- 9 Eylül 2022
- 219
- 524
- 33
- 49
- Konu Sahibi Polyannaaaaa
-
Çocuklarla sizinle vakit geçirmek istemiyor demekki. Sizin korkunuzu geçtim genel olarak düzensiz bir hayat.Yalnız tam okumadınız sanırım iş teklifi geliyor. Şuan kazandığından fazlasını dahi teklif edildi. Fakat şuan doğru düzgün çalışmadığı için kabul etmedi. Terapi aldığımı da yazdım fakat belli süreden sonra ödediği tutarı yüzüme vurdu. ( Oturduğumuz evi bekarken ben aldım, ve arabanın %75 parasını da ben verdim. Maks 200 bin borcu var , bu bize harcadığı bir para değil) ben fedakarlık yaptıysam onun da yapması gerekmez mi? Sadece kendini düşünen kendisi daha huzurlu yaşamamız için teklifleri değerlendiremez miydi sizce? Elimde olan bir durum değil , ve buna gülerek mi tepki verilir.
Adamı boşarsan b planın var mı?Merhaba arkadaşlar , benim eşim memur ve hep gece çalışıyor (maalesef) Bende kızım doğana kadar gündüz çalışıyordum hafta da bir akşam vakit geçirebiliyorduk. Fakat tek kaldığım sürede gece yalnız kaldığımda fobim oluştu. Ya da vardı kalmadığım için bilmiyordum. Uyuyamıyorum veya uyusam da hep kötü rüyalar görüp uyanıyorum. Eşime iş teklifleri gelse de reddetti. Ben kabul etmesini istedim hatta ağlıyordum gitme diye evlendiğimizde . Şimdi ikinci çocuğum oldu ve korkularım daha da arttı. En küçük seste çok korkuyorum terapi dahi aldım ve terapist yalnız kalmamam gerektiğini ileride panik atağa bile çevirebileceğini söyledi. (O dönem hafifledi) Fakat eşim asla iş ara dememe rağmen oralı olmuyor. Sadece kendini düşünüyor (özel sektörden daha rahat çünkü) ama ben 2 çocukla perişan oluyorum gece uyku yok gündüz ayakta. Bir iki saat gündüz çocuklara bakıp bugün uyudun diyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım 1 hafta önce. Karşımda gülmeye başladı inanamadım kriz geçirdim resmen kendimi tutamadım ben ağlarken gülüp benim mizacım böyle demez mi? Ben ağlarken kızım gelip sarılıp öpmeye çalışıyor ama o gülüyordu. Kendimi o kadar kötü hissettim ki, evlendiğimizde benimle ağlayan adamdı bu. Eğer böyle giderse bu işin boşanmaya kadar gideceğini söyledim , o da benimle konuşmuyor. 2 gün abimde kaldım, sonrasında mecbur eve döndüm 1 hafta oldu konuşmuyoruz ve çocuklar konusundaki bütün yardımını da kesti. Bekar gibi takılıyor . Bende yokmuş gibi davranıyorum ve ailemin yanına gideceğim bir süre. Bilmiyorum ben mi haksızım bu konuda, ama ne çocuklara sabrım kalıyor böyle ne de gücüm.. Kendini de haklı görüyor, borcumuz varmış. Ödenmeyecek bir borç değil , bahanesi tamamen bu.
Evet sabah gidip akşam gelse hem düzenimiz olur hem korkmam. Zaten çocuklara ben bakıyorum. Evet zorla evlenmiş gibi davranan da oÇocuklarla sizinle vakit geçirmek istemiyor demekki. Sizin korkunuzu geçtim genel olarak düzensiz bir hayat.
