Yalnız hamilelik geçiren kaç kişiyiz??

valla genelde rüyanda gördüğün kendi bebeğn olurmuş da bakalım nolcak ben öle korku değilde bazn uyuyamıyrm dönüp duryrm yatakta huzursuz oluyrm

valla genelde rüyanda gördüğün kendi bebeğn olurmuş da bakalım nolcak ben öle korku değilde bazn uyuyamıyrm dönüp duryrm yatakta huzursuz oluyrm
Onada normal diyorlar hatta cogu hamile uyuyamiyormus ben normalde de gec yatan bir insanim ama hamile oldugumdan beri basimi yastiga koymamla uyumam bir oluyor :)

Benim adetlerim düzensizdi 40 günde bi falan oluyodum herhalde Rabbim kimseye aratmasin
bu hamilellik ilginçç bişeyy gerçektenn
Kizlar bunaldikca sikildikca hamileligin verdigi sebepsiz sinirli haller basinca kendinizi yalniz hissedince mutlaka yazin olurmu insanlara allah icin yardimci olmak paylasmak konusmak bence kotu birsey degil samimi olmak her zaman iyidir ama cevremizdeki insanlar bazen anlayamiyor bizleri en azindan o anlarda yaninizda olmak isterim

bencede canmm birbirimize anlatalım biz bize yetelim bari

Çok teşekkür ederim canım benim sizde yazabilirsiniz artık insanlar o kadar tuhaf ki birbirlerini nereden hakir goreceklerini sasrmislar Rabbim iyilerle karsilastirsin

Benim eşimde vardiyalı çalışıyor şuan kurslara gelip gidiyorum ve çocuk gelişimi okuyorum sınavlar fln hamile oldugumu yeni öğrendim esasında şu aralar pek yoklugunu hissetmesemde ben de yalnızım bol bol kitap okuyup müzik dinlemekle geçecek bu kış süpeeerr

Rabbim yardimcimiz olsun canim insaAllah

bencede canmm birbirimize anlatalım biz bize yetelim bari
Çok teşekkür ederim canım benim sizde yazabilirsiniz artık insanlar o kadar tuhaf ki birbirlerini nereden hakir goreceklerini sasrmislar Rabbim iyilerle karsilastirsin
Kizlar ben bi gruba uye oldum kizlarla konusuyoruz whatsappdan gelmek isterseniz whatsapp grubu diye topik var oradan kubra hanima ozelden nonuzu iletiyorsunuz bende basta tedirgin oldum ama nolacakki en olmadi cikarim gruptan dedim yeni giris yaptim gelmek isterseniz bilginiz olsun canlar

ayy canm bn whatsap kullanmıyrm kullansydm gelirdim güzel olurduu valla

Olabilir aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…