Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Amiiiiiiin Amiiiiin Amiiiiiin

Insallah senin ve bu Topikteki tüm yalniz kalplerin kaderinde öyle birisi olsuuuun

ayy ne güzel hayır olsun inşallah rüyada böyle hissedebiliyosan demek ki sevmeye hazırsın.. geriye sadece o kişinin seni bulması kalıyor.. hadi az daha sabır

ayy ne güzel hayır olsun inşallah rüyada böyle hissedebiliyosan demek ki sevmeye hazırsın.. geriye sadece o kişinin seni bulması kalıyor.. hadi az daha sabır

hee gecenlerde facede bi yazi okumustum aynen soyle Eger ruh ikizi diye bisey varsa benim ki hayatta gelmez kendimden biliyorum cok inatcidir :)

Ay insana cok iyi hissettiriyor dusuncesi bile :) insallah o kisiler cikacak her ne kadar bunca odun bereketine ragmen:)

-Android mobil cihazdan gönderildi-

Gercekten hazir hissetmek ve gecmisten arinmis olmak cok onemli.Gecmisteki yaralardan yeterince arinmadan insan iliski konusunda kendisini boslukta hissediyor ve sacma insanlarla konusabiliyor.Yani en azindan benim icin oyle.Subat ayinda biri bana yaklasmisti yani sevgililik muhabbetlerine ramak kalmisti.Ortak arkadasimiz araciligiyla sosyal medyadan tanimistim bu kisiyi.İlk gorusmeye gecenin bir vakti ayagina bira icmeye cagirdi iki kez.ay nasil konusmusum yani bir iki hafta bile olsa mesajlastigim dakikalara aciyorum. Maddi durumu agzina alip duran erkekler kadar iticisi yok bu arada. Allah'im sen cimri ve odunlardan koru.Ay elbette para icin adam aradigimiz yok ama yeni tanistigi bir kiza insan borclarindan harclarindan bahseder mi yaa. Okuzluk rekoruna kosuluyor

Ha bu arada edit: yuzyuze hic gorusmeden muhabbeti sonlandirmistim. Astrolojik bosluk etkisindeydim zannedersem :) :)

hee gecenlerde facede bi yazi okumustum aynen soyle Eger ruh ikizi diye bisey varsa benim ki hayatta gelmez kendimden biliyorum cok inatcidir :)

baattinin sözleri

iyi ki görüşmeden iletişimi kesmişsin. zaten ne olduğunu belli etmiş. insan boşluktayken hatalar yapabiliyor. olsun, yaşam deneyimine +1 daha eklenmiş oldu:) cimri bir erkek en tehlikeli erkek türlerinden biri. ben şuna inanıyorum, balık baştan kokar. yani bir insanın nasıl biri olduğunu anlamak için öyle uzun uzun aylara gerek yok, çünkü ipuçları hep gözünün önüne geliyor, dikkatli bakınca. dün tuğçe Işınsu programında şöyle dedi, 30 yaşından sonra bir kadın daha zeki, hayatı daha çok deneyimlemiş, ayaklarının üzerinde daha iyi duran, seçimlerini daha iyi yapan ve tecrübeli bir kadındır artık. ayy demek ki benim de zamanım geldi

senin yaşını sormuş muydum? çünkü sormadım gibime geliyor

bu akşam 23.45 de atv de iskelet anahtar diye bir film var. gösterildiği dönemde sinemada izlemiştim ve beğenmiştim. korku filmi sevenler kaçırmasın

21 canim 😊

Biri yalniz mi dedi????o ben olabiler miyimki???herkes kocasiyla pazar gezmesinde,dugunde,dernekte bense sicaktan odamin icinde kavrulmaktayim...nolcak bizim halimiz kizlar he nolcakkkk??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 canim 😊

ayy en gencimiz

ben de facebooktan görüyorum, kahvaltıya gideni mi istersin tatilde olanı mı. ah ahh..

ayy en gencimiz

ben de facebooktan görüyorum, kahvaltıya gideni mi istersin tatilde olanı mı. ah ahh..

Facebook basa bela zaten...o bizi mutsuzluga surukleyen...ahh bi buliyim esimi catir catir paylascam bende hihhh....oyle degil boyle yapilir nispet diycem....diyorumda ben normaldede pek paylasmam onu mu yapcam?nasi paylasirlar zaten her anlarini bilmem?sanki biz hic yasamiyoruz,hicbisey gormuyoruz...kendimi onlar yuzunden ezik hisseder oldum yaa....yalnizlik sen nasi bi hastaliksin yaa bi git kurtulalim senden!!

bi tane okuldan arkadaşım vardı. gerçekten dört ayak üstüne düştü, durumu çok iyi biriyle evlendi. sevmeden ama. mantık evliliği yaptı.yarabbim o silik kız nasıl bir sonradan görme oldu anlatamam.7/24 tatil resimleri paylaşıyor yazlıklarından:120: kaldırdım haber kaynağından

Günaydın canim. Ona bağlanmadan uzaktan uzağa ıstiyorsan izle. Ama ben bahane bulan insanları sevmiyorum yani bugün bunu bahane edicek yarın başka bisi ben öyle bakıyorum olaya. Peki içine sinmeyen ne canım?

konuyu anlatisi bile o kadar komiktiki zaten..
İnanmadigimi da belirttim..kendi ayibi artik ne diyeyim.
Allah kurtarmis beni deyip susacagim.

İyi yapmisin valla...ben toptan kapatmak istiyorumda bagimli oldum sanirim tel zaten hep elimde bakmadan gecemiyorum...ama cok icim aciyo neyim eksik diyorum?neden ben yalnizimda bunlar en guzel yaslarinin keyfini cikarirken ben bi basima pinekliyorum diyorum..anliyacagin moral sifir bu ara yine....;(

Günaydın canim. Ona bağlanmadan uzaktan uzağa ıstiyorsan izle. Ama ben bahane bulan insanları sevmiyorum yani bugün bunu bahane edicek yarın başka bisi ben öyle bakıyorum olaya. Peki içine sinmeyen ne canım?

Adam beni daha yakin tanimak istedigini soylerken baskalari ile vakit geciriyordu..
O zaman zaten tepkimi koydum..ne bekliyorsa artik.
Neyse kizlar bitti gitti iste kendimi biraz salak gibi hissettim ama gecer oda heralde 😄 önümüzdeki maclara bakacagiz artik :))))

Ben yaklaşık 6 ay önce face'imi kapattım. Moralimi hep bozuyordu. Face kapatmadan önce oglanin bir tanesi bana arkadaşlık gönderdi. Ben çok yoğun olduğum için kabul etmedim. Sonra arkadaşlığını geri aldı. Bende zaten o yoğunlukta face kapattım. Şimdi de merak ediyorum o kişi kimdi diye soyisim yabancı değil ama kendisini tanımıyorum.
Biraz saçma ama profiline göre iyi birine benziyor. Ama napalım, kader kismet değilmiş. O anda neden okadar passifdim ve hemen arkasından face kapattım bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…