Yalnız hamilelik geçiren kaç kişiyiz??

Bide benim iştahım acilsaydi iyi olucakti
kız yok açılmasın ben 7 kilo almışım ve yeni 5.aya girdik ne olcak böle bilmem
Aynen istahin acilmasi cokda iyi degilmis hemde daha simdiden :) bende 3 yil oldu boyleyim baslarda memlekete gidiyordum simdi gidemiyorumda kaldim boyle ustelik komsularim cevremde cok yapmacik ben samimi oluncada hep bi altinda cikar ariyorlar ne uyuz bir ortamda yalnızım yaa

ay yok canm güvenme kimseye ben en son birine güvendm az daha yuvamdan oluyrdum olmasın ark ın bende buraya takılıyorum napim can sıkntısı ..

ay yok canm güvenme kimseye ben en son birine güvendm az daha yuvamdan oluyrdum olmasın ark ın bende buraya takılıyorum napim can sıkntısı ..
Hadi yaa bende cok siki fiki olmayi sevmiyorum ama en azindan soyle arada kahvalti yapacagim bir komsum olsun isterdim yaa

evet ilk canm herşeye ağlar oldumm zamn geçmiyo sankii bi zamn geçsede dğsa o kdr heyecanlı ki
Bende bekliyorum sabirsizlikla ama doguma cok var gibi geliyor once uc ay geçsin diyorum hep sonra son aylar bitsin diyecem galiba 1.5 yil bekledim ben yeni oldu bebis pko vardi gec oldu

Bende bekliyorum sabirsizlikla ama doguma cok var gibi geliyor once uc ay geçsin diyorum hep sonra son aylar bitsin diyecem galiba 1.5 yil bekledim ben yeni oldu bebis pko vardi gec oldu
bende hiç sorun yokken 1.5 yıl bekledim kısmet böleymiş yok cnm ilk 3 da bitse ağır geçiyo valla zmn

bende hiç sorun yokken 1.5 yıl bekledim kısmet böleymiş yok cnm ilk 3 da bitse ağır geçiyo valla zmn
Sen yinede baya atlatmissin yaa darisi bana cinsiyeti belli olduysa hemen basla hazirliklara hazir evde otururken :) kapi susu hediyelikler falan yapabilirsin evde

Sen yinede baya atlatmissin yaa darisi bana cinsiyeti belli olduysa hemen basla hazirliklara hazir evde otururken :) kapi susu hediyelikler falan yapabilirsin evde
belli canm oğlum olacakk beşiğni aldım bakalm yavaş yavaş hazırlanıyrmm

yoo ben aşermedim bile hiç bi farklılıkk yok bnde cnm sanki hiç hamile değilmişm gibi
Ben cok tuzlu peynirler yedim baslarda normalde tuzu hic aramayan bir insanim yeni yeni tatli seyler yiyebiliyorum az az hemde baslarda bulantim coktu recel bile yiyemiyordum

Burdayım kuzum bendede pko vardı ama şükür 4 . Ay oldu çok beklemedik

Bende erkek goruyorum cevremde hep erkek dogum yapti ama beni taniyan herkes senin kizin olmali suslemelisin diyo kendim cok suslu olmasamda seviyorum kokos seyleri
erk görüyorsan kız olabilir canmm kısmet inş gönlüne göre versin ben hamile kalmadan önce oğlumu emzirirken gördm ramazan bayramnda galiba bebeğim o bnmde :)

erk görüyorsan kız olabilir canmm kısmet inş gönlüne göre versin ben hamile kalmadan önce oğlumu emzirirken gördm ramazan bayramnda galiba bebeğim o bnmde :)
Ayy cok tuaf yaa bi arkadasim var oda bebekle konustugunu gormus hep hamilelik ruyalarindan oluyo boyle anne hamilelikte kaygilanir surekli bu yuzden ruya gorurmus bende gunde bes tane falan goruyorum bazen ciglikla uywniyorum yaa simdi esimde yok kendi kendimi gaza getiriyorum gucluyum birsey olmaz diye oyle yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…