Yalnız kalma korkum ve eşim

Annenin sağlık durumu iyiyse getir sizinle yaşasın,ben olsam annemi yanıma alırım böyle hayatmı geçer senide ana doğurmuş nefret ediyorum bu erkeklerden yeminle yaa

Çocuklarla sizinle vakit geçirmek istemiyor demekki. Sizin korkunuzu geçtim genel olarak düzensiz bir hayat.

Adamı boşarsan b planın var mı?
Nasıl yalnız kalacaksın?

Bana da 'ben burdayim gor beni' deme şekliniz gibi geldi bu durum. Bilinçdisi yaptiginizi dusunuyorum. Altinda esinizde yeterince goremediginiz sevgisizlik olabilir ya da dümdüz gecmiste yasadiginiz duruma bağlı fobiniz var. Iki durumda da cozumu tedavi almak. Para pul gozunuz gormesin gerekirse bilezikleriniz varsa satin gidin. Sizin bu duruma alismaniz lazim. Bosansaniz ne olacak? Anne baba yanina gittiniz ee anne baba ilelebet yanimizda mi cocuklar yuvadan ucmayacak mi hepimiz yalniziz sizin bunu asmaniz lazim

Hepsini maalesef arabaya vermiştim şimdi ki aklım olsa asla vermem. Belki belli süre yanımda kalsa hafifleyecek bilmiyorum bilinç dışı bence de önceden hiç böyle bişey yoktu. Ayrılırım deyince gaipten sesler duyuyor diye anlatırım başkalarına diyor.

Siz evi evlilik öncesi mi almıştınız? Eğer öyleyse arabadaki payınızı da alın,nafakanızı da alın boşanın,yapabilirseniz ailenizle yaşayın.Eşiniz bu mesleği 20 yıl daha yapsa siz bu duruma ne kadar daha dayanabileceksiniz?

Annenin sağlık durumu iyiyse getir sizinle yaşasın,ben olsam annemi yanıma alırım böyle hayatmı geçer senide ana doğurmuş nefret ediyorum bu erkeklerden yeminle yaa
İyi fakat gelmezler çünkü her geldiklerinde saçma sapan davranıyor. Kavga ediyoruz durmak istemiyorlar . Bunu kaç kez konuştuk dikkat edeceğim diyor ama yok yani düzelmiyor

Eşin cok ayip ediyor iftira atacak yani.. hepimiz insaniz korkularimiz olabilir cok doğal. Valla evde pahali ziynet esya ne varsa yine satar yine tedaviye giderdim ben olsam. Belliki size siz lazimsiniz

İyi fakat gelmezler çünkü her geldiklerinde saçma sapan davranıyor. Kavga ediyoruz durmak istemiyorlar . Bunu kaç kez konuştuk dikkat edeceğim diyor ama yok yani düzelmiyor
Maddi kaygınız olmayacaksa ve aşkından ölüp bitiyorum modunda değilseniz boşanmak da güzel bi seçenek.

Yok artık terbiyesize bak çok sinirlendim.

Evet , hatta arabayı bırak git işe dedim kavga edince asla bırakmıyor çünkü otobüse binemez. Şımarıklık değil gerçekten 4,5 yıl oldu çok yoruldum . Çocuklar yokkende bu konu geçti o zaman iş bakmaya başladı şuan tamamen çocuklar var gidemez diye düşünüyor

Canım ben de öyleydim bekarken özellikle asla yalnız kalmadım hiçbir zaman sonra evlendim eşim görevlilere gitmeye başladı nöbetleri olmaya başladı başlarda ben de ağlayarak uyuyordum çünkü hiç yalnız kalmamıştım çok korkunç bir duyguydu çocuklarım oldukça azaldı bu duygu şimdi hala gece korkularım oluyor sesler bile duyuyorum bazen ama ışık açık uyuyorum o bana iyi geliyor güven veriyor bir şeyler izleyerek uyuyabilirsin koridorun ışığını açıp uyuyabilirsin okumadan önce de dualarını et naz Felak Ayetel Kürsi mutlaka iyi gelecektir

Yani bu adam akşam evde olsa ne olur?
Pisliğin teki afedersin.
Sizin probleminiz bu yaşadığınız evlilik.
Eşiniz iş değiştirse de düzelmeyecek şeyler var aranızda.
Arabayı da alın öyle gidin ailenizin evine bir süre. Yerinizde olsam asla bırakmazdım böyle bir adam araba falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…