Yalnız kalma korkum ve eşim

Siz de haklısınız adam da haklı. Memurluk varken özel sektörün pisliği içerisinde bende boğulmak istemem ki şu anda zor şartlar altında çalışıyorsa olsam devlet memurluğu daha iyi ki ben özel sektörde it gibi çalışmış bir insanım. Çocuk doğduktan sonra benim de korkularım atttı daha korumacı bir ruh haline büründüm. En basiti köpekleri aşırı severdim bir gün dolmuş beklerken sokak köpekleri bana saldırdı o gün bugündür köpek görünce yolumu değiştiriyorum hata geçtiğimiz günlerde tam böyle yolun ortasında denk geldik geçecek yerim yok ve ben arkama bakmadan gerisin geri döndüm. O yüzden yalnız kalamıyor olmanızı da anlıyorum. Ancak bunun korkularınızın çözümü kocanızın iş hayatını değiştirmesi ile çözülecek bir konu değil. Terapi alınca hafiflediğini yazmışsın biraz daha devam etmek ya da en azında akşamları sizi daha rahat uykuya geçirecek ilaçlı bir tedavi ya da buna benzer bir yol bulmak daha akıllıca geliyor. Bugün eşiniz hayatta Allah korusun yarın bir gün olmaz ise de sıkıntı yaşayacaksınız. Gidebileceğiniz bir aileniz var onlar da bir gün gider ise yani sizin insanlardan bağımsız yaşayabiliyor olmanız lazım.

Hayır sadece gece böyle oluyor anlamıyorum bende. Olmuyor çünkü kanun böyleymiş. Evet , aşırı kilo aldı mesela. Bunlar bile evliliği etkiliyor

Henüz bitmemişti fakat terapiye ödediği ücreti yüzüme vurunca bırakmak zorunda kaldım. Hiç fedakarlık yapmamakla olur mu bilmiyorum.

Ailemin yanına gideceğim, baş edemiyorum bu yorgunlukla.

Henüz bitmemişti fakat terapiye ödediği ücreti yüzüme vurunca bırakmak zorunda kaldım. Hiç fedakarlık yapmamakla olur mu bilmiyorum.
Aa çok ayıp ediyor o zaman hem maddi hem manevi hiç destek yok. Çocukları yaparken iyiydi resmen hasta edecek sizi. Ailenizin yanına gidin ve size yalvar yakar olana kadarda dönmeyin.

Sizin korkunuz yalnız kalmak değil derdiniz yalnızlık ,eşiniz gece gidiyor sabah geliyor ve hep uyuyor.Kalkınca yemek duş vs size cocukalra hiç vakit ayırmıyor izin günlerinde ise balığa gidiyor, benim de hakkım deyip arkadaşlarıyla program yapıp sizi yine yalnız bırakıyor.Siz yapayalnızlıktan yılmışsınız.Konu eşinizin bekçi olması değil sanırım anlayışsız bir eş olması

Aa çok ayıp ediyor o zaman hem maddi hem manevi hiç destek yok. Çocukları yaparken iyiydi resmen hasta edecek sizi. Ailenizin yanına gidin ve size yalvar yakar olana kadarda dönmeyin.
Öncesinde çalışma hayatım vardı beni neyin üzeceğini biliyor. Bende öyle düşünüyorum

Evet beni hiç anlamaması gülmesi. Çaresiz kalıyorum böyle

Şu gibi adamlar asla baba olmayı haketmiyor asla.
Bencil yazanlar oluyor bana ama evlenmeden evimi aldım arabaya evlenmeden biriktirdiğim altınlarımı ve tazminatımı verdim. Daha bu evlilik için ne yapabilirim. Çocuklarıma bakıyorum ama terapi ücretini yüzüme vuruyor kendi kendime nasıl tedavi olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…