- Konu Sahibi sekerparee
-
Ortaklaşa yürüyerek bişeyler :)) aslında söyle bir durum var ben bu çocuğu hem tanıyorum hem tanımıyorum üniversiteden sınıf arkadasim ama hiç tanismadik yıllar sonra şimdi tanıştık ama okadar
Yarın yazacağım o zaman :))fazla kasma bence bi Selam yaz nasilsin nasil gidiyo sana verecegi cevaba bak ona göre devam edersin
Yarın yazacağım o zaman :))
Haber veririm canım :)merak ettim Hadi bakalim
Hahah tamam öyle yaparim 😂😂 şimdi öncelikli sana sonra diğer kızlara bir sorum var. Bir erkeğin ilgisini nasıl Çekebilirim😊😊
Hemen veriyorum detaylari ☺☺hemen detayları alalım
öncelikle bu erkekle nerde ne şekilde diyalog kuruyosun? ona göre yöntem bulucam
Hemen veriyorum detaylari ☺☺
*is icin konuşuyorum genelde ama arada sırada hatır sormaca da oldu ama direk daha ben konuşmadım hiç
*hiç ünide tanismadigim sınıf arkadasim kendisi.
*kız arkadaşı yok eski kız arkadaşı şimdi evli başkası ile
*facede ekliyiz ve son 2 paylasimi bana Melankolik geldi ama emin değilim.
*aynı sehirdeyiz bide 😊😊
şimdilik bu kadar 😊😊
İyi geceler kızlarr
merhaba hoşgeldin
sen hangi seviyede yalnızsın
blackin yalnızlık çizelgesine göre:
3 aydan az olanlar: yeni başlayanlar
3-6 ay arası: telafi edilebilir
6-12 ay arası: nekahat dönemi
12-18 ay arası: tehlike çanları çalıyor
18-24 ay arası : gidişat kötü ama hala umut var
24 ay ve sonrası: iflah olmazlar
Hiç biri değilim topici aktiv gördüm sadece
merhaba hoşgeldin
sen hangi seviyede yalnızsın
blackin yalnızlık çizelgesine göre:
3 aydan az olanlar: yeni başlayanlar
3-6 ay arası: telafi edilebilir
6-12 ay arası: nekahat dönemi
12-18 ay arası: tehlike çanları çalıyor
18-24 ay arası : gidişat kötü ama hala umut var
24 ay ve sonrası: iflah olmazlar
hım.. hemen bi değerlendirme yapalım..
üniversiteden sınıf arkadaşınız en azından geçmişe dönük sohbet konuları bulunabilir.
eski kız arkadaşının evlenmesi fevkalade olmuş, en azından tehlike arz etmezama demişsin ki bir ki melankolik şey paylaşmış , bu kız yeni mi evledi? bunu öğrenebilirsen iyi olur.
aynı şehirde olmanız çok avantaj, bir gün görüşmeniz gündeme gelebilir, seni davet edebilir ve bu konuda sıkıntı olmaz en azından.
faceboktan ufak ufak yazışmayla başlayabilirsin. bir şekilde selam ver. ya da bir şey sor, işle ilgili bahanen olsun mesela. yani bi kendini hatırlat. ilk sen yazmayı hiç sorun etme. asıl önemli olan o devamını getirmeye istekli olcak mı bakalım.
hadi hayırlısı
hahahaah alemsin :) Benden umut var Yani Hala ama gidisat fena diyosun nasil degistirecez anacim bunu oyle kut deyince birisi de cikmiyo ki
Kız arkadaşı evleneli 1 yıl olmuş canım. Ama bilmiyorum hala seviyor mudur ? Ben hatırlıyorum onları 4 yıl boyunca sevgili olmuşlardi. Unutmasi zor mudur ki ?
Bende cok yalnizim 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazdım kuzucuk. Günaydın dedim oda Günaydın nasılsın dedi iyim dedim. Bugün benim de mesaim vsr ona hazırlanıyorum dedi ben de kolay gelsin . Sağolasın sana da iyi yolculuklar dedi. Ilk konuşmaya göre normal herhalde :)bilmiyorum bilmiyorum..:26:
bak bazen yıllarca sürer bir ilişki, bitti mi biter. içinde kalmaz insanın. bazen 3 ay geçirirsin biriyle, senelerce unutamazsın. o yüzden zaman çok göreceli. sen bir ilk adımı atsana. ufak bişey yaz bakalım arkası gelecek mi. denemeden bilemeyiz ki..
hoşgeldin
Yazdım kuzucuk. Günaydın dedim oda Günaydın nasılsın dedi iyim dedim. Bugün benim de mesaim vsr ona hazırlanıyorum dedi ben de kolay gelsin . Sağolasın sana da iyi yolculuklar dedi. Ilk konuşmaya göre normal herhalde :)
bende evliyim ama kendimi yalnız hissediyorum bir baktım ki etrafımda hiç arkadaşım kalmamış :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?