Hepsini maalesef arabaya vermiştim şimdi ki aklım olsa asla vermem. Belki belli süre yanımda kalsa hafifleyecek bilmiyorum bilinç dışı bence de önceden hiç böyle bişey yoktu. Ayrılırım deyince gaipten sesler duyuyor diye anlatırım başkalarına diyor.Bana da 'ben burdayim gor beni' deme şekliniz gibi geldi bu durum. Bilinçdisi yaptiginizi dusunuyorum. Altinda esinizde yeterince goremediginiz sevgisizlik olabilir ya da dümdüz gecmiste yasadiginiz duruma bağlı fobiniz var. Iki durumda da cozumu tedavi almak. Para pul gozunuz gormesin gerekirse bilezikleriniz varsa satin gidin. Sizin bu duruma alismaniz lazim. Bosansaniz ne olacak? Anne baba yanina gittiniz ee anne baba ilelebet yanimizda mi cocuklar yuvadan ucmayacak mi hepimiz yalniziz sizin bunu asmaniz lazim
Annemin yanına taşınacağım evin kirasıyla geçinirim diye düşünüyorum. Çözüm üretmesi gerekirken böyle yapması çok üzücü.Adamı boşarsan b planın var mı?
Nasıl yalnız kalacaksın?
İyi fakat gelmezler çünkü her geldiklerinde saçma sapan davranıyor. Kavga ediyoruz durmak istemiyorlar . Bunu kaç kez konuştuk dikkat edeceğim diyor ama yok yani düzelmiyorAnnenin sağlık durumu iyiyse getir sizinle yaşasın,ben olsam annemi yanıma alırım böyle hayatmı geçer senide ana doğurmuş nefret ediyorum bu erkeklerden yeminle yaa
Eşin cok ayip ediyor iftira atacak yani.. hepimiz insaniz korkularimiz olabilir cok doğal. Valla evde pahali ziynet esya ne varsa yine satar yine tedaviye giderdim ben olsam. Belliki size siz lazimsinizHepsini maalesef arabaya vermiştim şimdi ki aklım olsa asla vermem. Belki belli süre yanımda kalsa hafifleyecek bilmiyorum bilinç dışı bence de önceden hiç böyle bişey yoktu. Ayrılırım deyince gaipten sesler duyuyor diye anlatırım başkalarına diyor.
Ne yapıyor onlara?İyi fakat gelmezler çünkü her geldiklerinde saçma sapan davranıyor. Kavga ediyoruz durmak istemiyorlar . Bunu kaç kez konuştuk dikkat edeceğim diyor ama yok yani düzelmiyor
Maddi kaygınız olmayacaksa ve aşkından ölüp bitiyorum modunda değilseniz boşanmak da güzel bi seçenek.İyi fakat gelmezler çünkü her geldiklerinde saçma sapan davranıyor. Kavga ediyoruz durmak istemiyorlar . Bunu kaç kez konuştuk dikkat edeceğim diyor ama yok yani düzelmiyor
Yok artık terbiyesize bak çok sinirlendim.Hepsini maalesef arabaya vermiştim şimdi ki aklım olsa asla vermem. Belki belli süre yanımda kalsa hafifleyecek bilmiyorum bilinç dışı bence de önceden hiç böyle bişey yoktu. Ayrılırım deyince gaipten sesler duyuyor diye anlatırım başkalarına diyor.
Evet , hatta arabayı bırak git işe dedim kavga edince asla bırakmıyor çünkü otobüse binemez. Şımarıklık değil gerçekten 4,5 yıl oldu çok yoruldum . Çocuklar yokkende bu konu geçti o zaman iş bakmaya başladı şuan tamamen çocuklar var gidemez diye düşünüyorSiz evi evlilik öncesi mi almıştınız? Eğer öyleyse arabadaki payınızı da alın,nafakanızı da alın boşanın,yapabilirseniz ailenizle yaşayın.Eşiniz bu mesleği 20 yıl daha yapsa siz bu duruma ne kadar daha dayanabileceksiniz?
Düşünüyorum bunun için uzaklaşacağım bir süre ailemin evine gideceğimMaddi kaygınız olmayacaksa ve aşkından ölüp bitiyorum modunda değilseniz boşanmak da güzel bi seçenek.
