanında kalan kızlardan bir tane var ama aksi gibi onunla da anlaşamıyorKuzum acaba ornek alacagi bir kiz modeli bulsan da onunla arkadas olmasini saglasan? uzum uzume baka baka..bilirsin ve tabiki konus sakince yumusak yaklas sertlik ters teper
Bu yorumu üşenmeyip yazdınızmı cidden ! Okumak bile gelmiyor içimden .AHAHHAHAHAHA KUDURUN
size ne bütün bunlardan ya. yeğeninizin hayatına karışacak kadar işsiz güçsüz müsünüz? başka ailenin işine burnunuzu sokmak ne haddinize, hele ki yetişkin bir kız söz konusu iken?
bir de lise çağında olsa okuldan alıp okula bırakacakmışsınız hala baskıcı yetiştirmedik çocuğu diyosunuz. kız kaçsın kurtarsın kendini sizin gibi aileden zaten, sevgilisiyle eve çıksın mis gibi.
sigaraya "alıştırdı" ne demek ya üniversiteye giden bir kızdan bahsediyoruz. şort kısmına değinmiyorum bile okurken baygınlıklar geçirdim. sizin gibi hala düşman başına.
Umarım bir gün yeğeniniz ve arkadaşlarıyla bir yerde rastlaşırım eğlenceli insanlara benziyolar.
siz evde oturun ve kudurun ama, tamam mı?
Üniversiteli bir genç kızın sortla mini etekle gezmesini absürd gören bir hala,bence sizde zihin olarak doğru yolda değilsiniz.
Yeğeninizi bir erkeğin boyunduruğu altına mı sokmak istiyorsunuz?
sizinde anlayışınız pek bir parlak geldi....Sizi niye ilgilendiriyor?
Neler almadık ki son modelinden cep telefonuna giyisilere ama yok belki de bunlara alıştıHerkesin kendi inanisina göre degisir mini etek yada şort yiymesi
Bazi kisiler normal der bazilari anormal
Konu zaten etek şort meselesi degil.herkes burdan ele aliyor nedense ?
Yetişkin yada degil birinin sigara icmesi normal mi sizce ? Sagligina zararli degil mi ? Bir hala bunu düşünmesin mi ?
Bugün sigara yarin alkol ve uyuşturucu olacak belki de
Bu yaşlarda arkadaş çok önemlidir
Normal karşilayan arkadaşlar çocuklarinin sigara içmelerini istermiydi ?
Bebekken onlara herseyin dogalini yedirmeye çalisiyoruz
Cocuklar yaslarinda cola bile içmelerini istemiyoruz
Neden sigara içsinler ?
Yetişkinmiş karisamazmişiz olur mu öyle şey ?
Tabi ki karışcaz halasi da teyzesi de karisacak uyaracak dikkat edecek !!
Konu sahibesi sizin sorununuza çozüm olur mu bilmem ama
Şehir dışinda okuyorsa aileden biri gidip ayri eve çiksin onunla yaninda kalsinlar
Erkek arkadasiyla görüşün uyarın onu
Belki yegeninizin sevgi açığı vardır sevgiyle yaklaşın ona
Hediyeler alın
Arayın sorun mutlu etmeye çalışın
Sevgiyi yanlış arkadaşlarda almasın
Ben de üniversitede okudum, son sınıfta sevgilimle aynı evde kaldım.
Biz de okula şortla etekle giderdik , ancak mini etekle gitmezdik ve benim okula gittiğim sene 2000 yılıydı.
Okuldan mezaun olunca uluslararası bir şirkette calıstım 9 yıl.
Kapalı da değilim, çok da sevgilim oldu gecmıste.
Üniversitedeyken bir kulağımda 7 tane küpe deliği vardı :) hala da var.
Ancak geldiğimiz şu zaman malesef çok tehlikeli, bir kız evladım olsa şu zamanda üniversiteye tek basına farklı bir şehire yollamaktan endişe duyarım.
Baskıcı bir insan değilim ama çok açıklığa , teşhirciliğe karşıyım .
Gerçekten midem bulanıyor.
Ben de kısa etek şort giyerim ama dediğim gibi bence her kıyafetin yeri , mevsimi olmalı.
Bu durum beni de çok rahatsız ediyor, gecenlerde sinemaya gittim tek basıma. bekleme salonundayım bir kız geldi en fazla yası 25 dir.
Beyaz mini etek giymiş , dısarıda hava yagmurlu kapalı, bacagında corap yok.
inan ki , bekleme salonunda karsımda oturdu çamasırına kadar görülüyor. Bu durum ben bayan oldugum halde beni rahatsız ediyor , içim almıyor.
Gecenlerde yine avm de kızın biri gri renk tayt giymiş , üzerine göbeği açık bluz giymiş kısacık.
üzerindeki bluz sityen hizasında kış günü,
kızın ön tarafı poposu heryeri meydanda yani.
bence iğrenç duruyor ve kendilerini göstermek dikkat cekmek için bu tarz giyiniyorlar.
Bana göre özgüveni düşük insanlar böyle alakasız yerlerde alakasız kıyafet giyiyorlar.
Ben de tayt giyerim ama üzerine salaş bir tshırt giyer altına spor ayakkabılarımı çekerim.
İnan sokakta popo, bacak meme görmekten fenalık geldi heryer et pazarı gibi.
İğrenç bence.Kadınlar stand gibi vucutlarını sergiliyorlar .
Ben sahsen hoslanmıyorum ,kim ne derse desin.
edepsizliğin adı medeniyet oldu.
