- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Niye alakadar etmesin insanın bırak yeğeni yakın bi tanıdığı bile kötü yolda olsa endişelenir.kadında haliyle endişelenmiş.niye hemen böyle yargılıyorsunuz.Bu konu sizi alakadar etmez "hala"
Bana sadece ailesi az para gönderdiğinde sinirlenmesi çok garip geldi. Bu davranışı hiç normal değil. Şımarık yetiştirilmiş olabilir mi? Ailem bana para göndermek zorunda gibi düşünceleri var sanırım. Öğrenci kredisi çeksin sonra borcunu da kendi ödesin çalıştığı zaman. Aileye bu yüzden kızılır mı ya çok ilginç.
Şort, etek, sevgili, sigara gibi şeyler sizin karışabileceğiniz şeyler değil. Kız artık kendi hatalarını yapıp kendi derslerini çıkaracak yaşa gelmiş. Erkek arkadaşını gözünüz tutmamış olabilir ama bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok bence.
Ben şuan medeniyet sahibi bir insan olduğum için çözüm arıyorum sevgilisi bazı şeylere yönlendiriyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor
mini giymek ve soyunmak artık medeniyet oldu gercekten cok enteresanBen şuan medeniyet sahibi bir insan olduğum için çözüm arıyorum sevgilisi bazı şeylere yönlendiriyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor
Bakmayın.mini giymek ve soyunmak artık medeniyet oldu gercekten cok enteresan
ben de çalışan eğitimli bir bayanmım
kapalı değilim , makyajlıyım bakımlıyım ojesiz asla sokaga cıkmam.. şort da giyerim elbise de giyerim bikini de giyerim ancak bu mini olayına cok uyuzum .
bunun giyileceği yer var giyilmeyeceği yer var bence de,
mini etek bence gunluk bır kıyafet olmamalı, avm ye gidiyoruz kızların altında mını etek , inan eşimden ben cekınıyorum kilotlarına kadar goruluyor iğrenc bence.
bir tatil yerinde giyersin minini, clup e gideceksen giyersin , şık bşir davette giyersin ama sokakta mini, okulda mini dolmusta mini resmen medenıyet haline geldi.
Bu kadar açmak medenıyet değildir, ben dısarıda yururken herkesın memesını külodunu görmek zorunda değilim.
Ne kötü yolu yahu ?Niye alakadar etmesin insanın bırak yeğeni yakın bi tanıdığı bile kötü yolda olsa endişelenir.kadında haliyle endişelenmiş.niye hemen böyle yargılıyorsunuz.
konuya değil başlığa yorum yapayım yaLnış değil o YANLIŞ , Yanlız değil o yaLnız karıştırdınız muhtemelen diyerekten iyi niyetli düşüneyim.Slm benim bir yegenim var halası oluyorum üniversiteye gidiyor ama hatalı davranışları var.
Özetle anlatiyim sevgilisinin olduğunu biliyordum zaten ama çocuk ayrı eve çıkmak istiyor bunu bizden saklıyor.
Okula gittiğinden beri tatillerde bile orda eve uğradığı yok.
Sigaraya başlamış daha doğrusu sevgilisi alıştırmış.
Kız arkadaşları aynı evde kaldıkları bir acaip kızlar arkadaş çevreside kötü.
Annesine babasına saygısı kalmamış para yolladıkları zaman iyi yollamadıkları zaman hakaret sinir hepsi bir arada.
Okula mini etekle şortla gitmeler nasıl bir sevgilisi varsa bu durumdan memnun olup ses çıkarmaması .
Bu durumun yalnış olduğunu anlattıgın zaman agrasifleşmesi hırçınlaşması..
Aile olarak çevre olarak bu kadar geniş insanlar değiliz baskın bir karakterde yetiştik , çevredende öyle gördük ve daha yazamadıgım bir sürü olay var akıl veremiyoruz konuşamıyoruz ne yapacağımızı şaştık kaldık,çocukta değil ki gidip okuldan alıp okula bırakalım varmı yol yordam gösterecek biri
benimde teyzem halanız gibiydi.2 tane kuzenim var.kendi bklarını saklayıp bizimkini ayıklamaya bayılırlar.Benim de bir zamanlar baskıcı bir halam vardı. Sevgilimle ilk buluşmamızda bizi takip etti. Bir süre sonra yanımıza oturdu ve “bu işin adını koyun böyle olmaz” dedi.İLKBULUŞMAMIZDA!!! Daha 20 yaşındaydım, okuyordum, adamın soyismini bile bilmiyordum kiİşi gücü benimle uğraşmak oldu, yanlış yola düşerim diye, adam beni “kullanıp atar” diye ödü kopuyordu. Hiç kimseden etmediğim kadar nefret ettim ondan. Fakat hiçbir zaman takmadım bu kadını. Sevgilimle gönlümce buluştuk öpüştük koklaştık hâttâ aynı evde kalıp seviştik Sonra kendi kızı don değiştirir gibi sevgili değiştirdi ama bir kere bile olsun “adını koyun” demedi. O sevgilimle şu an evliyiz ve bir bebeğimiz olacak, halam ise büyük konuştuğu ile kaldı (kendi kızları benim yaptıklarımın “beterini” yaptı veya yapıyor bilmiyorum).
nasıl bakmalayım ?Bakmayın.
benimde teyzem halanız gibiydi.2 tane kuzenim var.kendi bklarını saklayıp bizimkini ayıklamaya bayılırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?