Yalnız hamilelik geçiren kaç kişiyiz??

4 aylık hamileyim malesef bide zor geçen bi hamilelik sürekli kusuyorum bide üstüne grip oldum iyice zor
Hadi yaa cinsiyeti belli oldumu bende birgun kustum hastanelik oldum serumla toparladim daha hic kusmadim cok sukur ama bulanti uzun surdu yaa simdilik iyiyim bakalım gribe hamilelikte zencefil bal yenilebiliyor diye biliyorum mide bulantisinada iyi geliyor zencefilli ilik su tavsiye ederim canim

Ya sanırım hormonlardan bazen biz de abartıyoruz. Eşim çok ilgili olmasına rağmen hep daha fazlasını istiyorum, hep daha olsun diye gereksiz ağlamalar falan yaşıyorum. Ahh bir 'ben bana yetiyorum!' u yapabilsem

Henüz göremedik yarın tekrar kontrolumuz var bakalım belki görürüz :) bulantı çok zor mutfaga hiç giremiyorum denerim zencefil artık çok fena oldum oksurmekten sizin kaç aylık bebiş belli mi cinsiyet

Henüz göremedik yarın tekrar kontrolumuz var bakalım belki görürüz :) bulantı çok zor mutfaga hiç giremiyorum denerim zencefil artık çok fena oldum oksurmekten sizin kaç aylık bebiş belli mi cinsiyet
Ben daha 9. Haftadayim cok merak ediyorum cinsiyetini yaa sende yarin haber ver mutlaka ne hissediyorsun kiz mi erkek mi :)

Ben daha 9. Haftadayim cok merak ediyorum cinsiyetini yaa sende yarin haber ver mutlaka ne hissediyorsun kiz mi erkek mi :)

Kuzum benim minik ikimizinkide daha :) valla kız gibi herkes kız diyor çünkü çok sivilce ve leke oldu yüzümde bildiğin acayip cirkinlestim

Kuzum benim minik ikimizinkide daha :) valla kız gibi herkes kız diyor çünkü çok sivilce ve leke oldu yüzümde bildiğin acayip cirkinlestim
Bu sene benim cevrem hep erkek yaa bir tane bile kiz yok bende kizim olsun cok isterim ama ilk gebelik hayirli saglikli olsunda farketmez :)

evet gerçekten çok zor oluyo sıkntıdan patlıyorm
Bende ayniyim yaa istahim acildi sikintidan surekli yiyorum esin gunlukmu gidiyor benimki bir hafta yok cok sikici yaa zaman gecmiyor komsu desen adam akilli yok akraba zaten yok uff hep bu sebeplerden stresli bebislerimiz olacak

Bende ayniyim yaa istahim acildi sikintidan surekli yiyorum esin gunlukmu gidiyor benimki bir hafta yok cok sikici yaa zaman gecmiyor komsu desen adam akilli yok akraba zaten yok uff hep bu sebeplerden stresli bebislerimiz olacak
bnm ki de 4 5 gün 1 hafta olmuyo ve hep böle haftada 2 gün evde oluyo en fazla berbat bişey ve ben 2 yıldır bu haldeyim

Bide benim iştahım acilsaydi iyi olucakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…