- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi sekerparee
-
bende yalnızım...yalnızlık çok zor
Neden o sevdayı ugurladin peki sevgili güzel topigimizin kurucusu
Hihh kendi kaybetmiş desene. Ne demişler kendi düşen ağlamazmisçünkü o ellerimi bıraktı. demek ki ömrünü geçirmek istediği insan ben değilmişim..
sen de hoşgeldin
kaç yaşındasın
Hihh kendi kaybetmiş desene. Ne demişler kendi düşen ağlamazmis
28 olduksevmek ve sevilmek istiyorum ve tabiyki sonuna kadar güvenmek nerdeeee
Emin ol gelecek ama o geldiğinde sen çoktan hayatının aşkını bulmuş olacaksın. O herseye geç kalmış olacak. Ve bencede tam evlenecek yastasin😊😊😊Allah bir gün onu benim kapıma getirsin YARABBİM İNŞALLAH. dualar da olmasa insan teselli olamaz sanırım
tam evlilik yaşıolsun umutsuzluk yok.. kısmetimiz bi yerlerde ve karşılaşacağımız günü bekliyor..
Emin ol gelecek ama o geldiğinde sen çoktan hayatının aşkını bulmuş olacaksın. O herseye geç kalmış olacak. Ve bencede tam evlenecek yastasin😊😊😊
tam evlilik yaşıolsun umutsuzluk yok.. kısmetimiz bi yerlerde ve karşılaşacağımız günü bekliyor..
Benim en son açtığım topige bak kuzum yalnız olmadığını anlarsın..hadi bakalım en üste sen sonra ben olayım insallahhhh :))))))nedense ondan konu açılınca hep ağlayasım geliyor. hemen gözümden yaş süzülüyor.çocuk gibi. kimin kirpiklerini öyle severim bir daha bilmiyorum.. neyse karamsar olmuycam..
bu topikte kim hayatının aşkını bulursa liste yapıcam, hadi hayırlısı bakalım
nedense ondan konu açılınca hep ağlayasım geliyor. hemen gözümden yaş süzülüyor.çocuk gibi. kimin kirpiklerini öyle severim bir daha bilmiyorum.. neyse karamsar olmuycam..
bu topikte kim hayatının aşkını bulursa liste yapıcam, hadi hayırlısı bakalım
Benim en son açtığım topige bak kuzum yalnız olmadığını anlarsın..hadi bakalım en üste sen sonra ben olayım insallahhhh :))))))
annesinin aramasını da okudun mu canım. Kızla birlikte olmuş. Hoş olmasaydı da olmazdı. Tukettik karşılıklı birbirimizi. Yeni biri olsun temiz bir sayfa açayım onunlaokudum şimdinişanlandığı kısma gelince çok üzüldüm ama sonra okudum ki senden hiç vazgeçmemiş meğer. hala umut var. hala seni istiyor. çok büyük sebepler yoksa neden kendine de ona da yazık ediyorsun ( bak gene ağlayasım geldi. bir erkek nişanlısından ayrılıp sana dönmek istiyorsa demek ki unutamamış. demek ki içi yanıyor. sen de seviyorsun. aşılmayacak kadar büyük sorunlar mı var? inan ki sevgi kolay bulunmuyor bunu yaşıyoruz bak. içimizden atamıyoruz. hiç mi umut yok senden yana?
Güzel şeyler unutunca gerçekleşirmis :) unutmuş gibi yapalım en iyisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annesinin aramasını da okudun mu canım. Kızla birlikte olmuş. Hoş olmasaydı da olmazdı. Tukettik karşılıklı birbirimizi. Yeni biri olsun temiz bir sayfa açayım onunla
Canım ben hep kararsizdim uzaktan ilişki yürütüp yuretemeyecegimizi bilmedigimden sonra annesi aradı o anlatti. Sonra dedim benim bole olaylarda isim olmaz. .. en kisa zamanda hayaklerimizde ki insanı bulalım inşallahdiğer sayfaları okumadım. nişanlısıyla birlikte mi olmuş? ve senin için onu bırakıyor.. işte ben bu adamdan korkarım o zaman. bu davranışı olaya bakışımı değiştirdi.o zaman en hayırlısı buymuş diyorum. inşallah ilkinden daha da çok seveceğimiz insanlar çıkar karşımıza bir an önce..
detaylı derken :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?