- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi sekerparee
-
Saol canim :) bu arada ne oldu bu sabah demissin ya bu sabah anladim falan diyehoşgeldiniz hanımlar
Saol canim :) bu arada ne oldu bu sabah demissin ya bu sabah anladim falan diye
offf ne olacak böyle yaa sap gibi mevsimde yaz
herşeyi genel olarak düşününce bu karara vardım. artık pişmanlığını bile görmek istemem. zaten pişman olmayacak.2 sene olmadı. bundan sonra da olmaz. neyse geçmiş geçmişte artık benim için.
ve sen bu adamı hala bekliyosun. ya bırak cehennemin dibine gitsin. sadece zamanını çalıyor farkında değilsin. dönmek isteyen adam böyle oyalamaz. umarım benim kadar acı tecrübe etmezsin gerçeği..Hayrlisi be canim. Ne kadar guzel icinde halletmis olman. Bizimde ortak arkds konusms simdi ustu kapali bi halde degisen bisy yok bende durum ayni demis...
Günaydın topigimizinn tatlı bayanlariii:)) sohbet baya koyuymus gece :))) stereotyped tam olarak biz hatayı onları çok severek hayatimizin tam merkezi yapmakla yapıyoruz. Onlar gibi hayatımızın merkezini kendimiz yapsak böyle sorunlar olmayacak 😊😊
Erkeklere ölümmmmmm😂😂😂😂😂düşünüyorumda aslında kötü olan bişey yapmıyoruz, aptallıkta değil.ben bu şekilde davrandığım için hep canım yandı, akıllanmıyoruz, yapıcak bişey yok =) ama aşkı - sevgiyi yaşamakta bu değil mi? aslında hatayı biz onları merkeze koyarak yapmıyoruz, sevgi böyle gelişiyo çünkü, bilerek yapmıyoruz ki, seviyoruz ve o insan herşey oluyo. Aslında hata onların bunu görememesi, bi kadının bunu yapmasını alçaltmak değl, bir erkeği yücelttiğini göremicek kadar egoları yüksek.
Erkeklere ölümmmmmm😂😂😂😂😂
ve sen bu adamı hala bekliyosun. ya bırak cehennemin dibine gitsin. sadece zamanını çalıyor farkında değilsin. dönmek isteyen adam böyle oyalamaz. umarım benim kadar acı tecrübe etmezsin gerçeği..
Bir ilişkide artık yapacak bir şey kalmamışsa, yazacak çok şey var demektir. Bu yüzden bu kadar yazıyorum. Bu da geçecek... Geçecek ama bitmeyecek biliyorum. Hani giderken demiştim ya, " Öldür beni, yaralı kalırsam özlerim. " Seninle ölememişsem, ben ona ölmek mi derim! Ama şimdi ölsem uğrunda, kimin umurunda?
Kahraman Tazeoğlu " Bukre "
Dogru diyosun..sanrm.hic umut kalmadi artik. Belki gorunce fikri degiscek kendininde dedigi gibi cok pisman olcak diyodum ama yok...
inşallah sonradan üzülmezsin.. hakkında hayırlısı olsun:26:
bu adamı sevmiyorum
kızlar kendinizden küçük biri ile ilişki yada evlilik hakkında görüşlerinizi alabilir miyim..
6 yaş kadar küçük :127:
yoksaa:26:
şimdi önce kendi görüşümü söyleyeyim, sonra genel kanıya değineyim.. benim için yaş çok önemli. bir yaş bile küçük olsa takıntı yapabilcek biriyim. ve her zaman erkek benden büyük olmalı. en ideal aramda 7 yaş olmasını çok isterim. çünkü biz kadınlar her zaman daha çabuk çöküyoruz. erkek 40 yaşında bile olsa genç durabiliyor, ama 40 yaşında bir kadın yaşını belli etmeye başlıyor ne yazık ki..
şimdi gelelim genel duruma..bazen istisnai haller olabiliyor. kadının erkekten büyük olduğu bazı evlilikler çok huzurlu mutlu ve senelerce sürebiliyor. ben mesela bazı akrabalarımın sonradan öğrendim ki kadın erkekten birkaç yaş büyük. ama hiç belli olmuyor ve senelerdir çok güzel evlilikleri var. tabi bu bahsettiğim şimdi 50 li yaşlarını süren insanlar. 6 yaşa gelince.. şimdi bu yaş aralığına göre değişir. sen 29 sun. senden 6 yaş küçükse o 23 yaşındır. 23 yaş çok genç. ne paylaşabilirsin ki 23 yaşında biriyle? belki çok çok istisnai olarak çok olgun biridir. bilemiyorum. ama o yaşın genel özelliği deli dolu oluşu. hele ki evlilik.. yani bak ben 23 yaşında biri üzerinden değerlendiriyorum. 23 yaşında bir erkekle 29 yaşında bir kadının evliliği uyumlu değil bana göre. çünkü erkek için olgun bir yaş değil. tabii ben olayı bilmediğim için farazi konuşuyorum. detay vermek istersen öyle değerlendiririz
kuzucuk kuzenimin ünv.den bir arkadaşı var yaklaşık 2 senedir tanıyorum ve benide yine kuzenimin fotolarından görüyor..
diğer ark ları abla derken bu ismimle hitap ediyordu.
gel zaman git zaman bana açıldı..bende senin gibi yaşı sorun yapan biri olduğumdan ihtimal dahi vermeden red ettim güldüm geçtim..
bu 2 sene içerisinde biz arada sohbet ettik (derin mevzulara girmeden) arada ben ona eski kız ark'ı ile sorunları ortaya çıkmış dinledim..vs.
derken..bu sene okulu bitti..kendinden daha emin daha cesaret ile yine aynı duyguları açtı ve zaten hiç değişmediğini söyledi..öyleki yaşı sorun etmiyor çünkü arkadaş çevresi hep olgun kişiler..karadenizli ve anneside babasından 3 yaş büyükmüş..
aramızdaki yaş 2-3 olsa gözüm kapalı kabul ederim esasen çünkü yüreği inanılmaz güzel..sevgisi hitabı bir daha böylesini ne bulurum ne de vardır.
kendisi bendeki olgunluğu güçlü tarafımı seviyor zaten..bunuda hep söylüyor.
ama işte ben onun ailesi ne der benim çevre ne der kendim ileride kıskançlık sorunu eder evliliği kabusa çeviririm diye hayır diyorum.
dış görünüşü ne kadar daha olgun görünse de millet arkamdan "kıza bak gencecik çocuğu kapmış" gibi abuk laflar eder kendi ailesi olmasa da akrabaları fis fis dedikodu yapar kulağıma gelir üzülürüm diye hala hayır desemde her sabah onun günaydın mesajı onun iyi geceler dileği ile yatıyorum..
geçen gün anlattığım odundan beklediğim herşey bu ufaklıkta
şansa bakar mısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?