Herkesin kalbi, duyguları farklı, var olanın uzak olması acı veriyor bazen. 3 ameliyat geçirdim, biri eşim yemek bekler dedi, biri çocuklarım küçük dedi, biri bahane bile bulmadı, bekardım o zamanlar, yalnız yattım hastanede, bir bardak suyu almak için hemşireyi beklerdim. Son ameliyatımda bir dostum kaldı yanımda, üzülüyor insan ,beklentim olmamasına rağmen içten içe üzülmüştüm. Düğünümü bile yalnız yaptım ben, kimse konfor alanından çıkmadı, arkadaşlarım koşuşturdu onların yerine. Ben onları hiç bir dar zamanda yalnız bırakmadım, hala bırakmam kıyamam ama ben hep yalnızdım. Sonra evlendim sağolsun eşim sardı o yaraları hatta kardeşleri ve ailesi ama zor, kabullenmiş olsam da çok zor. Şimdilerde abla allah başımızdan eksik etmesin diyorlar ama ne fayda ben artık onlara yanımda olun deme kabiliyetini yitirdim. Kulağımda bir sorun var mesela her yıl bahar başında halsizlik,denge kaybı gibi sorunlar yaşıyorum on gün kadar sürüyor, duş almama bile eşim yardım ediyor ama onlara diyemiyorum biliyorum bin bir bahane çıkar çünkü velhasıl olupta olmamaları bana daha zor geliyor