Yalnış yolda ilerleyen yeğen !!!

aynen bende tartışmak istemiyorum anlama güçlüğü olduğunu seziyorum çünkü
Terbiyenizi takinin. Anlama guclugu ceken en ala kisi belli ki sizsiniz burda konuyu kirletmeyelim iyi gunler yazdigim halde gereksiz bir cevap atarak. Fakat degerli vaktimi fikrini saygi cercevesinde savunamayan biri icin harcamayacagim son mesajimdir. Iyi gunler dilerdim ama bu kafayla sanmam:)

Ev konusu sevgilisi ayrı eve çıkmak istiyor ve kaldıki babasının bundan haberi yok duysa her baba gibi tepki verir

iyi günler

Size katiliyorum aileler kızlarda baskı kurduÇa onlara yanlışlar tatlı geliyo halbuki rahat biraksa belki yapmicak sıkılacak veya doğru yolu bulacak
Doğru yolu yönlendirme olmadan bulabileceğini sanmıyorum

Zaten genellikle bu tarzda konuşuyorum zorla buraya getirtiyorum sinemaya gidiyoruz kız kıza konuşuyoruz

Tabi bunlarda var haklısınız en fazla sevişir peki ya sonrası bırakıp gidicek sevgilisi istedigini elde ettikten sonra buda tecavüz olmuyor mu bir ömür boyu kızlar yaşıycak suç duygusuyla

İnsanin kendi hür iradesi ile sevişmesini tecavüze nasıl benzetebilirsiniz. Neden suçluluk duysun. Seks bir ihtiyaçtır bunu herkes karşılamak ister. Aksi hastalıktir zaten. Türk kadınına bunu evlilik kurumu içinde karşıla diyorlar. Bazısı için makul bazısı için değil.

Niye alakadar etmesin insanın bırak yeğeni yakın bi tanıdığı bile kötü yolda olsa endişelenir.kadında haliyle endişelenmiş.niye hemen böyle yargılıyorsunuz.
Ama bazı arkadaşlarımıza göre banane ben kimim ki başına bişey gelincede aman banane ben ne karışırım diyecegimi zannediyorlardı galiba

Seks tabiki ihtiyaç ama mantık çevresinde sırf ihtiyaç diye önümüze gelenle birlikte olmak çok farklı biz erkekler gibi seks sürekli lazım olmazsa olmaz diye yaşayan canlılar değiliz bayanlar olarak

Agzına sağlık çok mantıklı konuşuyorsun

Ama sorumluluk almaya pek niyeti yok maalesef sürekli yalnış yönlendirmeler le birşeyler yapıyor aile bağlarını yakında tamamen koparacak

Zaten genellikle bu tarzda konuşuyorum zorla buraya getirtiyorum sinemaya gidiyoruz kız kıza konuşuyoruz

Zorla birşey yaptırmak baskıdır canım benim sen de bir nevi baskı uyguluyorsun demek :)
Zorla getirtmek yerine sen git yanına, hem kendi gözünle görürsün yaşadığı ortamı bulunduğu çevreyi. Sevgilisiyle de tanışırsın. Böylece yeğeninin güvenini kazanırsın ve sana karşı daha açık ve rahat olur.

Aynen tamda dediğin gibi oldu hep kıyamadık aman üzülmesin istediği olsun vs diye

Bizim gitmemizi istemiyor ki kaç kere teklif ettik

Para konusu dışında siz hatalısınız
Artık nasıl bir baskı ile yetiştirdiyseniz özgür kalınca size göre aşırıya kaçmış
Aşırı uçlarda dolaşıyor şuan ne yazık ki

Baskıcı çevrede yetiştiği için bütün bunları yapıyor olabilir. Birden özgürlüğe kavuşunca biraz bocalayabilir normaldir. Bırakın istediği gibi giyinsin, merak ediyorsa sigarasını içkisini içsin, müdahale ettikçe daha da inata bindirecek, üniversite hayatı bu, bir daha yaşayamayacak, azıcık eğlensin kız. Her şeyine müdahale ederseniz ters teper. Gidin erkek arkadaşıyla tanışın, sert tepki vermeden varsa gördüğünüz bir olumsuzluk sanki bana mı böyle geldi diye söyleyin, suçlamayın. Gezin, tozun ama daha çok gençsiniz, eve çıkmak, ciddi düşünmek için erken deyin. Genç insanlar bunlar, ne kadar engel koyar tepki verirseniz gider tam tersini yaparlar.

Maalesef abartmıyorum tabikide genç kız hevesini alsın ona lafımız yok giysin istedigini ama yalnış ilişkiler kurmasın

Tanıştım erkek arkadaşıyla konuştum çok ukala ve saygısız yegeniminde kendisi gibi olmasını istiyor

Agzına sağlık çok mantıklı konuşuyorsun
Ben de üniversitede okudum, son sınıfta sevgilimle aynı evde kaldım.
Biz de okula şortla etekle giderdik , ancak mini etekle gitmezdik ve benim okula gittiğim sene 2000 yılıydı.

Okuldan mezaun olunca uluslararası bir şirkette calıstım 9 yıl.
Kapalı da değilim, çok da sevgilim oldu gecmıste.
Üniversitedeyken bir kulağımda 7 tane küpe deliği vardı :) hala da var.

Ancak geldiğimiz şu zaman malesef çok tehlikeli, bir kız evladım olsa şu zamanda üniversiteye tek basına farklı bir şehire yollamaktan endişe duyarım.
Baskıcı bir insan değilim ama çok açıklığa , teşhirciliğe karşıyım .

Gerçekten midem bulanıyor.
Ben de kısa etek şort giyerim ama dediğim gibi bence her kıyafetin yeri , mevsimi olmalı.

Bu durum beni de çok rahatsız ediyor, gecenlerde sinemaya gittim tek basıma. bekleme salonundayım bir kız geldi en fazla yası 25 dir.
Beyaz mini etek giymiş , dısarıda hava yagmurlu kapalı, bacagında corap yok.
inan ki , bekleme salonunda karsımda oturdu çamasırına kadar görülüyor. Bu durum ben bayan oldugum halde beni rahatsız ediyor , içim almıyor.
Gecenlerde yine avm de kızın biri gri renk tayt giymiş , üzerine göbeği açık bluz giymiş kısacık.
üzerindeki bluz sityen hizasında kış günü,
kızın ön tarafı poposu heryeri meydanda yani.
bence iğrenç duruyor ve kendilerini göstermek dikkat cekmek için bu tarz giyiniyorlar.

Bana göre özgüveni düşük insanlar böyle alakasız yerlerde alakasız kıyafet giyiyorlar.

Ben de tayt giyerim ama üzerine salaş bir tshırt giyer altına spor ayakkabılarımı çekerim.

İnan sokakta popo, bacak meme görmekten fenalık geldi heryer et pazarı gibi.
İğrenç bence.Kadınlar stand gibi vucutlarını sergiliyorlar .
Ben sahsen hoslanmıyorum ,kim ne derse desin.

edepsizliğin adı medeniyet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…