- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Canim sen ne kadarlik hamilesin ?? Insan bu donemlerde surekli ilgi istiyor bizse yalniz kalıyoruz
Hadi yaa cinsiyeti belli oldumu bende birgun kustum hastanelik oldum serumla toparladim daha hic kusmadim cok sukur ama bulanti uzun surdu yaa simdilik iyiyim bakalım gribe hamilelikte zencefil bal yenilebiliyor diye biliyorum mide bulantisinada iyi geliyor zencefilli ilik su tavsiye ederim canim4 aylık hamileyim malesef bide zor geçen bi hamilelik sürekli kusuyorum bide üstüne grip oldum iyice zor
Hadi yaa cinsiyeti belli oldumu bende birgun kustum hastanelik oldum serumla toparladim daha hic kusmadim cok sukur ama bulanti uzun surdu yaa simdilik iyiyim bakalım gribe hamilelikte zencefil bal yenilebiliyor diye biliyorum mide bulantisinada iyi geliyor zencefilli ilik su tavsiye ederim canim
Ben daha 9. Haftadayim cok merak ediyorum cinsiyetini yaa sende yarin haber ver mutlaka ne hissediyorsun kiz mi erkek mi :)Henüz göremedik yarın tekrar kontrolumuz var bakalım belki görürüz :) bulantı çok zor mutfaga hiç giremiyorum denerim zencefil artık çok fena oldum oksurmekten sizin kaç aylık bebiş belli mi cinsiyet
Ben daha 9. Haftadayim cok merak ediyorum cinsiyetini yaa sende yarin haber ver mutlaka ne hissediyorsun kiz mi erkek mi :)
ben de tekim eşim şehir dışına gidiyo sürekli tek başımayım kimse yok ark bile yok o kadr kötü ki
evet gerçekten çok zor oluyo sıkntıdan patlıyormAyni benimde burda hiç arkadaşım akrabam gidebilicegim kimsem yok
Bu sene benim cevrem hep erkek yaa bir tane bile kiz yok bende kizim olsun cok isterim ama ilk gebelik hayirli saglikli olsunda farketmez :)Kuzum benim minik ikimizinkide daha :) valla kız gibi herkes kız diyor çünkü çok sivilce ve leke oldu yüzümde bildiğin acayip cirkinlestim
Bende ayniyim yaa istahim acildi sikintidan surekli yiyorum esin gunlukmu gidiyor benimki bir hafta yok cok sikici yaa zaman gecmiyor komsu desen adam akilli yok akraba zaten yok uff hep bu sebeplerden stresli bebislerimiz olacakevet gerçekten çok zor oluyo sıkntıdan patlıyorm
Bu sene benim cevrem hep erkek yaa bir tane bile kiz yok bende kizim olsun cok isterim ama ilk gebelik hayirli saglikli olsunda farketmez :)
bnm ki de 4 5 gün 1 hafta olmuyo ve hep böle haftada 2 gün evde oluyo en fazla berbat bişey ve ben 2 yıldır bu haldeyimBende ayniyim yaa istahim acildi sikintidan surekli yiyorum esin gunlukmu gidiyor benimki bir hafta yok cok sikici yaa zaman gecmiyor komsu desen adam akilli yok akraba zaten yok uff hep bu sebeplerden stresli bebislerimiz olacak
Bende ayniyim yaa istahim acildi sikintidan surekli yiyorum esin gunlukmu gidiyor benimki bir hafta yok cok sikici yaa zaman gecmiyor komsu desen adam akilli yok akraba zaten yok uff hep bu sebeplerden stresli bebislerimiz olacak
kız yok açılmasın ben 7 kilo almışım ve yeni 5.aya girdik ne olcak böle bilmemBide benim iştahım acilsaydi iyi olucakti
kız yok açılmasın ben 7 kilo almışım ve yeni 5.aya girdik ne olcak böle bilmem
kız ben doğum zor olcak diye korkuyrm bu kdr kilo iyi değil daha 4 ay var doğumaKuzum benim ya ne güzel işte bişey olmaz verirsin doğumdan sonra
kız ben doğum zor olcak diye korkuyrm bu kdr kilo iyi değil daha 4 ay var doğuma
1 oturuşta 1 ekmek yiyrum düşün artkk
kız doymuyorm ki yemeye bi başlıyrm doyma duygusu hiç yok içime öküz otrdu sankiOhh masallah vallaazıcık dikkat et ekmek yeme yemek ye ekmegin bebişe faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?