Evet beni üzenler bunlar. Üzgün olduğumda daha da korkuyorum nedense . Kendimi çok yalnız hissediyorumYok artık terbiyesize bak çok sinirlendim.
Kira geliri,nafaka ve cocukalr anasınıfı yaşına gelip çalışmaya da başlarsanız gül gibi geçirirsiniz.Düşünüyorum bunun için uzaklaşacağım bir süre ailemin evine gideceğim
Canım ben de öyleydim bekarken özellikle asla yalnız kalmadım hiçbir zaman sonra evlendim eşim görevlilere gitmeye başladı nöbetleri olmaya başladı başlarda ben de ağlayarak uyuyordum çünkü hiç yalnız kalmamıştım çok korkunç bir duyguydu çocuklarım oldukça azaldı bu duygu şimdi hala gece korkularım oluyor sesler bile duyuyorum bazen ama ışık açık uyuyorum o bana iyi geliyor güven veriyor bir şeyler izleyerek uyuyabilirsin koridorun ışığını açıp uyuyabilirsin okumadan önce de dualarını et naz Felak Ayetel Kürsi mutlaka iyi gelecektirMerhaba arkadaşlar , benim eşim memur ve hep gece çalışıyor (maalesef) Bende kızım doğana kadar gündüz çalışıyordum hafta da bir akşam vakit geçirebiliyorduk. Fakat tek kaldığım sürede gece yalnız kaldığımda fobim oluştu. Ya da vardı kalmadığım için bilmiyordum. Uyuyamıyorum veya uyusam da hep kötü rüyalar görüp uyanıyorum. Eşime iş teklifleri gelse de reddetti. Ben kabul etmesini istedim hatta ağlıyordum gitme diye evlendiğimizde . Şimdi ikinci çocuğum oldu ve korkularım daha da arttı. En küçük seste çok korkuyorum terapi dahi aldım ve terapist yalnız kalmamam gerektiğini ileride panik atağa bile çevirebileceğini söyledi. (O dönem hafifledi) Fakat eşim asla iş ara dememe rağmen oralı olmuyor. Sadece kendini düşünüyor (özel sektörden daha rahat çünkü) ama ben 2 çocukla perişan oluyorum gece uyku yok gündüz ayakta. Bir iki saat gündüz çocuklara bakıp bugün uyudun diyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı diye ağladım 1 hafta önce. Karşımda gülmeye başladı inanamadım kriz geçirdim resmen kendimi tutamadım ben ağlarken gülüp benim mizacım böyle demez mi? Ben ağlarken kızım gelip sarılıp öpmeye çalışıyor ama o gülüyordu. Kendimi o kadar kötü hissettim ki, evlendiğimizde benimle ağlayan adamdı bu. Eğer böyle giderse bu işin boşanmaya kadar gideceğini söyledim , o da benimle konuşmuyor. 2 gün abimde kaldım, sonrasında mecbur eve döndüm 1 hafta oldu konuşmuyoruz ve çocuklar konusundaki bütün yardımını da kesti. Bekar gibi takılıyor . Bende yokmuş gibi davranıyorum ve ailemin yanına gideceğim bir süre. Bilmiyorum ben mi haksızım bu konuda, ama ne çocuklara sabrım kalıyor böyle ne de gücüm.. Kendini de haklı görüyor, borcumuz varmış. Ödenmeyecek bir borç değil , bahanesi tamamen bu.
Beni sinirlendirecek şeyler yapıp bu böyle imajı. Annemde kavga etmeyelim diye bana yapma diyorNe yapıyor onlara?
Yani bu adam akşam evde olsa ne olur?Hepsini maalesef arabaya vermiştim şimdi ki aklım olsa asla vermem. Belki belli süre yanımda kalsa hafifleyecek bilmiyorum bilinç dışı bence de önceden hiç böyle bişey yoktu. Ayrılırım deyince gaipten sesler duyuyor diye anlatırım başkalarına diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?