valla genelde rüyanda gördüğün kendi bebeğn olurmuş da bakalım nolcak ben öle korku değilde bazn uyuyamıyrm dönüp duryrm yatakta huzursuz oluyrmAyy cok tuaf yaa bi arkadasim var oda bebekle konustugunu gormus hep hamilelik ruyalarindan oluyo boyleanne hamilelikte kaygilanir surekli bu yuzden ruya gorurmus bende gunde bes tane falan goruyorum bazen ciglikla uywniyorum yaa simdi esimde yok kendi kendimi gaza getiriyorum gucluyum birsey olmaz diye oyle yatiyorum
Onada normal diyorlar hatta cogu hamile uyuyamiyormus ben normalde de gec yatan bir insanim ama hamile oldugumdan beri basimi yastiga koymamla uyumam bir oluyor :)valla genelde rüyanda gördüğün kendi bebeğn olurmuş da bakalım nolcak ben öle korku değilde bazn uyuyamıyrm dönüp duryrm yatakta huzursuz oluyrm
Ne guzel yaa benim adetlerde duzenliydi yinede 1.5 yil olmadi gercekten vardir bir hayir sukur olustu
bu hamilellik ilginçç bişeyy gerçektennOnada normal diyorlar hatta cogu hamile uyuyamiyormus ben normalde de gec yatan bir insanim ama hamile oldugumdan beri basimi yastiga koymamla uyumam bir oluyor :)
Benim adetlerim düzensizdi 40 günde bi falan oluyodum herhalde Rabbim kimseye aratmasin
Kizlar bunaldikca sikildikca hamileligin verdigi sebepsiz sinirli haller basinca kendinizi yalniz hissedince mutlaka yazin olurmu insanlara allah icin yardimci olmak paylasmak konusmak bence kotu birsey degil samimi olmak her zaman iyidir ama cevremizdeki insanlar bazen anlayamiyor bizleri en azindan o anlarda yaninizda olmak isterimbu hamilellik ilginçç bişeyy gerçektenn
bencede canmm birbirimize anlatalım biz bize yetelim bariKizlar bunaldikca sikildikca hamileligin verdigi sebepsiz sinirli haller basinca kendinizi yalniz hissedince mutlaka yazin olurmu insanlara allah icin yardimci olmak paylasmak konusmak bence kotu birsey degil samimi olmak her zaman iyidir ama cevremizdeki insanlar bazen anlayamiyor bizleri en azindan o anlarda yaninizda olmak isterim
Kizlar bunaldikca sikildikca hamileligin verdigi sebepsiz sinirli haller basinca kendinizi yalniz hissedince mutlaka yazin olurmu insanlara allah icin yardimci olmak paylasmak konusmak bence kotu birsey degil samimi olmak her zaman iyidir ama cevremizdeki insanlar bazen anlayamiyor bizleri en azindan o anlarda yaninizda olmak isterim
Rabbim yardimcimiz olsun canim insaAllahCanim bazen uc haftalik gidiyor o zamanlarda gidiyorum memlekete ama bir hafta icin gitmiyorum alistim artik baslarda cok zorlandim ama insan alisiyor bende bekarken hep oyle istiyordum ama kismet işte simdide hamileyim gercekten zor oluyor yalniz en cokda gece kabusları zor oluyor
bencede canmm birbirimize anlatalım biz bize yetelim bari
Kizlar ben bi gruba uye oldum kizlarla konusuyoruz whatsappdan gelmek isterseniz whatsapp grubu diye topik var oradan kubra hanima ozelden nonuzu iletiyorsunuz bende basta tedirgin oldum ama nolacakki en olmadi cikarim gruptan dedim yeni giris yaptimÇok teşekkür ederim canım benim sizde yazabilirsiniz artık insanlar o kadar tuhaf ki birbirlerini nereden hakir goreceklerini sasrmislar Rabbim iyilerle karsilastirsin
ayy canm bn whatsap kullanmıyrm kullansydm gelirdim güzel olurduu vallaKizlar ben bi gruba uye oldum kizlarla konusuyoruz whatsappdan gelmek isterseniz whatsapp grubu diye topik var oradan kubra hanima ozelden nonuzu iletiyorsunuz bende basta tedirgin oldum ama nolacakki en olmadi cikarim gruptan dedim yeni giris yaptimgelmek isterseniz bilginiz olsun canlar
Kizlar ben bi gruba uye oldum kizlarla konusuyoruz whatsappdan gelmek isterseniz whatsapp grubu diye topik var oradan kubra hanima ozelden nonuzu iletiyorsunuz bende basta tedirgin oldum ama nolacakki en olmadi cikarim gruptan dedim yeni giris yaptimgelmek isterseniz bilginiz olsun canlar
Ben geri cikmak zorunda kaldım canim esim istemedi ama cok tatlis insanlar var bence bir bak topige :)Olabilir aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?