Açtıgım konulardan size ne rahatsız oluyorsanız okumayın hatta yazmayınNe kötü yolu yahu ?
Haftada 50 konu açan kadının ağzına bakıp yeğenine vesikalık çıkartıp mimleyeceksiniz nerdeyse
Hiç bilmediğiniz , tanımadığınız insanlar için şurada iki anlatım var diye yollu yaptınız kızı .
Kim bilir nasıl baskı gördü ki küçük bir delik bulup nefes aldı diye hala adı altında buraya koştu konu sahibi .
Ahlak satanlar yine iş başında her zaman ki gibi .
bazı şeylerden kastınız nedir?Ben şuan medeniyet sahibi bir insan olduğum için çözüm arıyorum sevgilisi bazı şeylere yönlendiriyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor
biz öğrenciydik,Sevgilinizle nikahsız aynı evde yaşamanız normal
Ama o kızın mini etek giymesi anormal mi ?
Edepsizliğin sözlük anlamını birdaha okuyun derim .
Zira devlet niye mini etek giydin demiyor
Ama nikahsız birliktelik kuran ve aileyiz diyen insanlarada aile gözüyle bakmıyor.
Yani diyorsun ki kadınların tecavüze uğramaması için kendilerini kapatmaları gerekiyor öyle mi. Oysa ben sapiklarin temizlenmesi taraftariyim. Bu da nasıl olur biliyor musun, insanlar kızlarına şort giymenin ayıp oğullarına da şort giyen kadınların yollu olduklarını anlatmadiklari zaman. Mesela sen sevgilisi şort giymesine karışmıyor diye değil, şort giymenin ayıp olduğunu sanan bir sevgilisi var diye endiselendigin zaman.....Özgecanı öldürende sevgilisimiydi acaba
hayır birde tanga giyiniyorlar üstüne mini etek...karşı değilim aslaaaaaaaa..ama anacağım üşümüyormusunuz ??? :)))) ya da allah korusun bir kaza oldu düştüğünüz her yer bir yerde ..Ben toplu tasıma kullancaksam asla mini etek giymem
eşimle özel gunlerde giyerim
kendi aracımızla gideriz zaten
bazen eğitimlere sunumlara giderken giyerim kendi aracımla
o zaman da inip binmeme dikkat ederim.
kırmızı ısıkta dururken yanıma tur otobus falan geldıyse adamlar resmen camdan dikizliyorlar, sırf bunun için aracıma cam filmi yaptırdım.
benim demek istediğim herseyi yeri zamanı olmalı, ve de asırı olmamalı
mini etek giyiyorsam yani kimse benim klodumu göremez.
dekolte bluz giysem mememi göremez
Sen onu ne kadar uyarırsan uyar anlamıcak bi akrabam yaşadı aynısını sonra yaşım 19 dedi çıktı gitti haber yok ben konuşup ikna etmiştim arada anneni ara iyiyim de yeter diye ama annesi yine nerdesin kimlesin baskısı yapınca görüşmeyi kesti hiç haber yokAma sorumluluk almaya pek niyeti yok maalesef sürekli yalnış yönlendirmeler le birşeyler yapıyor aile bağlarını yakında tamamen koparacak
Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
canım benim bunun olması için bizimmmm daha çok ekmek yememiz lazım...ve bu konu çok su götürür..her şey yerine göre olmalı benceYani diyorsun ki kadınların tecavüze uğramaması için kendilerini kapatmaları gerekiyor öyle mi. Oysa ben sapiklarin temizlenmesi taraftariyim. Bu da nasıl olur biliyor musun, insanlar kızlarına şort giymenin ayıp oğullarına da şort giyen kadınların yollu olduklarını anlatmadiklari zaman. Mesela sen sevgilisi şort giymesine karışmıyor diye değil, şort giymenin ayıp olduğunu sanan bir sevgilisi var diye endiselendigin zaman.....
İşte mini etek giyen kızlarda senin ve diğerlerinin dediğine bakmıyor .biz öğrenciydik,
son sene okulum uzamıstı, git gel yapıyordum ve gittiğimde onun evinde kalıyordum.
temiz iyi bir aile çocuguydu, dediğim gibi bundan 18 sene evvelinden bahsedıyorum.
ev kurmadık biz:) aileyiz de demedik
eskiden bu kadar kötü insanlar kötü olaylar yoktu,
cevremız diyalogta oldugumuz kişiler hep belli standartlarda ailelerin cocukları idi.
şuanda öyle değil.
devletin dediğine bakmıyorum ben, her kıyafetin heryerde hoş olmadıgından bahsedıyorum.
Aynen bana bu yazdığını sende uygula ve kızı rahat bırakAçtıgım konulardan size ne rahatsız oluyorsanız okumayın hatta yazmayın
Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
şort etek ben de giyiyorum :)İşte mini etek giyen kızlarda senin ve diğerlerinin dediğine bakmıyor .
Sen okul uzamıştı vs kendince açıklama yapıyorsun
Oda canı istemiş giymiş , e kimene arkadaşım ?
Göz zevkin ahlakın vozuluyorsa eve kapat kendini , bakma , eleştirme .
Bende günde onlarca insan görüyorum şor etek giyen hiçte ahlakım bozulmuyor.
Ahlak zatdn sonradan kazanılan birşey değil
Siz ortamına gçre giyinsin diyorsunuzşort etek ben de giyiyorum :)
kapalı biri değilim
askılı da giyiyorum sırtı açık da.
siz demek istediğimi anlamadınız .
sorun değil.uzatmayalım
Elbette herşey yerine göre olmalı. Kimse mevlüde şortla gidilsin demiyor. Kadın isterse başını orter, isterse mini etek giyer. Bu tamamen kadının bileceği iş. Ama bir erkeği yanındaki kadının şort giymesine karışmıyor diye geniş ilan etmek ve hunharca katledilen bir genç kızın giyimi yüzünden onca acıyı yaşadığını ima etmek cehalet sözcüğüyle bile anlatılamaz. Midem bulandı resmen. Kusasim geldi.canım benim bunun olması için bizimmmm daha çok ekmek yememiz lazım...ve bu konu çok su götürür..her şey yerine göre olmalı bence
o zaman hala olarak tabıkı sana gorev düşer.beraber planlar yapıp vaktınız varsa daha bırlıkte vakıt gecrebılırsınız. gezin bırseyler yapın kafası dağılsın en azıdnan .Zaten ailesi yardım istiyor artık başa çıkamıyorlar çözüm yolu arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?