Bende çok endişelenmiyorum bilmediğimiz görmediğimiz bir yerde ne yapsakta olmuyoremanet tabiki sahip çıkacak nasıl yargılamalar bunlar sanane ne demek..ne kadar ilginç ve rahat ınsanlar var.
endişelerınızde haklısınız.bir uyarın ıkı uyarın ve aileye anlatın durumu.aılede umursmazsa sızın yapacağınız bır sey yok.çevre okadar kotu artık çocuklardan bıle nem alan sapıklar var.kendımızı korumak zorundayız karşı tarafın iğrenç dusuncelerıne mudahale edemıyorsak. vallahı şaşıyorum dınımızde zıt gelen herseyı normalleştırip savunanlara.bunu demek bıle cekınce oldu.
Rabbim kimsenin evladını kötü bir durumla karşılaştırmasın kötü hayat tecrübesi edinip bir ömür boyu vicdan azabı çekmesini istememReşit bir birey kendi hayatını eline almış. Sizin hata gördükleriniz de onun kararları sonucunda kötü bir şey olacaksa kendi çeker
bakmak değil kastım , görmek...İşte ben de diyorum ki beğenmeyen bakmaz.
Ben hiç mini etek giymedim sizin aksinize, taytı da dışarıda giymem. Buna rağmen sizin gibi düşünemiyorum, banane isteyen istediği gibi giyinir diyip kafamı çeviriyorum.
Medeniyet açık giyinmek demek değil her fikre saygılı olmak, açık fikirli olmak, sizin gibi olmayanları da(etrafa bir zararı yoksa) kabullenmektir.
İşte bende bundan korkuyorumbizimde böyle bir komsu kizi vardi. Erkek arkdasi buldu cinsel iliski cocuk aldirmalar vs vs. Sonra ne oldu o okul bitmedi geri döndü
Çekecek hepimiz hatalar yaptık o hatalarla olgunlastik akıllandık.Rabbim kimsenin evladını kötü bir durumla karşılaştırmasın kötü hayat tecrübesi edinip bir ömür boyu vicdan azabı çekmesini istemem
İşte bende bundan korkuyorumbizimde böyle bir komsu kizi vardi. Erkek arkdasi buldu cinsel iliski cocuk aldirmalar vs vs. Sonra ne oldu o okul bitmedi geri döndü
Ben şort giyerimHayır değil herkes giyebilir ama hanginizin eşi yada sevgilisi benim yanımda dışarı çıkınca mini giy der
çok güzel yazmışsınız ama gel gör şimdi burda kıyamet kopar bala bala bala aksini savunacak insanlar..Ben de üniversitede okudum, son sınıfta sevgilimle aynı evde kaldım.
Biz de okula şortla etekle giderdik , ancak mini etekle gitmezdik ve benim okula gittiğim sene 2000 yılıydı.
Ancak geldiğimiz şu zaman malesef çok tehlikeli, bir kız evladım olsa şu zamanda üniversiteye tek basına farklı bir şehire yollamaktan endişe duyarım.
Ben de kısa etek şort giyerim ama dediğim gibi bence her kıyafetin yeri , mevsimi olmalı.
Bu durum beni de çok rahatsız ediyor, gecenlerde sinemaya gittim tek basıma. bekleme salonundayım bir kız geldi en fazla yası 25 dir.
inan ki , bekleme salonunda karsımda oturdu çamasırına kadar görülüyor. Bu durum ben bayan oldugum halde beni rahatsız ediyor , içim almıyor.
Gecenlerde yine avm de kızın biri gri renk tayt giymiş , üzerine göbeği açık bluz giymiş kısacık.
bence iğrenç duruyor ve kendilerini göstermek dikkat cekmek için bu tarz giyiniyorlar.
Bana göre özgüveni düşük insanlar böyle alakasız yerlerde alakasız kıyafet giyiyorlar.
Ben de tayt giyerim ama üzerine salaş bir tshırt giyer altına spor ayakkabılarımı çekerim.
Saygılı bireyler yetiştirmeliyiz ne olursa olsun herkese karşı saygılı komşulara bile böyle bireyler yetiştirmek lazımBu arada herkesi tek tek alıntılayamadım , sizi ilgilendirmez anası - babası var demiş herkes
Pek ala da ilgilendirir
Bu sizi ilgilendirmez mevzusu yüzünden akrabalık bağları koptu
Yeğenim için neden endişelenemeyeyim ki, o benim ailemin bir parçası
Ha her şeyin bir ölçüsü vardır deseniz hemfikirim ancak yeğen komşu kızı değil, gayet normal bir halanın, bir teyzenin endişe duyması. Bu fikri çocuklarınıza da empoze etmeyin, saygısız çocuklar böyle büyüyor işte, bu gün siz benim çocuğum seni ilgilendirmez dediğinizde yarın o da akrabalarına çemkirebiliyor, aile birliği demek sadece çekirdek aileden ibaret değildir, insanlar teyzeyi, amcayı, halayı , dedeyi, nineyi saymalı ki aile devam etsin
Sevgilinizle nikahsız aynı evde yaşamanız normalBen de üniversitede okudum, son sınıfta sevgilimle aynı evde kaldım.
Ben toplu tasıma kullancaksam asla mini etek giymemçok güzel yazmışsınız ama gel gör şimdi burda kıyamet kopar bala bala bala aksini savunacak insanlar..
bende severim mini etek giyinmeyi ...yıllarca da giyindim,beyaz pantolon bayılırım ama ortan öyle bir ortam değilki rahat rahat giyesin
yıllar önce ..bir kadın mini etek giyinmiş otobüse bindi..adamın biri kadını gözleri ile otobüse binerken takip etmeye başladı..bende adama izliyorum...resmen adam kadını gözleri ile soydu o ne bakıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?