Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

fazla kasma bence bi Selam yaz nasilsin nasil gidiyo sana verecegi cevaba bak ona göre devam edersin

Hahah tamam öyle yaparim 😂😂 şimdi öncelikli sana sonra diğer kızlara bir sorum var. Bir erkeğin ilgisini nasıl Çekebilirim😊😊

hemen detayları alalım

öncelikle bu erkekle nerde ne şekilde diyalog kuruyosun? ona göre yöntem bulucam

hemen detayları alalım

öncelikle bu erkekle nerde ne şekilde diyalog kuruyosun? ona göre yöntem bulucam
Hemen veriyorum detaylari ☺☺
*is icin konuşuyorum genelde ama arada sırada hatır sormaca da oldu ama direk daha ben konuşmadım hiç
*hiç ünide tanismadigim sınıf arkadasim kendisi.
*kız arkadaşı yok eski kız arkadaşı şimdi evli başkası ile
*facede ekliyiz ve son 2 paylasimi bana Melankolik geldi ama emin değilim.
*aynı sehirdeyiz bide 😊😊
şimdilik bu kadar 😊😊

hım.. hemen bi değerlendirme yapalım..

üniversiteden sınıf arkadaşınız en azından geçmişe dönük sohbet konuları bulunabilir.
eski kız arkadaşının evlenmesi fevkalade olmuş, en azından tehlike arz etmez ama demişsin ki bir ki melankolik şey paylaşmış , bu kız yeni mi evledi? bunu öğrenebilirsen iyi olur.
aynı şehirde olmanız çok avantaj, bir gün görüşmeniz gündeme gelebilir, seni davet edebilir ve bu konuda sıkıntı olmaz en azından.
faceboktan ufak ufak yazışmayla başlayabilirsin. bir şekilde selam ver. ya da bir şey sor, işle ilgili bahanen olsun mesela. yani bi kendini hatırlat. ilk sen yazmayı hiç sorun etme. asıl önemli olan o devamını getirmeye istekli olcak mı bakalım.

hadi hayırlısı

İyi geceler kızlarr

merhaba hoşgeldin

sen hangi seviyede yalnızsın

blackin yalnızlık çizelgesine göre:

3 aydan az olanlar: yeni başlayanlar
3-6 ay arası: telafi edilebilir
6-12 ay arası: nekahat dönemi
12-18 ay arası: tehlike çanları çalıyor
18-24 ay arası : gidişat kötü ama hala umut var
24 ay ve sonrası: iflah olmazlar

Hiç biri değilim topici aktiv gördüm sadece

hahahaah alemsin :) Benden umut var Yani Hala ama gidisat fena diyosun nasil degistirecez anacim bunu oyle kut deyince birisi de cikmiyo ki

Kız arkadaşı evleneli 1 yıl olmuş canım. Ama bilmiyorum hala seviyor mudur ? Ben hatırlıyorum onları 4 yıl boyunca sevgili olmuşlardi. Unutmasi zor mudur ki ?

Bende cok yalnizim 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahahaah alemsin :) Benden umut var Yani Hala ama gidisat fena diyosun nasil degistirecez anacim bunu oyle kut deyince birisi de cikmiyo ki

bilmiyorum bilmiyorum..:26:

Kız arkadaşı evleneli 1 yıl olmuş canım. Ama bilmiyorum hala seviyor mudur ? Ben hatırlıyorum onları 4 yıl boyunca sevgili olmuşlardi. Unutmasi zor mudur ki ?

bak bazen yıllarca sürer bir ilişki, bitti mi biter. içinde kalmaz insanın. bazen 3 ay geçirirsin biriyle, senelerce unutamazsın. o yüzden zaman çok göreceli. sen bir ilk adımı atsana. ufak bişey yaz bakalım arkası gelecek mi. denemeden bilemeyiz ki..

Bende cok yalnizim 😁

hoşgeldin

Yazdım kuzucuk. Günaydın dedim oda Günaydın nasılsın dedi iyim dedim. Bugün benim de mesaim vsr ona hazırlanıyorum dedi ben de kolay gelsin . Sağolasın sana da iyi yolculuklar dedi. Ilk konuşmaya göre normal herhalde :)

Hoşbulduk:)

bende evliyim ama kendimi yalnız hissediyorum bir baktım ki etrafımda hiç arkadaşım kalmamış :2:

bu ilk diyalog mu? yani senin ilk hatır soruşun de mi? hemen mesaim var mı dedi nasılsından sonra? konuşma çok kısa sürmüş gibi.. ama neyse du bakalım kendini bi hatırlattın. tatilden resim falan paylaş, bakalım beğenecek mi..

bende evliyim ama kendimi yalnız hissediyorum bir baktım ki etrafımda hiç arkadaşım kalmamış :2:

eğer eşinle mutluysan sorun yok. bizim yalnızlığımız duygusal dünyamızı paylaşacak birinin olmayışı arkadaş konusuna gelince, zaten benim de kalmadı en yakın sandığım arkadaşımın bile bu gelişinde bana ayırcak vakti olmadı nedense.. hiç önemli değil açıkçası. artık kırılmamayı öğreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…