Yalnız gezilere,turlara gidemezmişsim

Ama anne babaya gitmekle de tatile gitmek biraz farklı sanki
Niye kuzum? Evleniyoruz diye sonradan siyam ikizi mi oluyoruz?
Karı koca ayri ayri arkadaşlariyla gayette tatile gidebilmeli, göndermem diyorsaniz karşılıkli guven sorunu vardir ki tatilden önce o cozumlenmeli.
Adam kendisi gitmiyor, karisini da göndermiyor.
Kadin arkadaslariyla 2 defa gitmiş,
25 yildir çalışıyorum diyor,
adamin gönlü olup, birlikte tatile gitmek istemesini mi bekleyecek bu kadin ömrü boyunca?

Beraber gidelim dedim gitmiyor.
Evlilikte ilişkilerde bazen karşindakinin rızası yoksa bile yapılmalı.
Kendi huzurun mutluğun için.
Eşim deseki ailenle görüşmene rizam yok ozaman ben anneme bababa gitmiyemmi
Kendi ailesiyla arasi nasil?
Ailesinde tatil kültürü var mi?
Adam sanki ona bağımli olmanizi ve sizi yalnizlaștirmak istiyor gibi.

Adam asosyalin teki. Tek tatil konusunda degil. O nasil gezmiyorsa kadin da dizini kirip otursun istiyor. Giderse de burnundan getirecek böyle. Beraber gezme niyeti yok yani

Bu davranışlar çok tutarsız.eşinin kendisine aşırı bağlı olmasını isteyen bir tayfa var ama eskiden ses çıkarmayıp, hatta aramayıp sormayıp, şimdi bunu yapması sorunun başka olduğunu gösteriyor.seven insan en azından havaalanına alır, bırakır.tavır yapar bensiz gidiyorsun diye.ilginç yani.bildiğim birşey varsa sevgiden kaynaklanmadığı.ne kıskançlık ne de sevgi var altında.yani daha da kötü.

Ben de esimin baskalariyla tatile gitmesini istemem şahsen. Hem de hic. Tatil insanın yilda az sayida firsat buldugu bir sey. Eşinden baskasiyla tatile gitmeyi de cok gereksiz buluyorum. Amaaa ben ayni zamanda ona engel olup kös kös evde oturalim da demem. Benimle gezmesini isterim, planlad yaparim, organize ederim, fikir bulurum, tam enerjiyle de gezerim. Yani esinizle ayni konumda sayilmam. Kendisi sizinle gelmiyorsa size gitme demesi bencilce tabi. Ama sizin de hatali oldugunuz konu, hem esiniz istemedigi halde tatile gidiyorsunuz hem de o bırakmadı yollarda rezil oldum diye sitem ediyorsunuz, ben ondan beklentim yok diyorsunuz ayni zamanda. Tutarsiz bi davranis bence

Eşiniz ne istediğini bilmiyor aksi ,ters davranmak,para harcanmasın hariç.
Gidelim diyorsunuz gitmem
Gitmeyelim ozaman sen benimle gitmek istemiyorsun bla bla.
Eşiniz ters biri sizi mutsuz etmek için gereken herşeyi yapacaktır.
Yerinizde olsam aktif kurslara kayıt olur vaktimi toplum içinde yaşamaya adardım çevreniz genişler

Amaan sallayın. Haketmissiniz gezin tozun o da naparsa yapsın. Bu saatten sonra cekmeyin. Kendisinin ici kurumus siz de solun istiyor

Öyle denedim uzun zaman hatta cinsellikten uzak durdum oda daha büyütüyor Eşli görüşmelere katılmak istemiyor ,ailemle görüşmek istemiyor ,eve misafir kabul ettirmiyor.
Evde sürekli huzursuzluk oluyor
Bence eşinizin geçinmeye pek gönlü yok mutlu etmeye falan

Tam da tatilden geldim, üstelik iş arkadaşlarımla yurt dışı tatili. Ben de eşime 2-3 sene boyunca gidelim diye ısrar ettim, ayarlayamadı işleri vs. En sonunda güzel bir fırsat geçti elime. Başta gidemezsin, sonra gitmemelisin, sonra da git keyfini çıkar dedi. Hal ve hareketlerinden içinin rahat olmadığını anladım ama bu benim hayatım. Dünyaya bir defa geliyoruz. Yanlış bir şey de yapmıyoruz yani. Ben başından beri kararlı bir şekilde gideceğim dedim ve gittim. Alışsınlar bi zahmet.

Ne gibi sizce?
Yani gittiklerime kavga çıkmasın diye ses çıkarmıyordu ,birde işim olduğu için.

Ne gibi sizce?
Yani gittiklerime kavga çıkmasın diye ses çıkarmıyordu ,birde işim olduğu için.
Yani yine sorun etme potansiyeli vardı da kendini tutuyor muydu?

Güzel yapmışsınız, dediğim zaten bu .
Biz yanlış birşey yapmıyoruz ,niye engel oluyorsun.
Destek yerine köstek oluyorsun

Okadarinida eşimse yapsın yani .
Beklentim maddi yönden onu zarara sokmuyorum.
İki hafta kaldım insan bir keredemi demiz nasıl geçiyor diye

Neden sizinle gelmek istemiyor peki,gittiğiniz yerleri sevmiyor mu,onun sevebileceği şeyleri teklif etseniz

Neden sizinle gelmek istemiyor peki,gittiğiniz yerleri sevmiyor mu,onun sevebileceği şeyleri teklif etseniz
Bende bilmiyorum tam olarak .
Biz yurtdışındayiz ve genel olarak Türkiye ye tatil yapmaya gideriz ,onun ailesinde Türkiye de yaşiyor.Benim düşüncem aileme gitmek yerine tatildeyim diye kendince vicdan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…