Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Canım ben hep kararsizdim uzaktan ilişki yürütüp yuretemeyecegimizi bilmedigimden sonra annesi aradı o anlatti. Sonra dedim benim bole olaylarda isim olmaz. .. en kisa zamanda hayaklerimizde ki insanı bulalım inşallah

herkesin yolu açık olsun..hakkında hakkımızda hayırlısı inşallah..

hayal ettiğim adamı uzun uzun tasvir ediyorum ki bir yanlışlık olmasın sonra
Gece gece güldürdün beni 😊😊 benim de boy pos olarak değilde huy olarak istediğim. Bazı şeyler var. Eksiksiz gerçekleşir insallah[/QUOTE]

ben de hem fiziksel görünüş, hem karakter özellikleri bi tomar sıralıyorum ama öyle bi insan dünyaya gelmemiştir bence

amin hepimizin inşallah..

ben de hem fiziksel görünüş, hem karakter özellikleri bi tomar sıralıyorum ama öyle bi insan dünyaya gelmemiştir bence

amin hepimizin inşallah..[/QUOTE]

Evet bende hep dua ediyorum. Sonra dualarimda belki birşey unutmuşumdur diye 'allahim sen benim kalbimdekini biliyorsun, hayırlı bir şekilde kabul et' diye ekliyorum. Sonuçta insanız. Dualarimiz bile eksik olabilir demi amaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin hepimizin inşallah..

Evet bende hep dua ediyorum. Sonra dualarimda belki birşey unutmuşumdur diye 'allahim sen benim kalbimdekini biliyorsun, hayırlı bir şekilde kabul et' diye ekliyorum. Sonuçta insanız. Dualarimiz bile eksik olabilir demi amaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

allah kalbimizdekini kaderimiz yapsın inşallah..

allah kalbimizdekini kaderimiz yapsın inşallah..[/QUOTE]

Amiiin ayy evet alıntılar bir tuhaf oldular

Aradı uzun uzun anlattı.
Sorun işi imiş 1 çeki dönmüş işler zaten çok iyi değilken üstüne bu moralini iyice bozmuş.
İşler böyle devam ederse ileriye dönük plan yapamayacağını işi kapatma ihtimali olduğunu ve bunca sıkıntıya beni dahil etmek istemediği için sessiz kalmış.
Bana ne olursa olsun arkadaşlığını eksik etme dedi.
ama içim hiiiiiç rahat değil..abartıyor muyum bilmiyorum.

böyle daliyorum konuna kusura bakma ama cok tipik ayriliga hazirlama yalanlarina cok benziyo

Günaydın canim. Ona bağlanmadan uzaktan uzağa ıstiyorsan izle. Ama ben bahane bulan insanları sevmiyorum yani bugün bunu bahane edicek yarın başka bisi ben öyle bakıyorum olaya. Peki içine sinmeyen ne canım?

tam bir bahane. zaten bu adam bana okuduğumda da güven vermemişti, yanılmamışım ben şunu öğrendim, seven bir adam için bahane sözkonusu bile olamaz. işsizlikten ölse bile sevdiğini almak onunla olmak için her kapıyı zorlar. sakın bağlanma bu adama. seni bi yandan da elde tutmak istyor en nefret ettiğim tür. o aramadan arama sorma. onu gözden çıkarmış gibi davran, bırak o düşünsün..

Slm yalniz güzeller :) keyifler yerindedir insallah

günaydın menekşecim

bir karar aldım. geçmişi arkamda bırakıcam. bu aldığım 354866565. aynı karar

ama dün gece bir rüya gördüm. evlenmiştik ve çok mutsuzdum. ilk defa evli olduğumuzu gördüm. belki de haberci rüyaydı..sana detayları yazıcam. şimdi gidip bir kahvaltı yapayım.

