- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi sekerparee
-
inşallah hepimiz ilk ve sonsuza dek sürecek mutlu evlilikler yaparız
evet mesaj da olabilir bilinçaltı da olabilir..ama tek bir gerçek var ki onunla asla mutlu olamayacağım..
sen ne gördün bakayım
doktor civanım:93:
amin inşallah.. hem sevdiğin hem sevildiğin hem de ailesi seni baştacı eden biri olsun kaderin..
Cok yakisikli bi sevgilim vardi hastaydim bana bakiyodu filan hahahaa ama cok sekerdi kalbim nasil heyecanli carpiyodu o kadar hissetmisim Yani haaha demekki artik gayet iyim ve yeniden sevmeye hazirim 😅😅 bi de su Adam karsima ciksa ammada inatciymis 😎
ayy ne güzel hayır olsun inşallahrüyada böyle hissedebiliyosan demek ki sevmeye hazırsın.. geriye sadece o kişinin seni bulması kalıyor.. hadi az daha sabır
Cok yakisikli bi sevgilim vardi hastaydim bana bakiyodu filan hahahaa ama cok sekerdi kalbim nasil heyecanli carpiyodu o kadar hissetmisim Yani haaha demekki artik gayet iyim ve yeniden sevmeye hazirim 😅😅 bi de su Adam karsima ciksa ammada inatciymis 😎
hee gecenlerde facede bi yazi okumustum aynen soyle Eger ruh ikizi diye bisey varsa benim ki hayatta gelmez kendimden biliyorum cok inatcidir :)
Gercekten hazir hissetmek ve gecmisten arinmis olmak cok onemli.Gecmisteki yaralardan yeterince arinmadan insan iliski konusunda kendisini boslukta hissediyor ve sacma insanlarla konusabiliyor.Yani en azindan benim icin oyle.Subat ayinda biri bana yaklasmisti yani sevgililik muhabbetlerine ramak kalmisti.Ortak arkadasimiz araciligiyla sosyal medyadan tanimistim bu kisiyi.İlk gorusmeye gecenin bir vakti ayagina bira icmeye cagirdi iki kez.ay nasil konusmusum yani bir iki hafta bile olsa mesajlastigim dakikalara aciyorum. Maddi durumu agzina alip duran erkekler kadar iticisi yok bu arada. Allah'im sen cimri ve odunlardan koru.Ay elbette para icin adam aradigimiz yok ama yeni tanistigi bir kiza insan borclarindan harclarindan bahseder mi yaa. Okuzluk rekoruna kosuluyor
-Android mobil cihazdan gönderildi-
Ay insana cok iyi hissettiriyor dusuncesi bile :) insallah o kisiler cikacak her ne kadar bunca odun bereketine ragmen:)
baattinin sözleri
iyi ki görüşmeden iletişimi kesmişsin. zaten ne olduğunu belli etmiş. insan boşluktayken hatalar yapabiliyor. olsun, yaşam deneyimine +1 daha eklenmiş oldu:) cimri bir erkek en tehlikeli erkek türlerinden biri. ben şuna inanıyorum, balık baştan kokar. yani bir insanın nasıl biri olduğunu anlamak için öyle uzun uzun aylara gerek yok, çünkü ipuçları hep gözünün önüne geliyor, dikkatli bakınca. dün tuğçe Işınsu programında şöyle dedi, 30 yaşından sonra bir kadın daha zeki, hayatı daha çok deneyimlemiş, ayaklarının üzerinde daha iyi duran, seçimlerini daha iyi yapan ve tecrübeli bir kadındır artık. ayy demek ki benim de zamanım geldi
senin yaşını sormuş muydum? çünkü sormadım gibime geliyor
21 canim 😊
Biri yalniz mi dedi????o ben olabiler miyimki???herkes kocasiyla pazar gezmesinde,dugunde,dernekte bense sicaktan odamin icinde kavrulmaktayim...nolcak bizim halimiz kizlar he nolcakkkk??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy en gencimiz
ben de facebooktan görüyorum, kahvaltıya gideni mi istersin tatilde olanı mı. ah ahh..
Facebook basa bela zaten...o bizi mutsuzluga surukleyen...ahh bi buliyim esimi catir catir paylascam bende hihhh....oyle degil boyle yapilir nispet diycem....diyorumda ben normaldede pek paylasmam onu mu yapcam?nasi paylasirlar zaten her anlarini bilmem?sanki biz hic yasamiyoruz,hicbisey gormuyoruz...kendimi onlar yuzunden ezik hisseder oldum yaa....yalnizlik sen nasi bi hastaliksin yaa bi git kurtulalim senden!!
böyle daliyorum konuna kusura bakma ama cok tipik ayriliga hazirlama yalanlarina cok benziyo
Günaydın canim. Ona bağlanmadan uzaktan uzağa ıstiyorsan izle. Ama ben bahane bulan insanları sevmiyorum yani bugün bunu bahane edicek yarın başka bisi ben öyle bakıyorum olaya. Peki içine sinmeyen ne canım?
bi tane okuldan arkadaşım vardı. gerçekten dört ayak üstüne düştü, durumu çok iyi biriyle evlendi. sevmeden ama. mantık evliliği yaptı.yarabbim o silik kız nasıl bir sonradan görme oldu anlatamam.7/24 tatil resimleri paylaşıyor yazlıklarından:120: kaldırdım haber kaynağından
Günaydın canim. Ona bağlanmadan uzaktan uzağa ıstiyorsan izle. Ama ben bahane bulan insanları sevmiyorum yani bugün bunu bahane edicek yarın başka bisi ben öyle bakıyorum olaya. Peki içine sinmeyen ne canım?
tam bir bahane. zaten bu adam bana okuduğumda da güven vermemişti, yanılmamışımben şunu öğrendim, seven bir adam için bahane sözkonusu bile olamaz. işsizlikten ölse bile sevdiğini almak onunla olmak için her kapıyı zorlar. sakın bağlanma bu adama. seni bi yandan da elde tutmak istyor en nefret ettiğim tür. o aramadan arama sorma. onu gözden çıkarmış gibi davran, bırak o düşünsün..
Facebook basa bela zaten...o bizi mutsuzluga surukleyen...ahh bi buliyim esimi catir catir paylascam bende hihhh....oyle degil boyle yapilir nispet diycem....diyorumda ben normaldede pek paylasmam onu mu yapcam?nasi paylasirlar zaten her anlarini bilmem?sanki biz hic yasamiyoruz,hicbisey gormuyoruz...kendimi onlar yuzunden ezik hisseder oldum yaa....yalnizlik sen nasi bi hastaliksin yaa bi git kurtulalim senden!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?