Hadi hayirlisi canm benim sabirsizlikla bekliyorum mesajini

Günaydınnnnnnnn kizlarr
Ben de merak ettim rüyanı ama

Hadi hayirlisi canm benim sabirsizlikla bekliyorum mesajini

Günaydınnnnnnnn kizlarr
Ben de merak ettim rüyanı ama

asyadanın isteği üzerine burdan yazıyorum madem. sabah uyandığımda daha canlıydı ve sanki yaşamış gibiydim, şuanda o hissi gitti ama gördüklerim biraz hatırımda. bu arada önce şunu diyeyim, dün gece tvem de tuğçe Işınsu yu izlemiştim. her cumartesi gecesi prgram yapıyor. ben iki haftadır izliyorum. dünkü programda rüyalardan da bahsetmişti, mesajcı rüyalar vs. rüyalarınızdaki mesajları dikkatli bakarsanız görebilirsiniz vs diye. belki bilinçatıma girdi ve o yüzden onu rüyamda gördüm. en son bir ay önce görmüştüm, neyse. rüyamda şöyle , biz evlenmişiz bir arabadayız önce. evlendiğimizi biliyorum ve balayına gidiyormuşuz. ama çok keyifsizim sevilmediğimi hissediyorum çünkü ilgisiz. arabada bir süre konuşmadan gidiyoruz. ben çok mutsuzum ama ve diyorum ki ikinci kez evlenicem ve (kendi adımı söylüyorum) black ( bir devlet hastanesi adı söylüyorum) o hastanede çalışan bir doktorla evlencek diyorum. o bişey demiyor.sonra bir denizde görüyorum kendimizi. böyle mağara gibi bir kısım var orayı geçince güzel bir yüzme alanı varmış ama benimle gelmiyor. sonra bu sefer bir otel odası gibi bir yerdeyiz uzanıyoruz ben telefonunu elime alıyorum ve o hemen açıklamaya başlıyor ben ekrana bi bakıyorum, şuan adını hatırlayamadığım bir oyuncunun resmi var ekranda. ben ağlıyorum benim resmim yok neden diyorum ve o anda içime kor gibi bişey düşüyor. çok pişman oluyorum evlendiğime. sonrasını hatırlamıyorum ya unuttum ya uyandım..

sonrasını hatrladım şuan. ben o resmi gördükten sonra bütün acılarım geri geliyor. yakın bir akrabamız var, amcam gibi severim, ağlayarak onu arıyorum gel amca beni al ben çok kötüyüm diyorum. o da kızım biraz kal dur bakalım diyor. işte ondan sonra uyandım.

böyle işte..çok mutsuz hissettiğim bir rüyaydı. var mı yorumlayacak olan

Son düzenleme:
Tesekkur ederim benimle de paylastigin icin ☺☺Ben anlamam pek ruyalardan ama bazen kalbine dur bitti demek için bazı olayların olmasi gerekir ve senin ki de öyle olmuş. Inşallah dediğim gibi birini bulursun ve ilk ve son evliliğini yapar çok mutlu bir balayin olur ☺☺☺

Son düzenleme:

cnm ruyalardan bende pek anlamam ama genel olarak duydugum ve bildigim ruyalarin bilincaltinda sakladigimiz dusuncelerden ibaret olmasi.. Hayirlisi boyleymis belkide evlensek mutlu olamayacaktik dusunceleriyle kendimizi avutmaya calisip durduk acimiz gecsin diye belki de onun icin böyle bi ruya gordun kimbilir Ya da gercekten sana bi mesaj bu artik kendini toparlaman icin.. Öyle Ya da böyle aldigin karara cok sevindim ve bu defa arkasinda duracagindan eminim istedikten sonra basaramayacagimiz hic bisey yok bunu sende cok iyi biliyorsun tek yapmam gereken biraz daha istikrarli olup kendine verdigin sözü tutman sadece ve sadece kendin icin..:)

bende bi ruya gordum ayyy cok gercekci cok guzeldi kalbim nasilda heyecanla carpiyordu anlatamam uyandigimda bile Hala kalbimde hissettim cok gercekci bi ruyaydi 😄

Belkide evlensen gerçekten böyle bir hayatın olacaktı. Ben rüyaların bize birşey anlattığına inaniyorum. Allah hayırlara getirsin diyelim ve belki ileride bir doktor kaderin olur :)

Benim hayatımda şimdiye kadar biri olmadığı için rüyalarimda sözde kaynana adayını görüyorum ve bana kaynanalik yapıyor, hayatimdan bezdiriyor belkide etrafimda hep kaynana derdi çekenler olduğu için böyle şeyler görüyorum. Allah hayırlara getirsin :)

Ayy sirf böyle kaynana dertleri var diye bazen evlilikten soğumuyor değilim. Ama yinede çook umudum var, beni seven, bana değer veren, annesiyle eşinin arasındaki dengeyi iyi sağlayan, beni koruyup kollayacak, benim de onu çok seveceğim biri ile karşılaşacagima

İnşallah gönlümüze göre olanlara kavuşalım kızlar.Rüyalar kesinlikle işaretçi kimisinin ters kimisinin düz çıkıyor.Rüyaları not etmekte fayda var, ileride tekrar açıp okuyunca insan şok olabiliyor.

inşallah hepimiz ilk ve sonsuza dek sürecek mutlu evlilikler yaparız

evet mesaj da olabilir bilinçaltı da olabilir..ama tek bir gerçek var ki onunla asla mutlu olamayacağım..

sen ne gördün bakayım

doktor civanım:93:

amin inşallah.. hem sevdiğin hem sevildiğin hem de ailesi seni baştacı eden biri olsun kaderin..

Cok yakisikli bi sevgilim vardi hastaydim bana bakiyodu filan hahahaa ama cok sekerdi kalbim nasil heyecanli carpiyodu o kadar hissetmisim Yani haaha demekki artik gayet iyim ve yeniden sevmeye hazirim 😅😅 bi de su Adam karsima ciksa ammada inatciymis 😎

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…